Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Mit o Isusu

19 Ruj 2010
(Reading time: 24 - 47 minutes)

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

Od isus11963, Cosmic Awareness Communications. (C.A.C.), Kozmička Svijest je uspostavila komunikaciji kroz pažljivo obučen kanal. Informacije sadržane u ovom tekstu, primljene su kroz duboki unutarnji trans i "prenose" se preko obučene osobe. (Paul Shockley)

Kako se razvilo kršćanstvo
Ova Svjesnost želi podsjetiti, da je povijest Isusa, prvom pisanom riječju, bila napisana tek 80-ak godina nakon njegovog postojanja u ovoj ravnini, (3D) također vas želimo obavijestiti da je poznata osoba Isus, bio sastavljen iz mnoštva različitih informacija.

Ova Svjesnost ukazuje da u suštini, pod Konstantinom, poimanje katoličke religije ili univerzalne (katolička znači Universal), je službena rimska religija, koja je bila je sastavljena od raznih vjerskih spisa, koji su zajednički uobličili ono što je danas poznato kao kršćanstvo. Mnogi od tih spisa bili su sakupljeni iz različitih izvora, a svi zajedno stavljeni su u jednu knjigu koja se zove Biblija.

 

 

Evolucija Biblije
Ova Svjesnost ukazuje da je knjiga napisana od strane Lloyd Grahama prijevara, a takođe i mitovi u Bibliji, da ova knjiga nema porijekla za svoje priče, posebice u Starom zavjetu, u kome su dolovno uzeti, riječ po riječ, ili pojam po pojam, iz najranijih spisi. Na primjer, priča o Noi i njegovih četvero djece, uzeti su iz pisama i ranijih starih zavjetnih priča, kako bi samo bila iskorišena, a imena djece u Starom zavjetu, su identična originalu.

Ova Svjesnost ukazuje, da je priča o Mojsiju ukradena iz Sirijskih mitova i da je veliki broj priča, unutar Starog zavjeta, samo rezultat pokušaja Hebrejskih svećenika da stvore skup mitova i priča, kroz koje bi mogli organizirati svoju vjeru, svoje vlastitu filozofiju i da se u one dane formira više kohezije.

Ova Svjesnost ukazuje da je Graham Loyd kopao dovoljno duboko da pronađe stariju povijest Babilona, koji je bio izvor priče o rajskom vrtu, preko sirijskih i drugih kultura i iz povjesnih arhiva Indije.

Ova Svjesnost ukazuje, da čak i Novi zavjet, njegovi suštinski obrasci, su vezane priče iz ranijih izvora, kao što su Zoroaster, Mitra, Krishna, Buddha, Egipat i druge, u kojima mnoge priče doslovce parafraziraju ranija događanja, a mnoge od tih priča su izravno iz drugih spisa, kao što je priča o Isusu. Priče o Isusu, su priče koje su preuzete iz ranijih tuđih radova.

Ova Svjesnost ukazuje, da je važno da shvatite, da podrijetlo Biblije nije došlo iz pera Boga, nego je došlo iz prethodnih tekstova, iz različitih kultura i naroda, a u to vrijeme, okupljeni Hebrejski svećenici su potencirali ovaj posao. Ova Svjesnost ukazuje da te zemlje, koje su bili oteli, tek kasnije su označili kao Pogane – Filozofija Poganskih Naroda, ali to se dogodilo tek nakon što su ove priče usvojene.

Kako utjecati na simbole subjekata
Ova Svjesnost ukazuje, da je tijekom većeg dijela ovog (prošlog) razdoblja, od 2000 godina - doba Ribe, institucije su više sklone prema otvorenoj i plitkoj interpretaciji priča, umjesto da vide dublje skrivena značenja. Uz izrastanje psihologije, koja ima simbolički značaj, u odnosu na Freuda o stanju sna, gdje on naglašava važnost simbola i njihovu više-značajnost, gdje su i ustanove također počele prepoznavati simbolizam u drugim razinama, koji je do tada bio zanemaren ili posve zaboravljen.

Međutim, ova Svjesnost ukazuje, da je većina naglasaka u prošlosti na tajnim školama i u simbolici, a ne racionalnim porukama.

Ova Svjesnost ukazuje, da rituali koji su uspostavljeni u crkvama, posebice u katoličkoj crkvi, doista su simboli: luk do oltara, te razni rituali koji se održavaju, imaju neke simboličko značenje i simboliku u podsvijesti, koja to bolje razumije od racionalnog uma.

Ova Svjesnost ukazuje, da ako institucije ne mogu, ne prihvaćaju učenja ili edukaciju o važnosti i značenju simbola, oni postaju žrtve onih koji razumiju moć i kontrolu, i pod kontrolom su putem manipulacija simbolima.

Kako je nastao mit o Isusu
Prvo, morate razumjeti da je Isus bio sastavljen od različitih entiteta, a ime je izabrano nekoliko stotina godina kasnije, na skupu velikog vijeća u Nikeji, gdje je Konstantin naredio različitim vjerskim sektama da stvaraju zajedno jednu religiju za Rim, univerzalnu religiju koja će uključivati sve aspekte različitih religija, kako bi je svatko mogao prihvatiti kao svoju.
biblija
Utjecaj Apolonija iz Tyana
(Pročitajte od Apolonija iz Tyana - „Krist je Realnost“? Izmišljena priča o Isusu)

Taj entitet Apolonije iz Tyana je središnja figura jednog vjerskog poretka, koji je prevladavao u to vrijeme u Rimu, a njegov život bio podređen vjerovanju Svetoj Rimskoj i katoličkoj verziju kršćanskog epa, koja je postala službena religija Rima, oko 300 AD.

Ova Svjesnost ukazuje da je ta Apolonijeva izgrađena energija, bila energija još nekoliko duhovnih vođa rimskih vjerskih sekti, u čije su priče također bili uključeni, te su duhovne ličnosti i božanstava drugih rimskih vjerskih redova, vjerskih priča ili mitovima, koji su stigli iz drugih kultura, prisvojili i ugradili u novu religijsku kulturu - kršćanstvo

Krišna primjerice, iz Indije je bio jedan od vjerskih kultova grupacija u Rimu, a njegova priča je spojena s onom Apolonija iz Tyana. Priča o Krišni, je priča kako je taj entitet došao na zemlju, rođen od djevice, koji je pokušao spasiti ljude od grijeha i pogrešaka i bio obješen za te svoje napore.

Ova Svjesnost ukazuje da je ova priča ugrađena u priču o Isusu, a priča o Apoloniju je također bila dio ove priče. Tu su i osobe čija je religija bila obožavanje sunca, koje je imalo 12 kuća i znakova, i njegovi štovatelji su imali priču u kojoj je Isus bog sunca, a 12 učenika su odražavali 12 znakova, koje su oni štovali u Rimu. Naravno, to je bila astrološka religija.

Spojene priče u onu poznatu o Isusu
Ova Svjesnost ukazuje, da su različiti vjerski redovi i rimska administracija, formirali zajedničku priču u kojoj je središnji herojski lik bio Sin Božji, imao 12 učenika, rođen od djevice, čije su namjere i cilj bili da spasi čovječanstvo, a zbog njegovih napora, administracija ga ubila i stavila na križ. Da mu je tijelo također imalo određene čudotvornosti, uključujući i njegovu mogućnost da dodirom liječi narod ili nekoga povrati iz mrtvih, da se preseli u stanje tjelesne suspendirane animacije, kao neki od majstora u Indiji, kako je pokazivano nekoliko puta tijekom povijesti.

Katolička crkva je pokušala uništiti Isusa i njegovu obitelj
Dakle, jedan aspekt spoja poznatog kao Isus, preselio se prema zapadu, do Indije i Kašmira, što bi značilo, da je entitet poznat kao Isus, živio do starosti. Drugi aspekt ovog spoja nastavio je prema istoku, zajedno sa Svetom obitelji, u kojoj je, po Mariji, bio rođen kao dijete.

Ova Svjesnost ukazuje da su oni prikazani kao Sveta Obitelj, čime je Katolička crkva činila sve napore da iskorjeni, uništi i ukloni sve tragove i informacije koje okružuju taj entitet. Templari su nasuprot tome, činili sve napore da sakriju, očuvaju i nastave štiti tu lozu, do određene točke, a to je otprilike nekoliko stotina godina kasnije, dalje šireći tu priču, kako su tu Svetu obitelj i potomke Svete obitelji odveli u Novi svijet, kroz „novo-pronađenu-zemlju, koja će se kasnije nazvati Sjedinjene Američke Države.

Ova Svjesnost ukazuje, da su u tom smislu, razne organizacije pridonijele montaži onog poznatog kao Isus, na zapadu, dok su druge ustanove pridonijele toj montaži onog poznatog kao Isus, na istoku.

Ova Svjesnost ukazuje, da ako bi nastojali razgovarati o Isusu na tradicionalan način, otvorila bi se Pandorina kutija nelogičnosti, dok bi se približavali tražeći istinu o tome, jer je priča o biblijskom Isusu sastavljena od nekoliko različitih entiteta, a ne stvarna priča.

Novi svjetski poredak će također stvoriti mitskog Krista za novu Eru
To stvaranje mita, od strane ljudi iz Rima, koji su se na to usredotočili, isto je kao i danas, gdje se stvaraju napori od strane NWO-a, (Novi Svjetski Poredak), da uspostavi novi vjerski red, jednu svjetsku religiju, koju mogu koristiti svi subjekti kao neku vrstu kompromisa, gdje će se tijekom vremena, entitet poznat kao Krist, u kršćanskoj mitologiji, entitet poznat kao Muhammad u islamskoj, a u istočnjačkoj religiji Buddha, s različitim vjerskim vođama iz različitih svjetskih religija, predstaviti u jednom sklopu kao nova smjesa.

Ako se ovome doda neki poznat kao Antikrist ili Novi Mesija koga tek treba odrediti, onda je sklopljena kockica za djelovanje, za ujedinjenjem svih religija protiv navodnog zla - Antikrista.

Ova Svjesnost ukazuje, da ono što se dogodilo u Rimu bio je politički trud. Konstantin je prikupio energije kontradiktornih religijskih skupina, da bi se zaustavio rat i borba između tih skupina, koje su u Rimu bile podijeljene. Konstantinova akcija je bila u tome da obavijesti vjerske vođe različitih zaraćenih sekti u Rimu, da se zajedno povežu nekoj vrsti vjerske predanosti, vjeri koja bi pravno bila priznata od strane Rima. Ipak, većina njih je učinila velike napore i dala svoj pristanak toj posebnoj vjerskoj dogmi, vrijednostima i predanosti novo-formiranom božanstvu, koje je postalo Sveta Rimokatolička vjera - "katolička" znači "univerzalna".

Ova Svjesnost ukazuje, da ovom akcijom nisu bili u potpunosti svi zadovoljni. Nitko nije bio potpuno zadovoljan, ali svatko od prisutnih je dodao dio njihove vjere i oni su se mogli tako sigurno osjećati, da će njihova vjera biti sačuvana, pokopavanjem u kršćansku religiju. Ime Isus je bilo izabrano kao ime junaka, odnosno srednje zadovoljenje, jer je ono značilo "ni on, ni ona" - to je bio neutralan pojam.

Raspravljalo se o mnogim imenima, uključujući i Zevsa
Bilo je onih koji je predagali ime Zevsa, ali mnogi su prigovarali, jer je to bio grčki bog, a Rimljani nisu uvažavali grčke bogove. Stoga su nastojali pronaći rimsko ime ili ime koje je neutralno, da ga i Rim može koristiti kao svog vlastog boga. Na kraju se na čelu našlo ime Isusa ili Hesusa, što u „Hebrejskom terminu“ znači; „Ni on, ni Ona“ - neutralno.

Izvorno ime Krista je Christos - Isus Krist, a Christos znači Prosvijetljeni, ili Isus Predstavljeni, a priznato je i tradicionalno Kristovo tijelo. Grci su imali lik po imenu Krestus Krest, a značenje Krestus je visina ili vrh, a bilo je i nekoliko drugih krista.
isus2
Bilo je i mnogo drugih prije Isusa krista
Krist u nekim kulturama ima svoju verziju Krista. U Indiji je poznat kao Krišna. Ova Svjesnost ukazuje da je Krišna indijska verzija samog Krista. Bilo je mnogo krista prije Isusa Krista.

Taj naziv se koristio u dalekoj prošlosti, Atlantidi, te stoga, nije bilo potrebno tražiti novi izraz, nego samo iz duboke prošlosti ovaj povući i složiti ga u novu religiju Rima. Koncept Hesus Krist, Isus Krist je bio rezultat, da ga većina institucija može prihvatiti, jer prema tom pojmu nije bilo nikakve odbojnosti.

Vrijednosni mit je realnost, ali povijesno je neistinit
Mit je apsolutno i potpuno stvaran i istinit, a njegov utjecaj na institucije je apsolutno i potpuno stvaran ali povijesni aspekti su iskrivljeni, tako da kada ljudi govore o Isusu, govore o velu koji ga pokriva. Čak i ta zavjesa koja je napravljena, preuzeli su je drugi, koji su je dvije tisuće godina samo još više zabetonirali, stvarajući tako još jedan, drugi pokrov.

Ova Svjesnost ukazuje, da je naravno postojala osoba čije je ime bilo Hesus i ovaj entitet je došao iz Nazareta, živio na području Nazareta, i zbog toga nije bilo tijela Isusa iz Nazareta, jer je on bio samo jedan od ostalih kompozitnih spojeva, koji je stvoren od drugih subjekata: Apolonija Tyana s jedne strane, Krišne s druge, Boga Sunca, Rimskih štovatelja Sunca i drugih.

Ova Svjesnost ukazuje, da ona razumije, da je ovo izuzetno zbunjujuće za mnoge ljude i zbog toga se u potpunosti i ne očekuje trenutačno prihvatanje, a institucije to i ne zanima, jer prihvačanjem nove teorije, stara bi se morala srušiti, a za takvo nešto još nema kandidata, barem onih iz vladajući, kako religiskih, tako i drugih moćnika. Ova svijest je samo pružila istinu, kao što vidite, samo odgovarajući na pitanja.

Čuda iz biblijskih priča došla su iz ranijih izvora
Ova Svjesnost ukazuje, da povijesne priče s vodom, pranje nogu i iscjeljenje slijepca, su priče koje se mogu naći u ranijim vjerskim spisima, iz drugih izvora i u drugim kulturama, prije kršćanske povijesti.

Postoje pisani dokumenti u ranijim spisima, iz drugih kulturnih područja, u drugim krajevima svijeta, koji su samo uključeni u kršćansku povijest, kao dio ukupnog mitskog stvaranja, koja bi mogli Rimljanima poslužiti kao religija.

Kako je Isus preživio raspeće
Ova Svjesnost ukazuje, da je u povijesti Isusa (Heysoosa) iz Nazareta, ovaj entitet imao kult, u kome je ovaj entitet Heysoos iz Nazareta, u svojoj sobi imao križ i raspeće, jer je o tome mnogo znao proučavajući indijska učenja. Na primjer, ovaj entitet je znao za umjeće suspendirane animacije, da kada bi pojedini entitet bio razapet, on je ulazeći u stanje suspendirane animacije mogao ostaviti dojam kao da je mrtav. Nakon što mnogi pretpostave da je mrtav, isti je mogao ustati iz groba (pećine) i onda otići, tj, uskrsnuti.

Ova Svjesnost ukazuje, da je entitet koji je poznat kao Marija Magdalena otplovila u smjeru Francuske i Engleske.

Ova Svjesnost ukazuje, da je entitet Tyana otišao prema Zapadnoj Indiji, a mnoga iskustva, koja su mu se kasnije pripisivala, on je povezivao razmišljajući o povijesti Krista i zato se smatralo da je on Krist.

Ova Svjesnost dalje ukazuje, da shvaćanjem tko su te osobe, svaka ponaosob, pridonosi priči o Isusu Kristu, a može se i vidjeti da ima mnogo različitih tumačenja i dokaza u vezi Kristove priče, koja se nastavljala u različitim smjerovima.

Ova Svjesnost ukazuje, moguće je pratiti Krišnu kroz određene oblike i dokazati da je Krišna premješten u vrijeme poznato kao kršćanska era, i da se kao navodno reinkarnirao, ili je u stvari, subjekt Isusa Krista. Argument bi bio: Postoji velika sličnost između Krishne i Krista, dakle, zbog tih i tih događaja, sugerirano je da se Krišna reinkarnirao i nastavio svoj rad u Svetoj zemlji za vrijeme ranog Rima.

Ova Svjesnost ukazuje, da su izgleda s nekom vrstom dokaza, neke institucije odbacile vjerovanje da je Krišna prijašnje utjelovljenje Isusa Krista. Naravno, priče o Isusu  su sastavljene iz informacija koji su došli kao priče o Isusu iz Nazareta, a te informacije su došle iz života Apolonije Tyana i drugih velikih učitelja, koji je učen od strane „onih“, koji su sastavili Kršćansku nauku.

Knjiga; „The World's Sixteen Crucified“ ili Kršćanstvo prije Krista
Ova Svjesnost ukazuje da postoji knjiga koju bi institucije trebale razmotriti, da se više za ovo zainteresiraju.
( Knjiga koja je napisana 1875. a napisao ju je Kersey Graves. On tvrdi da Isus nije bio stvarna osoba, ali se stvaranje u velikoj mjeri temelji na ranijim pričama o božanstvu, gdje su razapeti ljudi spašeni od strane Boga-spasitelja i kao takvi spustili se i uzašli iz podzemlja).

Ova Svjesnost ukazuje i tvrdi, da su mnoge rane povijesti drugih kultura paralelno povezane sa dešavanjima, u kojima su junaci tih kultura, zapisano u najstarijim spisima, doživjeli ili su radili iste djelatnosti kao i kasnije Isus Krist u kršćanskoj vjeri, a izmjenjene su samo neke sitne pojedinosti, kao što su pranje nogu, ozdravljenje slijepih, oživljavanje mrtvih i slično, kao i djevičansko rođenje, a u biti ili na drugi način priče su identične.
kr
Ova Svjesnost ukazuje, da je paralelno s ovim pričama, Krišna takođe imao slična iskustva, a postoji i nekoliko drugih, ukupno 16 spasitelja, čiji je način življenja paralelan s Isusom, čak u nekim situacijama precizan.

Znanje je obavilo i posljednji tabu
(Zašto ljudi prihvaćaju religiju, bez puno pitanja)

Ova Svjesnost ukazuje, da je pokriveno područje, u kome se govorilo o Kršćanskoj religiji, koja je važila kao jedno od posljednjih tabua.

Ova Svjesnost ukazuje, da je zapanjujuće kako religija može početi rasti i postati tako snažna. U jednom trenutku, novac postaje izuzetno važan u religiji, a kada novac počinje dobivati svoju izuzetnu važnost, tada je religija za neke ljude jako dobro ustrojena, brzo rastu i postaju stabilni u materijalnom smislu, dakle, korijeni im postaju jaki i rastu čak i ako nisu tako izoštreni.

Jehovi svjedoci i Mormoni preventivni izazovi
U nekim slučajevima, osoba će poduzeti ekstremne mjere kako bi sakrila ili potisnula izazov za religijom - to je napravljeno i u kršćanstvu. Ova Svjesnost ukazuje, da je to urađeno s nekoliko drugih religija, uključujući „LDS“ crkvu (mormonska crkva) i Jehovi svjedoci.

Ova Svjesnost ukazuje, da kako individua raste, raste i njeno uvjerenje koje je forsirano kroz institucije, da je religija ispravna, odnosno, zašto zajednički ne napredovati tjelesno i religijski, te stoga, većina individua „uskače u vagon“ vlaka, da tako kažemo, jednostavno zato jer je to ono što svatko radi.

Ova Svjesnost ukazuje, drugim riječima, veći rast religije brže i lakše se prihvaća bez uvida o njenoj valjanosti. U početku, borbu za vjeru i uvjerenje imalo je samo nekoliko ljudi.

Ova Svjesnost ukazuje, da će u budućnosti biti samo mali broj „super ljudi“, drugi će vremenom prihvatiti religiju bez slušanja, samo zato jer drugi kažu "To je"! To će za neke osobe biti dovoljno i tada će postati fanatični u svojoj religiji, jer većina ljudi nikada ne postavlja pitanje porijekla ili valjanosti svoje religije. Jednostavno će se prihvati tvrdnje koje promoviraju religiju i njene sponzore.

Ova Svjesnost ukazuje, da je religija snažna kao valjak ili lokomotiva, koja uvijek počinje s teškoćama, ali jednom kada se počne okretati, to je gotovo nemoguće zaustaviti.

Zapamtite: Uvijek dopustite dvojbe, uvijek pitajte!
Ova Svjesnost ukazuje, da morate uvijek stvoriti potrebu da pitate, istražujete, nikada nečemu na silu ne vjerovati. Možete nešto djelimično prihvatiti, ali uvijek imajte spremna pitanja, u bili koje vrijeme, da ocjenite koncepte a pojasnite ideje, jer to stvara zdrav um, koji nije zatvoren ali koji može procijeniti, proučiti i istražiti dokaze.

Ova svijest će vas podsjetiti, um zapravo nikada ne razmišlja, on je aktivan i smatra da sve zna.


Vrag je nastao u Isusovo vrijeme?
(Kako su se stvorile Vjerske muke i vladalo narodom u ovom vijeku)

Ova Svjesnost ukazuje, da je terminologija koja je vezana uz Lucifera, prihvaćala ga kao da je babilonski bog, a u stvari, Lucifer je pojam, koji zapravo znači Svjetlo.

Ova Svjesnost ukazuje, da je izraz "vrag", onaj koji je došao iz „Hindu deve“, a to je bila vrsta bogova ili određenih duhovnih bića, koji su bili vođe raznih koncepata i ideja, sličnih hindu filozofiji, da su kršćani i mnoge drugi vjerske filozofije, to posudili iz raznih drugih misterioznih škola širom svijeta i sakupili u jednu filozofiju.

Ova Svjesnost ukazuje o suštini entiteta tijekom godina, Isus je putovao od mjesta do mjesta, učeći u misterioznim školama izgubljena učenja, koja uključuju Egipat, Indiju, Tibet i Perziju, te Babilonsku i Hebrejsku filozofiju.

Ova Svjesnost ukazuje, da je na sličan način, na Bliskom istoku i okolnim mjestima, krstarilo mnogo različitih religija s Istoka, Tibeta, Indije i Egipta, a time i mnogo različitih filozofija, u ta vremena bio je velik Hebrejski utjecaj u svim ovim različitim religijama.

Ova Svjesnost ukazuje, da je vjera u biti, više ili manje, vladala umovima ljudi, kao što danas ekonomski i politički sustav vlada umovima ljudi. To je dakle bilo društvo tog vremena, odabrano od nekoliko vjerskih aspekata iz različitih pozadina, sastavljen religijski sustav vjerovanja za kontrolu masa, nešto slično kao i danas, tu i tamo se izabere politički sustav i pripremi odgovarajući koncept kako kontrolirati mase.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Hebrejska religija posudila puno pojmova od Egipćana i Babilonaca, naravno, sve je prilagođeno njihovom narodu, ukomponovani su događaji i imena, a također je i dosta toga posuđeno iz Kršćanske religije, Mitraizma, Gnostike, Tibetanskog, Indijskog i drugih vjerskih sustava.

Ova Svjesnost također ukazuje, da su Hebreji dosta toga posudili od Kaldejaca i Babilonaca i ukomponovali u svoj stila života. Mnogo toga je uzeto od Esena i njihovog načina življenja, koji je pak sastavljan dugi niz godina, te raznih Esenskih učenja, za koje su vlasti osjetile da su više kompatibilna za njihove potrebe.

Početak rada na Vragu
Ova Svjesnost ukazuje, da je u to vrijeme religija bila sklonija da sugerira, da je njeno vjerovanje i njeni bogovi bolji od drugih.. (koliko se do danas izmijenilo neka svatko sam prosudi)

Međutim, ova Svjesnost ukazuje, da su u to vrijeme, različite religije imale tendenciju da druga božanstva prikazuju kao lažna, kao i njihove bogove, a da su njihova božanstva i njihovi bogovi pravi. Ovaj trend se postupno iskrivljivao i doveo do riječi "Deva", u Hindu filozofiji to znači "vrag".

Ova Svjesnost ukazuje, da koncept đavla, u smislu personificiranja, kao što se obično shvaća u današnjim fundamentalističkim učenjima, nije počeo uzimati korjen sve do prošlog stoljeća. Tijekom srednjeg vijeka, kada su razni umjetnici ta načela utjelovili u ljude, kao što je slučaj kod grčkog boga Pana - grčki bog Pan imao tijelo; pola ljudskog a pola kozijeg oblika, tako da je ovaj entitet često prikazivan s rogovima i repom, tako da su ljudi počeli vjerovati, da je đavo/sotona/vrag - entitet s rogovima i repom.

Ova Svjesnost ukazuje da je korišteni izraz "žrtveni jarac" u stvari koncept đavla koga simbolizira jarac, sve usko povezano i zbrkano s Panom, koji je doprinjeo konceptu đavla, zajedno s vjerovanjem da se neki entitet vani zove "vrag", ako ga se htijelo riješiti ili mu dati nezgodan epitet koji će se na njega odnositi, u smislu; "Eno vraga" - "Eno đavla."
isus
Ova Svjesnost ukazuje, da je u samom stvaranju ljudskog uma, zapravo kod ljudi koji imaju negativnu prirodu, koji se identificiraju s tamom, prisutni ovakvi nazivi, kojima su ih mase okarakterizirale. Mnogi entiteti su dobili takav naziv jer su se oni lično identificirali sa silama tame.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u nekoliko poganskih učenja i čarolija, moguće da se osoba identificira s mračnim silama, koristeći sliku čovjek-koza-simbol, za koju se smatra da je simbol đavla, čime se praktično prakticira obožavanje đavla.

Kako Energija prati misao
Ova Svjesnost ukazuje, da energija koju imamo stvara događaje, a u stvari ona zbog toga i postoji. Ta energija slijedi misao a misao stvara energiju, dakle, štovatelji đavla mogu stvoriti energetsko polje u koje Tamne Sile mogu ući i koristiti energiju tog polja, prema sustavu vjerovanja onih koji vjeruju u ta bića.

Ova Svjesnost ukazuje, da slično mogu i štovatelji svjetlosti, koji također mogu doprinijeti prepoznavanju Tamnih Snaga, ili đavla, i postojanju đavla, i mogu upozoriti da je vrag na zemlji, da može koristiti ljudsku energiju, onih koji su se na njega fokusirali.

Ova Svjesnost ukazuje, da ova akcija također može dati energiju „đavlu“, na ovaj način, u stvari, pomoći i doprinjeti oživljavanju tih pojmova, tako da pojedinac unutar sebe utjelovi slike, koje zapravo samo on vidi.

Ova Svjesnost ukazuje, da je tijekom mračnog doba, u srednjem vijeku, bilo mnogo institucija koje su djelovale javno, u svoje vjerovanje u vraga, da su oni zapravo videći đavla personificirali ga, a isto tako imaju i entiteti koji ekstremno vjeruju u anđele, i koji njih personificiraju. Ovaj način davanja energije duhovima, dopušta ovim duhovima da imaju privremeno ispoljenu energiju u fizičkom planu. To je gorivo nekim prirodnim energijama za fizičko biće, koje se također mogu pretvarati kao subjekti, bilo da su đavli ili bogovi, ovisno o tome koliko se energije daje, odnosno, koja se energija daje.

Ova Svjesnost ukazuje, da riječ "božansko" dolazi od Hindskog izraza "Deva". Taj naziv je u mnogim jezicima, kroz njihove institucije, davao mogućnost među-igre riječi, jer su se kroz različite institucije, kulture i jezik, mogla pokrenuti i usaditi razumijevanju, u tim kulturama, posudivši nekoliko pojmova i riječi od drugih. Ovo obično i jednostavno podrazumijeva većina subjekata, ali iz nekog razloga, osobe ne mogu zamisliti da su njihova božanstva, njihova religija i vjerovanja posuđena od drugih kultura.

Načelo je ostati  u neznanju
(Kako se koriste hipnotične tehnike)

Ova Svjesnost ukazuje, da ako bi netko imao vremena da napravi komparativne vjerske studije (a tu su i stotine knjiga na tu temu), šokirao bi se od podudaranja i sličnosti između različitih religija. Međutim, većina je jednostavno preuzela vjeru i dogmu, te kroz stalno ponavljanje i ponavljanje primili program. Oni su kroz svoje obrede i vjerske poglede sve druge sotonizirali, ostavši neupućeni ili bolesni, nemajući nikakvo znanje o postojanju, osim ubjeđenja u ispravnost vlastite religije.
hipnoza
Ova Svjesnost ukazuje, da ne budete mnogo iznenađeni, jer druge religije to isto misle o njima. Ova Svjesnost ukazuje, da je kod neznalica načelo da spriječe osobu da otkrije što je to, jer oni onako hipnotizirani vide samo ono što žele vidjeti.

Ova Svjesnost ukazuje, da su oni kao igračke u rukama hipnotizera, koji drži igračku ili kristalno njihalo, njihajući ga ispred lica i govoreći;

“U ime ovog božanstva ponovite; jedan dva, i opet, opet iznova, opet, opet, sve više, više i više, ne dajući im da postave bilo kakvo pitanje, u vezi ispravnosti tih božanstva, nego da samo ne smiju gledati na druga božanstva, koja su okolo njih, uz njih, iza njih i da nikada ne slušaju ono što oni govore“.

“Samo slušajte moje riječi, samo slušajte te riječi, to su svete riječi, to su riječi istine. Dovoljno je slušati moj glas, samo čuti moj glas, moj glas je sve što čujete. Pogledajte ovu igračku, pogledajte ovaj kristal - to je jedini pravi put, to je jedina istina vani - sve ostalo je laž“.

Ova Svjesnost ukazuje da je ovo jedna vrsta hipnotičkog programiranja, umetnuta vjerska božanstva kao igračke, ali se zapitajte, čemu služi ovaj sustav, odnosno čemu služe svi takvi sustavi.

Ova Svjesnost ukazuje na to, da možete umetnuti ime Krishne, Allaha, Krista, možete umetnuti ime Muhameda, možete umetnuti bilo koje ime u religijski sustav, i otkriti, da u suštini svi oni koriste iste hipnotičke tehnike, da je um kontroliran putem hipnoze, a samo je pitanje dali ćete potpasti pod taj utjecaj.

[Međutim, ova Svjesnost ukazuje, kada gledate i slušate, ne morate ispravnost toga dovoditi u pitanje, ali poruka koju vam daje ova Svijest je; na duge staze sve preispitajte.]

Zapamtite: Uvijek pitanjima dopustite dvojbe!
Ova Svjesnost ukazuje, ako želite prepoznati istinu ili realitet, potrebno je uvijek da pitate, istražujete, ne prisiljavati se da vjerujute u nešto. Možete prihvatiti nešta djelomično, možete vjerovati u bilo što, ali morate u bilo koje vrijeme imati neke od vaših pitanja, procijeniti koncepte i ideje, koje držite da su jasni, jer to stvara zdrav um koji nije za programiranje, ali koji može procijeniti, studirati i istraživati dokaze. Ova Svijest će vas podsjetiti, um nikada stvarno ne razmišlja, sve dok ga ne upitate što sve zna.

Religija Sumera je dana od strane vanzemaljaca
Ova Svjesnost ukazuje da je kršćanska religija izvedena iz mnogo različitih izvora. Židovska religija je u osnovi njen otac, pa i ako se razvila iz Hebrejskog učenja, ona je prihvatila druge religije, koje su još prije djelovale, čak iz vremena Sumera, velike drevne kulture koja je postojala puno prije Egipta, čak prije i  Židova i zemlje Kaldejske.

Religija Sumera postala je na bazi priče o vanzemaljcima, onih koji su se spustili s neba, i pravila koja su nametnuta ljudskom stvaranju, jer su ovi vanzemaljci bile uključeni u genetske eksperimente, stvarajući kromanjonce.

Ova Svjesnost ukazuje, da su ti spisi bili sačuvani kroz nekoliko uzastopnih kultura: Babilon, Kaldejce i Akadiju, i na kraju, mnogi od ovih drevnih spisa bili su povezani s Grcima, Hebrejima, pa čak i Egipćanima i postali dijelom drevne legende i mitologije koje se sada zove religija.

Pročitajte Bramlijevu knjigu „Gods of Eden“ – „Bogovi iz Raja“ za informacije o Tajnim školama.

Ova Svjesnost ukazuje, da ako želite saznati o organizaciji, takozvanim tajnim zavjerama i školi, ova Svijest preporučuje knjigu Bramlija „Bogovi iz Raja“, koja opisuje tajna društva osnovana od strane vanzemaljaca, popunjena svećenicima, koji su tu bili vodiči i služili kao pomoć da zatupe masama misli. Kultura tih drevnih civilizacija je dobro opisana u ovoj knjizi, te ista ima svoje mjesto, jer čitajući ovu knjigu postoji mogućnost lakšeg razumjevanja nekih stvari.

ET na Zemlji i svećenstvo prethodnica su tajnim društvima
Međutim, ova Svjesnost ukratko ukazuje, tajna društva, svećenstvo i vanzemaljci dizajnirali su koncept, kako stoljećima kontrolirati i manipulirati društvo kroz religiju i obrede. Isti su razvili, bez većih pomjeranja, subjekte u društvu u kome se predviđalo i tražilo da se vanzemaljci promovišu na ovom fizičkom planu.

Smisao hebrejskog „Yod On Vau Heh Hin“
Ova Svjesnost ukazuje, da se ime Isusa na hebrejskom pisalo; Yod On Vau Heh Shin. Ime Jehove Yod On Vau Heh. "Cjevanica", dodajući da Isus predstavlja element Akasha. Yod On i Vau Heh, je pisano s obje strane, a Shin predstavlja vatru, zrak, vodu i zemlju, s time, Yod On Vau Heh Shin predstavlja peti element ili da je od Akasha - Božanski Duh.

Ova Svjesnost ukazuje, ako želite znati, Shin ili Akasha predstavljaju; savjest, znanje, kozmičku Svijest, jer imaju svojstvo božanskog Stvoritelja.

Naravno, ova Svjesnost ukazuje, da je ovaj simbolizam, kao takav, napisan od strane svećenika u starim školama, utjelovljen u bića, kako u ljudima i pojedincima, tako i u povijest kršćanstva, okupljajući oko toga sve institucije i stvarajući njihov karakter, a čitavo vrijeme provlačeći priču o njihovoj ljubavi za čovječanstvo.

Ova Svjesnost ukazuje, da je postojala urota kako bi se promovirala kršćanska crkva, kako bi se prikupio novac za crkvu, i gdje su u nekim slučajevima koristili drugo ime Isusa, ili su masakrirane civilizacije u ime Isusa, optužujući ih da su pogani, a Isus bi samo kao maska sudjelovao u tom, da bi počinitelje mogao poticati na te pokolje.

Izrečena je obmana, da je Biblija "riječ Božja"
Ova Svjesnost ukazuje, da postoji još jedan aspekt prijevare u vezi biblijske priče. Postoje izjave mnogih vjerskih vođe, da je Biblija „Riječ Božja“ i da je Bog napisao Bibliju. Tko je dobro shvatio čitajući Bibliju i to upoređivao s drugim ranijim radovima, mogao je uočiti da je veliki dio Biblije kopiran iz drugih kultura i iz starijih tekstova.

Justinijan je preporučio da se eliminira reinkarnacija
Ova Svjesnost ukazuje na drugo područje, a koje se odnosi na prijevaru, da ima vezu sa djelovanjem Justinijana, koji uklanja reinkarnaciju u Novom zavjetu ali nije izvadio sve, ostavljajući određena područja ili određene fraze, koje jasno ukazuju na reinkarnaciju. To je objašnjeno ranije.

Novi zavjet je napisan u obiteljskoj kući
Ova Svjesnost ukazuje da postoji još jedna pogrešna informacija u Novom zavjetu, koja ima vezu, tko je zapravo napisao knjigu Novog zavjeta.

Ova Svjesnost ukazuje, da je velik dio informacija napisano u obiteljskom apartmanu, gdje su osobe za taj kodirani rad, za to pisanje, primili novac, a te kodirane poruke u Novom Zavjetu se podudaraju s pisanjem nekoliko vama nepoznatih pisaca.

To tajno društvo je stoljećima koristilo te informacije, sa još nekoliko ljudi, a te informacije se još uvijek mogu naći i na raspolaganju su gore spomenutim s obzirom da im je to omogućavalo primat u vladanju.

Knjige o Mateju, Marku, Luki i Ivanu, su napisali drugi
Ova Svijest tumači, na primjer, da knjige o Mateju, Marku i Ivanu nije napisao Matej, Marko i Ivan, nego različiti članovi zatvorenog društva, o čemu je objašnjavano u materijalu koji je dostupan javnosti.

Ovi entiteti trenutno ne žive, ali su te informacije još uvijek vrlo žive.

Ova Svjesnost ukazuje, da je čak i Otkrivenje napisala ista grupa.
Ova Svjesnost ukazuje, da je ono što je bitno o kršćanskoj religiji je, da je ta simbolična priča imala velik utjecaj na društvo, da se društvo zalijepilo kao da je ljepljeno ljepilom, čineći tako da se razvija i raste, stavljajući mu visoke ideale.

Aspekti svijetle i lijepe strane kršćanstva
Iako je bilo tamnih strana kršćanstva kroz povijest, bilo je također svijetlih i slavnih dana ove lijepe religije.

Ova Svjesnost ukazuje, da su većina kršćanskih sljedbenika lijepi u bilo kojoj zemlji. Ima nekih koji će kao neprijateljski suci negirati tu ljepotu, čak će za kršćane imati i nedostojan naziv, ali većina su prekrasni ljudi i njihova vjera je pomogla služeći u mnogim oblastima, i dobro je služila.

Istina koja je iznesena u knjizi o Novom Zavjetu, je knjiga autora Abelarda Reuchlina. („The True Authorship of the New Testament“)

Hebreji i Jehova
Ova Svjesnost ukazuje, da je židovski narod obično sljedbenik Staroga zavjeta, ali ne mora nužno biti tako. U osnovi, rani Hebreji su klonovi „Gospoda - Jahvea“ ili potomci tih klonova. Kao što je spomenuto ranije, „Gospodu - Jahveu“ je bilo drago da reproducira djelovanja institucija i stvorio je Adama na svoju sliku, Evu kao žensku vrstu i druženicu Adama, koristiteći sasvim drugačiji pristup. Ove osobe su kreirane na planeti Mars i dovedeni se na Zemlju kada su bili protjerani iz rajskog vrta.

Ova Svjesnost ukazuje na aktivnosti Jahvea, kao što je spomenuto ranije, bio je onaj koji je razbio neke Univerzalne Zakone Galaktičke Konfederacije, stvorivši kao sluge Adama i Evu, da se brine za njegov vrt, čime je počeo ovaj proces ljudskog duplikata - karmičkog samog sebe.

Ova Svjesnost želi elaborirati ukratko: „Gospod - Jahve“ je stvorio akciju putem replikacije DNA - Hebrejsku rasu, koja je u osnovi bila refleksija „Gospoda“ – zbog čega komplet sistem odražava buntovne stavove „Gospoda“ i ima određene stavove superiornosti, moć u ljubavi, ljubomoru, osvetu i osjećaj da su vrli i superiorniji od drugih. Ovo je naslijeđeno od gena „Gospoda“.

Intergalaktička Konfederacija, ili Galaktički ljudi, kako se ponekad nazivaju, smatraju Jehovu otpadnikom, i ako besmrtan,  imao je kasnije suzdržanije ponašanje ali je bio osuđen od ove institucije, te je pušten na zemlju; ali je taj entitet u procesu povratio svoju snagu, dao se na posao da bi povratio moć za svoje karmičkog svrhe.

Ova Svjesnost ukazuje na subjekta Isusa, kao što je objašnjeno ranije, koji je pomogao preokrenuti snage, koje je stvorio entitet Jahve, Jehova u sadašnjosti, i u procesu uništavanja čovječanstva i svoga spasenja, energetski kompenzirao proces na ovoj planeti, donijeo sklad i poništio štetu koja je nastala kada je Jehovina operacija počela.

Ova Svijest podsjeća, da je izraz "Jehova" adekvatan izrazu u plemenima, gdje  ljudi u tom prostoru vođu zovu Jahve, a ovaj entitet je dao upute koje su predhodile takvom uvažavanju. Te osobe radeći na ovoj Zemlji, otvorili su neke energije koje su Hebrejima uzrokovale mnogo sukoba, a koje je Jahve programirao.

Jehova planira da se vrati i da požnje svoje ljudi
(Isus dolazi da osujeti taj plan)
Ova Svjesnost ukazuje, da je Jahve u prikladno vrijeme imao planove za povratak, da preuzme one koji su bili djelo njegovog stvaralaštva, da ih preseli izvan ovog planeta, na drugo mjesto, a preostale osobe na ovoj planeti uništi. Zbog toga je Isus došao kao entitet Intergalaktičke Konfederacije, nakon što se preselio na Zemlju u fizički realitet, ostao u kontaktu s tim ljudima u svemiru, a tijekom putovanja po različitim mjestima, izrekao ljudima neka proročansta, preporučio im da se pridržavaju njegovih učenja, ne samo kroz ovu, nego i kroz različite razine, da sprovode i umnožavaju njegova djela.

Ova Svjesnost ukazuje, da je subjekt Jahve obećao vratiti se s velikom moći i ubiti neprijatelje Hebreja i odvesti ih u obećanu zemlju.

Ova Svjesnost ukazuje na ovaj entitet, da je kao „Kralj Židovski“ došao u Jeruzalem na magarcu, okrunjen križem od trnja. Ova Svjesnost ukazuje da su sve ove akcije, milosti i ozdravljenja, ukazivale na Boga ljubavi i milosrđa, zbog čega su mnogi od Židova počinjali vjerovati da je ovaj entitet, u stvari, Mesija, ali ne onaj koji želi vlast, osvetu i slavu, nego humanost, ljubav i milosrđe, a društvo se poganima otvorilo za hebrejskog religiju, te su tako hebreji nastavili širiti židovsku religiju i hebrejski klan.

Ova Svjesnost ukazuje da je Jahve stvorio mnoge zakone za identifikaciju osoba, obrezivanje dijece i druge oblike ponašanja, stvarajući tako red prateći  rodoslovlje.

Ova Svjesnost ukazuje, da je entitet Jahve mislio u povodu svoga naroda, da se može vratiti i spasiti ih, ali je entitet Isus počeo akciju koja je bila nevidljiva, šireći je među ljudima na Zemlji, i time je učinio Jahveovu planiranu „žetvu“ gotovo nemogućom.

Ova Svjesnost ukazuje da je Jahve time morao preispitati svoj plan za žetvu, te mu je samo ostalo da otme svoje ljude i uništi one koji to nisu bili, te je bio prisiljen da odustane od ovog programa. Nepovoljan gen u Jahveu omeo je da ovaj entitet bude dobar znanstvenik, zbog čega isti nije dozvolio a niti širio osobine milosrđa i univerzalnog Jedinstva, nego je ostao uskogrud, sebičan i megalomanski.

Ova Svjesnost ukazuje, da su od tog entiteta, Jahvea, mnogi njegovi sljedbenici naslijedili svoje duplikate, Adam i Eva, a preko njih, stvorene su i druge židovske skupine, tako da su mnogi od tih entiteta, koji su postali pravi umetnici u radu sa fizičkim materijalima i materijalizmom, posjedovali određene kvalitete koji su bili vezani za Besmrtno Sjedinjene, te su stoga mnogi od tih entiteta usvojili filozofiju ateizma, vjerujući u stvarno postojanje besmrtnosti.

Ova Svjesnost ukazuje, da su se u tim društvima, mnogi od njih, izmiješali i u svoju memoriju i DNA gene, doveli koncept besmrtnosti, tako da neki od Hebreja, kroz internu memoriju i sa intuitivnog nivoa, vjeruju u besmrtnost.

Ova Svjesnost ukazuje, da to ne znači, da oni koji nisu imali tu memoriju bili bi lišeni besmrtnosti, ali to je odgođeno zbog njihove savjesti, a također je odgođeno kroz svijest Jahvea, jer njihova svijest je jako slabo funkcionisala. (Za opsežnu je studiju: Deset Jehovi zapovijedi – ostali kao klonovi to nisu shvaćali)

Velik dio znanstvene fantastike nije fikcija
Ova Svjesnost ukazuje, da postoje mnogi subjekti u besmrtnom carstvu, i to svih vrsta, postoji mnogo planeta u smrtnom carstvu, postoji mnogo više besmrtnog svijeta – u tim društvima, koji su često u mogućnosti da se kreću kroz prostor i vrijeme, od planeta do planeta, a mnogi od njih su vrlo neobične prirode, kao što je navedeno u vašim SF filmovima i naučno fantastičnim pričama, a mnogi od njih imaju velike ovlasti i čudne ideje.

Ova Svjesnost ukazuje, da je na ovaj planet Jehova snažno utjecao, kao također i oni pod utjecajem Lucifera i onih koji su im bili partneri. Ova Svjesnost ukazuje, da je bilo jedno vrijeme kada su Luciferiani i Jehovini sljedbenici radili zajedno, ali od tog vremena, proširilo se i raslo međusobno nepovjerenje između tih entiteta.

Ova Svjesnost ukazuje, da je došlo do bliskih veza između Luciferiana i Jehovih pristaša, ali to je previše komplicirano.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u ovom konkretnom slučaju, kod Luciferovih i Jehovih pristaša, došlo do procesa preobraženja i pridruživanja Galaktičkoj Konfederaciji, zajedno s onim ljudima koji su bili u Galaktičkoj Konfederaciji, poput Zmije, zbog simbola koji su koristili na svojim brodovima.

Ova Svjesnost ukazuje, da su štovatelji Jahvea uz pomoć Luciferiana, postaju humaniji i manje arogantni u svojim postupcima - ovi subjekti počinju učiti značaj Snage ljubavi, jer su doživjeli taj utjecaj u njihovim nastojanjima da steknu kontrolu nad životnom i drugim energijama.

Ova Svjesnost ukazuje, da je to uglavnom zbog intenzivne borbe savjesti, koja je bila osveta za pustošenje tisućama godina na Zemlji između; Wanderers (lutalica), Luciferiana, Sotonista i Jehovih pristalica.

Ova Svjesnost ukazuje, da svemir nije onakav kako su oni naučeni, da vjeruju da je ispunjen ljudima, osobama koje nisu toliko drugačije od onih na zemlji.

Ova Svjesnost ukazuje, da su te osobe bile na Zemlji mnogo puta, da je civilizacija na ovoj zemlji bila vrlo napredna, sa super-duhovnim razvojem koji premašuje bilo koji danas poznati, da je Zemlja promatrana i nekad pripadala mnogim drugim sustavima i institucijama iz drugih realiteta.

Cijepanje Crvenog mora i ostala čuda su djelo NLO-a
Ova Svjesnost ukazuje, da bogovi i gospodari davnih vremena nisu mitski likovi i nisu nadnaravne osobe, iako su super-normalni i često naporni. Oni također posjeduju odličnu tehnologije, a često i super svijest.

Ova Svjesnost ukazuje, da su mnoga čuda iz Starog zavjeta samo snimke svemirske letjelice, kojom je upravljala skupina putnika putujući kroz prostor, kao i onaj poznat kao Jahve.

Ova Svjesnost ukazuje, da su te osobe tehnologijom štitili određena plemena svemirskim letjelicama, koje su imale sposobnosti i vještine, a koje su se u ono doba smatrale za "čudo".

Ova svijest ukazuje, da je podjela mora došla od energija određenih vrsta, putem letjelica koji odbijaju vodu, kako bi otvorili put, kao onda kada su dejstvovali protiv Egipćana.

Ova Svjesnost ukazuje, da su entiteti koji su čitali priče iz Starog zavjeta, moguće, u svojoj mašti, Stvoritelja zamijenili s Jehovom, gdje su pravili poređenje, a i zbog letjelice i njenog značenja, što će kasnije biti pojašnjeno.

Ova Svjesnost ukazuje, da takve izjave kao što su; da nitko nije mogao dodirnuti „Gospoda“, da kada je „Gospod“ silazio s brda - bilo koja osoba koja mu pristupi ili ga dotakne, umire - to se odnosilo na visoke radioaktivne energetske vibracije svemirskih  letjelica.

Ova Svjesnost ukazuje, da je zbunjenost pisaca bila česta, između pilota i Zapovjednika svemirske letjelice. Ponekad su oni govorili o zapovjedniku, nazivajući ga „Gospod“, koji je hodao u pratnji drugih osoba, a ponekad im je „Gospod“ letio iznad glava, stvarajući munje, potrese, požare ili druge prirodne poremećaje, koji su izgledali veličanstveni i strašni.

Ova Svjesnost ukazuje, da se u oba slučaja, pojam "Gospod" ne može koristiti, ali su možda zamjenjene reference između osobnog značenja i svemirske letjelice.

Ova Svjesnost ukazuje, da to nije, i ne može, ni na koji način umanjiti koncept „Universalnog Boga“, nego pokazati razliku između osobnosti i „Universalnog Boga – Kreatora - Onoga Što Jeste.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Jahve entitet kao besmrtno biće, ali ne kao Stvoritelj svemira, nego onaj koji je u mogućnosti izraditi obrazce i stvarati, korištenjem određenih Kozmičkih i Univerzalnih principa.

Ova Svjesnost ukazuje, da su sadašnji znanstvenici dostigli razinu i da će oni uskoro biti u mogućnosti stvarati, kako vi zovete - klonove.

Kloniranje
Ova Svjesnost ukazuje na stvaranje Jehovinih entiteta Adama i Eve (hebreja), koji su stvoreni na sliku „Gospoda“, što je pojam za kloniranje, gdje su uzimane stanice tog entiteta, a jezgra tih stanica stavljena je u žensko jaje iz koga je prethodno uklonjena jezgra tog jajeta. Dakle, to se ugrađuje u inkubaciji razvijenog sustava kako bi se stvorio klon, a u toku razvoja klona, isti će biti dio entiteta od koga je uzeta stanica.

Ova Svjesnost ukazuje, da je to učinjeno od njegove osnove, a njegovi produkti (klonovi) su bili izvan znanstvenih domašaja, jer u ta doba takva vrsta znanja nije ni postojala.

Ova Svjesnost ukazuje da je subjekt „Gospod“ - Jahve, stvarao svoje posebne sljedbenike, da se brinu za njegov vrt i osobne eksperimente, tijela koja je stvarao, a zatim pokušavao formirati i upravljati tim klonovima, koristeći motivacijski sustav za ponašanje - nagrade i kazne.

Ova Svjesnost ukazuje, da je cijela zapadna civilizacija odraz te vrste svijesti.
Ova Svjesnost ukazuje, da su tadašnje duhovne organizacije naglašavale strah i kaznu, posebno kazna od nepoznatog uzroka, što se može definisati kao nepoznati strahovi: strahom su stvorili koncepte, koji mogu ili ne moraju biti važeći, kao što je uništenje duše - takve ideje i koncepte straha producenti su koristili protiv subjekata, držeći ih u redu, kako bi na silu održavali određenu razinu poslušnosti - to je stari način koji se koristi eonima da bi se subjekti porobili i držali u neznanju.

Ova Svjesnost ukazuje na to, da osoba može učiti, primiti znanje od svoga Izvora, putem organizacija koje im mogu pokazati kako da do toga dođu, da im pomognu da budu animirani ali ne da ih prisilno usmjere.

Ova Svjesnost ukazuje, da su tadašnji učitelji tražili odgovornost kroz kontrolu, ne osvrćući se na svoje sljedbenike.

Gospod, Bog, moć, novac i stradanja židovske kulture
Ova Svjesnost ukazuje, da je židovska baština i kultura, u stvari vjerski i etnički ponos, te način kojim bi se mogla istaknuti vlastita identifikacija, međutim, ta kultura je kroz povijest stalno osjećala potrebu sukoba, s onima koji nisu bili te vjere ili kulture.

Ova Svjesnost ukazuje da je sukob između Muslimana i Židova, Kršćana i Židova, naglašen u posljednjih nekoliko stoljeća, tako da židovski narod osjeća vrsta odbojnosti prema drugim kulturama.

Ova Svjesnost ukazuje, da je nacistički pokret to još više istakao, do točke u kojoj se u židovskoj kulturi počeli pitati:
"Što smo to učinili da zaslužujemo ovakav tretman?"

Ova Svjesnost ukazuje, da je na ovaj način došlo do dubokog testiranja osnovnih kvaliteta s kojima je židovski narod izražavao svoju filozofiju i stavove prema drugima.

Ova Svjesnost ukazuje, da su te osobe pretstavljale vrstu iskustvenog žrtvenog janjeta, čime su postali žrtve, snagom koja je uslijedila od „boga“.

Ova Svjesnost ukazuje, da su tijela ostala u vlasti boga, požude i pohlepe, koji je još uvijek bog, i ako je otupio njegov osjećaj za milosrđe i ljubav – koji je još uvijek u fizičkoj ravni neosjetljiv.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Bog, Jahve, uvijek favorizirao jedne ljude nad drugima, definirajući u osnovi svoju snagu, prenoseći tu snagu na židovsku kulturu i židovske obrede, prikazujući njihov način življenja kao idealan.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u biti, novac bio Jehovin bog.
Ova Svjesnost ukazuje, da se hebrejska ili židovska kultura, tijekom ovih tisuća godina, premjestila širom svijeta, u kome se gospodarski sustav koristi, na način, da prednost imaju oni koji su slijedili Gospoda Boga - Jahvea - koji kao ljubomoran bog predstavlja moć, a to je kvalitet kojim se kontrolira materijalni svijet - to su snage koje u svemiru stvaraju materijalni Svijet.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Yod-He-Vau-Heh-Shin (Shin je peti element), koji vraća entitet natrag u Duh.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Yod-On-Shin-Vau-Heh, pravopisno ime za Isusa, a da je Yod-He-Vau-Heh ključ za kraljevstvo fizičke ravnine, s obzirom da je Yod-On-Shin-Vau-Heh ključ za odnos između duha i materije.

Ova Svjesnost ukazuje, da je raspeće Krista simboličko djelovanje u kojem je entitet Isus prošao kroz rad i strast, davši svoj život na kraju u vremenu Ovna, kao žrtveno janje, a u dobi Davida kao čovjek Riba ulazi u doba Ribe.

Ova Svjesnost ukazuje, da je ovaj entitet, dao svoj život za stvaranje vrsta u doba Ribe, a rečeno je kako su ga ubili židovi, u priči se navodi da su Židovi, rekli: "Neka njegova krv padne na naše glave i glave naše djece."

Ova Svjesnost objašnjava ovu izjavu, da je to onaj koji je pomogao stvoriti neprijateljstvo prema židovskoj rasi, onima koji su slijedili učenja i kršćanske nauke.

Ova Svjesnost ukazuje, da su Židovi u Njemačkoj, pasivni i nježni, odlazili kao jagnjad na klanje, u koncentracijskim logorima i kroz druge oblike smrti i da je nestanak milijuna ljudi bila akcija velikih razmjera iz strasti.

Ova Svjesnost ukazuje, da je ovo bila nepotrebna tragedija, koju je provela određena filozofija, koja je omogućila: naciji, osobama, pojedinacima, masakre jednih nad drugima i da su žrtve bilo koje vjere izazvane i nepotrebne, te nisu koristile konstruktivno u budućim životima. 

Ova Svjesnost ukazuje, da je raspeće Isusa, kao osobe, imalo utjecaj, koji se također nosi kroz stoljeća.

Ova Svjesnost ukazuje da se kotač karme (uzrok-posljedica) nastavlja tkati iznova i iznova, tražeći osvetu nakon osvete, sve dok vlasti  ne kažu:
"Dosta - završena je osveta. Ovdje se prekida kotač karme "

Ova Svjesnost ukazuje, da određene informacije u vezi Drugog svjetskog rata, mogu za židovski narod biti vrlo šokantne, američka Radnička Stranka ima puno tih informacija (to je dano u čitanje 1978).

Ova Svjesnost ukazuje, da se u biti svodi na činjenicu, da su ljudi počeli pripremati Hitlera, što je dovelo do Drugog svjetskog rata, a osobe koje su stvorile okruženje u kojem je dozvoljen progon židovskog naroda, bili su u velikoj mjeri židovskog porijekla, poznati kao Kultni Cionizam.

Ova Svjesnost ukazuje, da te informacije zapravo mogu biti odvratne mnogim osobama, i nedvojbeno odbačene od strane nekih, a mogu izazvati i neprijateljstvo usmjereno prema ovoj informaciji.

Ova Svjesnost ukazuje, da je pitanje, dali mnogi žele vjerovati u Djeda Mraza ili žele istražiti stvarnost – dali mnogi žele život u lažima ili žele otkriti što je uistinu bilo.

Ova Svjesnost ukazuje, da je židovski narod pretrpio velika neprijateljstva, nepotrebne i neprimjerene kritike - samo zato, jer ima određena snaga cionizma, koja je skrivena iza zavjese, iza židovskog naroda.

Ova Svjesnost ukazuje, da je to dio situacije koja treba da bude uravnotežena i neuspjela, a mnogi od vas bi trebali pročitati knjige „Inkorporiranje Droge“  (informacije o ulozi cionista u Drugom svjetskom ratu).

Ova Svjesnost ukazuje, da se u sadašnjem vremenu (računajući od 1978.), Jahve nalazi u svojevrsnom probnom periodu, od strane Galaktičke Konfederacije, a njegova sadašnja „kazna“, za prošle akcije, je da poništi energiju koja je bila stavljena u aktivnost, čime će pomoći donijeti više mira i harmonije u ovoj stvarnosti.

Ova Svjesnost ukazuje da je u ranijim vremenima, Jahve radio ruku pod ruku s Luciferianima, u osvajanju pojedinih dijelova ove planete, ali općenito, Luciferiani i Jahve ne surađuju međusobno već dugo vremena.

Ova Svjesnost također ukazuje, da je Luciferan Natas, ili Sotona, jednom blisko surađivao s jednim drugim savezom, ali se to pokvarilo kad su Luciferiani otkrili Natasovu zabludu i kada se na njega nisu više mogli osloniti, jer Luciferiani nisu podržali Natasov sadizam, da se više uključe i koriste energije za svoje potrebe (izuzimajući sadističke potrebe Natasa). Sam Natas se zabrinuo zbog sadizma, da je u njemu pronalazio više užitka i iz te slobodno izražene energije dobivao veći osjećaj moći.

Ova Svjesnost ukazuje, da je Jahve više uvažavao taštinu, jer je imao apetit za vlastito stvaranje, osjećavši se opravdano u toj akciji, pošto su njegove kreacije bile dijelovi vlastitih stanica. To bi se moglo približno usporediti sa konceptom stvaranja robota za ishranu. (možda nešto slično, što mi radimo s životinjama)
 
Obožavatelji čuvajte se! Mogli bi se reinkarnirati u stanju da se gnušate
Ova Svjesnost ukazuje, da postoje osobe koje su još uvijek neprijateljski raspoložene prema židovskom narodu. Više bi voljeli da ih vide pobijene, nego što bi zaustavili svoj ludi fanatizam?

Ova Svjesnost ukazuje, da svaki entitet, koji se reinkarnirao u ovom stanju,  potencijalno se može reinkarnirati u drugoj rasi: istočna, židovska, romska, Crnac, Bijelac, Latino.

Ova Svjesnost ukazuje, da bilo koji entitet ima potencijal da se reinkarnira: u bilo kojoj kulturi, bilo kojem narodu, bilo kojem području, bilo kojem stanju bića; siromaštvu ili bogatstvu – jer njegov potencijal određuje sve te potrebe i način na koji će najviše duhovno rasti, a sve prema vlastitoj sposobnosti.

Ova Svjesnost ukazuje, da entiteti ne šire među „biljkama“ sjeme neprijateljstva, prema bilo koje rasi, kulturi, državi ili naciji, jer u stvari, oni se mogu vratiti i živjeti život u koži te kulture, prema kojoj su gajili svoje neprijateljstvo.

Postavljanje ogromnog računala, za ponovni povratak, u utrobu Zemlje
Ova Svjesnost ukazuje, da je duboko u utrobi zemlje računalo, koje je izvan razumijevanja trenutne znanosti, a koje je tu postavljeno prije oko milijun godina, od strane rase poznate kao „El“ ili njihovih starješina, koji nadilaze vrijeme i prostor i koji su se preselili u ono, vama poznato kao Svjetlost..

Ova računala nemaju pokretnih dijelova, njihova energija potječe iz kristala koji utječu na određena područja svijesti, a isti mogu očitati i prikazati stanje svijesti.

Ova Svjesnost ukazuje, da su ove osobe posjedovale mudrost, razumijevanje i vještine za stvaranje planeta, snažnim manipulativnim magnetskim i električnim poljima, masovnim kretanjima prema vrhovima, stvarali su planete, te su tako slijedili i pripremali magnetska polja koja su te snage.
 
Ova Svjesnost ukazuje da su ti „Bogovi“ oni koji su spomenuti u „Knjizi postanka“ u kojoj se na engleskom prijevodu navodi;
"U početku, Bog je stvorio nebesa i Zemlju."

Ova Svjesnost ukazuje, da je u izvornom djelu navedeno,
"Na početku, Bog je stvorio nebesa i Zemlje" - Bog se prevodi kao riječ Božja.

Ova Svjesnost ukazuje na riječi Boga, kao u množini, dakle, prijevod je kao takav netočan, a pravo značenje je;
"U početku, Bogovi su stvorili nebo i Zemlju ..."

Ova Svjesnost ukazuje, da je ovo kao referenca za Svijest, odnosno Jedinstvenu Svijest svih subjekata, koji su Jedan u svemiru, koji su došli iz Universalne Svijesti – koja je zapravo stvorila Svjetlo, ujedinila snagu i fizički Svijet je eksploidirao prema vani. Da se ove osobe mogu usporediti s Universalnim atomom, Univerzalnim česticama, a te osobe, ili Univerzalni atomi atoma, koji čine tijelo Universalnog Boga, svaki posjeduje dio vlastite individualnosti, dok je uistovremeno i dio Božjeg Universala.

Ova Svjesnost ukazuje, da je subjekt Jehova, koji se kasnije javlja na sceni, mnogo milijardi godina kasnije, kao veliki genetski konstruktor, učitelj civilizacije - ovih entiteta, odnosno te osobe koje su pripadale Jehovim institucijama, nisu bili predstavnici Universalnog Stvoritelja, već su kao mali ljudi postali ljubomorni, posesivni, zahtjevni. Jehova je stvorio više od 100 zakona za svoje sljedbenike, koje je bilo nemoguće sprovesti - čak su i neki zakoni bili u sukobu sa drugim zakonima, kao što je zakon "Ne ubij", dok je u isto vrijeme, tražio od Abrahama da ubije svog prvorođenca.

Taj entitet poznat kao „Gospod“ - Jehova, nije stvaralac Universalne i Božanske ugode kod tih „plemenskih bogova“, nego jer stvorio klonove koji su samo služili da umnože plodnost na Zemlji.

Isus nije bio Hebrej, ali ni Bog
Ova Svjesnost ukazuje, da subjekt Isus nije bio Jahveov sin, ali je bio potomak Boga, i došao je na Zemlju u akciji koja je dizajnirana za oslobađanje Židova od Jehove kontrole, koja se odvijajala preko njegovih sistema, koji su funkcionisali u svim područjima u kojima su Jahve i Židovi, ili Jevreji, sprovodili njegova sveta učenja.

Ova Svjesnost ukazuje, da su Židovi čekali letjelicu od „Gospoda“ da se vrate na vlast i da pobiju neprijatelje.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u suštini, subjekt Isus, došao i objavio da je Mesija, što je za Hebreje bilo potpuno neprihvatljivo, koji su učili kroz svoju vjeru, a tako i kroz povijest; roditelji djeci, majke kćerima prenosili, da je njihov bog, bog moći, osvete i odlična zaštita, te da će njihove neprijatelje pobiti. Entitet Isus se vratio da utjelovi ljubav i milosrđe, u svakom ponaosob, što je za mnoge Židove bilo neprihvatljivo.

Ova Svjesnost ukazuje, da entitet Isus, zapravo nije bio ni jedan od „Gospoda“, niti Zmija u fizičkoj ravni, niti sljedbenik Elohima – niti entitet Isus kao Bog.
Isus je bio entitet koji je došao iz Svjetlosti, te je došao u fizički plan, spreman za ovu posebnu misiju.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u biti, (PRAVA) priča ispričana od strane entiteta Isusa ispravna. Povijesne institucije su tu priču prepakirale, na svim mjestima gdje su živjeli Židovi i njihovi pisari, objavljujući da će se „Gospod“ vratiti.

Ova Svjesnost ukazuje, da je entitet, umjesto velike sile i letjelica, u Jeruzalem ujahao na magarcu. Time je ovaj entitet izrazio poniznost, milosrđe i ljubav, na način, koji je bio potpuno u suprotnosti sa snagom koju je njihov „Gospod“ primjerovao.

Ova Svjesnost ukazuje, da se „Gospod Bog“, nazivaju "Zmija ljudi," koje imaju simbole na svojim letjelicama - zmija se može vidjeti u mnogim kulturama: Egipatskoj, Inka - gdje se zmije vide kako pokrivaju glavu, a nastaju iz čela entiteta.

Ova Svjesnost ukazuje, da je to simbolično predstavljenje Kundalini vatre i Kundalini energije, koja se diže od baze kralježnice prema epifizi i hipofizi krećući se naviše, od kralježnice do glave. Zmija u simbolizmu predstavlja odnose na višoj svijesti ili kozmičkoj svijesti.

Ova Svjesnost ukazuje, da to nije referenca na zmiju, jer oni koji vjeruju u institucije i pročitali su „Knjigu postanka“ u vezi „Gospoda“, gdje su govori da zmije puzaju na trbuhu.

Ova Svjesnost ukazuje, da zmija onakvu kakvu znamo, ne predstavlja ništa više nego kao i nerazvijeno ljudsko biće - entitet koji se još nije razvio do određene točke, u kojoj može posjedovati sedam čakri, organe, ruke i noge.

Ova Svjesnost ukazuje, da je u smislu; „Gospod hvatao fizičke zmije“, neki od klonova koji su o tome pričali, su genetski utjecaji i eksperimenat koji je koristio u određenom stanju, u kome su njegove ruke i noge, na njegovom tijelu, stvarale se da izgledaju kao zmije.

Ova Svjesnost ukazuje, da je ovdje bila posebno izražena želja za osvetom, nego universalna tvorevina.

Ova Svjesnost ukazuje, da je zmija, zmija, i da kao zmija postoji duže od Adama i Eve, a kao što znate, ni danas nema ni ruke ni noge, niti može hodati, niti govoriti sa subjektima na opisan način. Bitno je pojašnjenje o zmiji koja je opisana u „Knjizi postanka“ kao Bog, a u stvari je bila osoba koja je sljedbenik Elohima.

Visok status Svijesti robova na Marsu zabrinuo je kontrolore, koji su ih stvorili, kroz proces kloniranja, kao Jahveove entitete.
Ova Svjesnost ukazuje, da je Konfederacija iz Prostora upozorila Jahvea, da se protivi ovoj vrsti programa, gdje su robovi nastali procesom genetskog kloniranja, ali je „Gospod“ – Jahve, nastavio i te osobe klasificirao za današnje krivovjerje. Jehovini subjekti nisu kroz svoje vlastite projekte i ideje bili zainteresirani za dobrobit svemira, što je uveliko stvorilo uznemirujući utjecaj na mnoge.

Ova Svjesnost ukazuje, da entiteti sa Oriona nisu bile vezani za Jehovine institucije, nego su stvarali ekstremne snage koje će putovati prostorom i kontrolirati prelazak sa planeta na planet, radi osvajanja, dok su Jehovi subjekti bili nešto između onoga što se može nazvati sljedbenicima Lucifera i sljedbenicima Boga.

Ova Svjesnost ukazuje, da su te institucije, koje su bile u sredini, samo su na svoj način igrale igru kod bogova, stvarajući kreaciju otpadnika, ali malih razmjera unutar većeg sistema, gdje je za njih najveći stvaralac bio njihov Bog. Jehova je izradio vlastito carstvo unutar te male planete, stvarajući i održavajući snage, u osnovi, za njeno osvajanje i kontrolu.

Ova Svjesnost ukazuje, bez obzira je li institucije prepoznaju Boga, ili Univerzalnog Boga kao Stvoritelja, važno je znati, da je u prošlosti, u ovoj staroj Zemlji, vođena bitka između sila tame i Svjetlosti, u nastojanju da se stekne kontrola nad ovom zemljom, koja bi kao programirana, o čemu je već rečeno, onda imala veliku moć za kontrolu obližnjih planeta.mit, o, isusu, kršćanstvo, obmana, biblija, vanzemaljci

Izvor: Joschua.net

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno