Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Svemirski letovi

Mike Bara u posjeti američkom (tajnom)svemirskom programu

27 Pro 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mike Bara u posjeti američkom (tajnom)svemirskom programu


Autor poznatih svjetskih bestselera, televizijski voditelj New York Timesa, kao i poznati američki predavač Mike Bara, razgovarali su s javnom internetskom publikom o američkom tajnom svemirskom programu.
Prema njegovom mišljenju, velik dio onoga što nam se danas čini fantastičnim, na primjer, "leteći tanjuri", koje ufolozi u najboljem slučaju smatraju NLO-om, a najčešće brodom vanzemaljaca, protugravitacijskim probojima - sve je to već stvarnost našeg dana, i takve tehnologije već posjeduje američka vojska.

amtsp1

                                                                                Fotografije iz otvorenih izvora

Mike kaže da je nekada bilo sve zataškano, a danas je dobro svjestan tajnog svemirskog programa Sjedinjenih Država, koji nema nikakve veze s NASA-om. Pokrenut je kao dio vojnog obavještajnog kompleksa i započet je jer se američka vlada ozbiljno bojala susreta vanzemaljaca na Mjesecu, kao i na drugim planetima.

Sasvim neočekivano, takva izjava Mike Bar-a:
Vanzemaljci koje susrećemo i koji nas očito promatraju teško su ispred nas u razvoju tehnologija, uključujući svemir, tisućama, pa čak i stotinama godina, kako mnogi ufolozi misle. Napredni „majstori svemira“ teško bi na nas obraćali pozornost, jer mi zapravo ne gledamo mrave i usadnice. Vanzemaljci su pedeset godina ispred nas. I taj se jaz brzo sužava, uključujući i kontakte s vanzemaljcima.

Podsjetimo da je Mike Bara 2007. godine u suautoru s Richardom Hoaglandom objavio priznatu knjigu o NASA-inoj tajnoj misiji koja, između ostalog, dokazuje i sljedeće: glasine da Amerikanci nikada nisu odletjeli na Mjesec i svi dokazi o tome nisu ništa drugo do dobro promišljena politika vodstvo američke svemirske agencije i američke vojske. Na taj su način (koristeći sve vrste neizravnih dokaza falsificiranja letova do Mjeseca) htjeli uvjeriti svijet da se u svemirskoj trci, na primjer, ništa posebno ne događa, iako su zapravo u tom pogledu najozbiljnije radilo na primjer, u stvaranje antigravitacijskog motora, teleportacije i tako dalje ...

    amtsp2                 

Već smo više puta pisali o govorima američke vojske, posebno umirovljenog general-potpukovnika američkog ratnog zrakoplovstva Stephena L. Quasta , koji je govorio o eksperimentima američkih znanstvenika u savladavanju tehnologije kretanja ljudi u prostoru i vremenu (teleportacija) i da je u tom pogledu fantastični uspjesi već su postignuti. Je li sve to istina? Ili neki drugi izum, na koji su Amerikanci vrlo ponosni?


izvor
https://esoreiter.ru/index.php?id=1219/27-12-2019-074248.html&dat=news&list=12.2019

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno