Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Svemirski letovi

SREDIŠTE INTERGALAKTIČKE TRGOVINE U ORBITI JUPITERA.

14 Lip 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

RANDY KRAMER - SREDIŠTE INTERGALAKTIČKE TRGOVINE U ORBITI JUPITERA.

Postoji li mjesto za intergalaktičku trgovinu? "Randy Kramer će danas odgovoriti na to pitanje." Poznat u uskim krugovima po tajnom programu "20 godina i natrag".

rkj3

Ovo mjesto se naziva Intergalaktička svemirska stanica koja se nalazi u orbiti Jupitera, to je vrlo velika stanica.Sa staklenim zidovima, tj. Tako ih zovem. Jer možete pogledati kroz njih. Ali napravljeni su od stakla ili nekog drugog materijala, nemam pojma. Postoje prozori visoki 18 metara i pogled od 360 stupnjeva. Tu je i dvorana promjera 200 - 300 metara ili nešto slično. Sve je veliko i visoko. I uvijek je bilo to vrlo prometno mjesto, za stolovima su sjedila razna stvorenja i pregovarala.
Na stanici postoji nekoliko načina kojima se olakšava komunikacija i prijevod. I također  pogodno okruženje za komunikaciju više različitih vrsta. Jer ponekad, to su dva različita stvorenja koja sjede za stolom. A ponekad je to mali stol koji stoji na velikom stolu, tako da malo i veliko stvorenje sjedi jedno nasuprot drugom. Ili netko sjedi nasuprot velikog spremnika koji podržava tekući ili plinski medij za stvorenje unutra. Koji iz nekog razloga ne želi koristiti zaštitno odijelo. Stoga je postojao gotovo neograničen raspon sredstava za stvaranje komunikacijskog okruženja. Raznim stvorenjima na ovoj postaji.

  rkj1       

Također, s takvom visinom stropa od 20-24 metra, nije bilo problema smjestiti bilo koga. Bio je to nevjerojatan prizor, jer prostor možete vidjeti oko 360 stupnjeva. U isto vrijeme, bez gubitka  vida ljepote Jupitera. A sve su ove utrke, dolazeći i odlazeći odande, ponekad uzrokovale glavobolju. Jer, vaš mozak mora prepoznati i obrađivati ​​previše različitih složenih slika. I jednostavno ste ponekad rekli sebi: "Koliko je stranaca ovdje, moj mozak ne može podnijeti jesam li izgubio razum" ... Iz svog svog iskustva, ovo smatram najzanimljivijim. Odličan je osjećaj biti tamo. Jednostavno su me poveli sa sobom bez ikakvih posebnih obveza. Samo im je trebao netko vičan borilačkim vještinama. To je razmišljanje ljudskog roda da sa sobom povedeš snažnog tipa ako nisi siguran.


Bilo je to mirno mjesto gdje nikad nije bio svađa. Ali samo su trebali jakog momka, ja sam bio jedan. Bila sam nevjerojatno sretan što sam mogao biti tamo, sjediti za ovim stolovima i steći ovo neprocjenjivo iskustvo. Samo sudjelovanje u razgovorima s ogromnim brojem pregovora stvorilo mi je veliku sliku razumijevanja onoga što svi žele. Da se to nije dogodilo i ne bih dobio odgovore na sva ta pitanja. Jednostavno nisam mogao naći mjesto i nisam mogao spavati noću. Ali sjedio sam za tim stolovima s tim stvorenjima i čuo detalje ugovora, sporazuma. I sada imam odgovore na mnoga pitanja ...


izvor
https://unworld.ru/ufologiya/rendi-kramer-centr-mezhgalakticheskoj-torgovli-na-orbite-jupitera/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno