Ponedjeljak 22 Travanj 2024

Pretraga

Svemirski letovi

Šef NASA-e - šokantna izjava za javnost o NLO-ima i vanzemaljcima

28 Lis 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Šef NASA-e - šokantna izjava za javnost o NLO-ima i vanzemaljcima

 

Sadašnji direktor NASA-e, Bill Nelson, nada se da NLO-i ne dolaze od protivnika na Zemlji, u zapanjujućoj izjavi za medije. “Razgovarao sam s nekoliko pilota i oni znaju da su nešto vidjeli. I ne znaju što je to. Ne znamo što je to. Nadamo se da ovdje na Zemlji nema protivnika koji ima ovakvu tehnologiju. Ali postoji nešto ", rekao je Nelson.

Ovo je misija koju stalno tražimo: "Što je tamo?", "Tko smo mi?", "Kako smo došli ovdje?", "Kako smo postali takvi kakvi jesmo?", "Kako smo došli ovdje?" jesmo li se razvili?"," Kako smo se civilizirali?" Jesu li isti uvjeti u svemiru koji ima milijarde drugih sunaca i milijarde drugih galaksija? , dodao je tijekom live chata kojeg je vodio profesor Larry Sabato, ravnatelj Centra za politiku UVA.

"To je do sada najiskreniji i najizravniji komentar o pitanju NLO-a od strane NASA-inog direktora i možda najpragmatičnija izjava o NLO-u koju je ikada dao visoki dužnosnik" , rekao je Christopher K. na Twitteru. Mellon, bivši zamjenik ministra obrane za Inteligencija.

Bill Nelson je također rekao da bi po njegovom mišljenju drugi inteligentni životi mogli postojati negdje drugdje u svemiru ili u drugom svemiru. "Tko sam ja da kažem da je planet Zemlja jedina lokacija oblika života koji je civiliziran i organiziran poput našeg?" , rekao je direktor NASA-e.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/seful-nasa-declaratie-publica-socanta-despre-ozn-uri-si-extraterestri/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno