Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Svemirski letovi

Sjajne strukture otkrivene u blizini našeg SUNCA

12 Tra 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sjajne strukture otkrivene u blizini našeg SUNCA! Travanj 2022., Video, Vijesti o NLO-u.

Datum viđenja: 8. travnja 2022. 12:48:41
Mjesto opažanja: Sunce Zemlje
Izvor: Helioviewer.org

Ovo je sjajno otkriće Youtubera In2ThinAir. Koristio je NASA/SOHO program za gledanje sunca kako bi pronašao neke čudne anomalije koje imaju mnogo sličnosti s onim kako vjerujemo da bi izgledali izvanzemaljski brodovi. Jedna je svemirska stanica nalik spirali, a druga divovska kocka. Oba imaju visokokvalitetne detalje i dodano je samo svjetlo kako bi bili vidljiviji.

Prvi put sam počeo tražiti NLO-e u blizini Sunca prije otprilike 17 godina, kada sam prvi put pročitao o dvojici ruskih istraživača koji su u članku izjavili da su pronašli mnogo NLO-a veličine mjeseca kako pucaju oko našeg sunca brzinom svjetlosti, naglo mijenjajući smjer, praveći teške zavoje udesno što bi trebalo biti nemoguće za bilo koji prirodni objekt u prostoru. Članak je ubrzo nestao nekoliko tjedana nakon što je objavljen, kao i dva znanstvenika, ali... budno pratim objekte u blizini našeg sunca. Helioviewer.org je jedan od najboljih alata za to. Ovo je 100% dokaz da su ti ruski znanstvenici bili u pravu, da NLO-i veličine mjeseca postoje oko našeg sunca.
Scott C. Waring

 

izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/2022/04/awesome-structures-discovered-near-our.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno