Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Svemirski letovi

Ufolog najavljuje dolazak flote NLO-a ka zemlji

24 Stu 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stručnjak iz područja ufologije Scott Waring rekao je da je razabrao sumnjive predmete na slikama koje je objavila američka svemirska agencija. Stručnjak je siguran da su predmeti izvanzemaljskog podrijetla.

 

 

video 2 nlo down            

Državna uprava za zrakoplovstvo i svemir SAD redovito objavljuje nove slike poslane iz svemira. Također, nedavno su znanstvenici iz Sjedinjenih Država podijelili na webu fotografije koje su snimili Solarni i Heliosspic Observatories. Na slikama je ufolog Scott Waring pregledao nekoliko ogromnih predmeta koje su, prema njegovom mišljenju, stvorili vanzemaljci. Također, tajvanski stručnjak smatra da flota brodova leti u pravcu Zemlje.

Korisnici društvenih mreža aktivno raspravljaju o objavljenim podacima o NLO floti. Najviše ih zanima pravi duh predstavnika izvanzemaljskih civilizacija, jer još uvijek nije poznato zašto vanzemaljci lete na naš planet.

izvor
https://secretmat.ru/nlo/ufolog_zayavil_o_dvizhushhemsya_k_zemle_flote_nlo_1688

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno