Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Znanstveni radovi

Izvan zemaljci u velikoj britaniji od davnina

24 Tra 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
   ScreenShot007

Jesu li izvanzemaljci u davnini napravili svoje poštanske brojeve u Britaniji?

Britanski programer Tom Scott omogućio je svim Britancima da vide kako su poravnati sa pradavnim monolitskim spomenicima, koji se nalaze posvuda u toj zemlji. Ono što je zanimljivo jest da se bilo koji poštanski broj u Velikoj Britaniji poravnava s dijelom tih spomenika.

 

 

Britanski list Guardian, navodeći riječi jednog autora piše o toj slučajnosti ističući kako isti autor sugerira snažan utjecaj izvanzemaljskih sila. Bilo koja lokacija u Velikoj Britaniji predstavlja konvergenciju najmanje tri linije među pradavnim monolitskim spomenicima, a jedna od linija uvijek polazi iz onog najpoznatijeg - Stonehengea.

Gdje god da se nalazite u Velikoj Britaniji, vašu trenutnu lokaciju triangulirati će najmanje tri spomenute linije zajedno sa Stonehengeom. Čini se kako su pradavni žitelji britanskog otoka zapravo imali svoj sustav 'pradavnih poštanskih brojeva', a svaki moderni poštanski broj isto tako predstavlja konvergenciju spomenutih linija i Stonehengea.

Zašto stati na linijama?

'Takvo što nije jednostavno stvar slučajnosti, mora da su imali neki oblik izvanzemaljskog vodiča', smatra pisac Tom Brooks, koji je o tome pisao i u svojoj novoj knjizi 'Prehistoric Geometry in Britain: the Discoveries of Tom Brooks'.

Ipak, kako je Velika Britanija puna spomenutih spomenika, njih oko 1.500, zapravo ne postoji mjesto u toj zemlji u kojem se mnoštvo linija neće sjeći. To bi bilo kao da se nalazite u gustoj šumi i odjednom se začudite kako se nekoliko drveća na zanimljiv način poravnava s vašim položajem, svakih vaših desetak koraka.

Ali, nemojmo se zadržavati samo na linijama, jer Guardian nudi i interpretaciju u trokutima, točnije njih 651.375.500. Naime, toliko ih se može formirati raznoraznim kombinacijama linija spomenutih 1.500 spomenika. Ta brojka trokuta predstavlja veličinu koja kad se pretvori u sekunde, iznosi 17 godina i devet mjeseci. Dovoljno da se mnogi zamisle i o tome te da tu pokušaju tražiti raznorazne skrivene kodove i značenja.

 

 

 

Izvor

 

www.dnevnik.hr

 

britanija,pun,spomenika,postoji,mjesto

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno