Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Metafizika

Nekoliko analogija za proces Kreacije

15 Kol 2011
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
arcadia

Pozdrav, tekst koji slijedi napisao je gospodin koji se dugo godina bavi proučavanjem metafizike. Njegovo je ime Feliks, što dodatno daje draž cijelome tekstu. Ukoliko će vam se svima svidjeti ovaj tekst o 2012. čovjek bi počeo pisati za ovu stranicu teme koje bi Vas sve mogle zanimati, pa Vas molim da slobodno komentirate ovaj članak.

„Bog/Božica/Sve što Je, ili kako god Ga želite nazvati, je odlučio da želi doživjeti svoju vlastitu Kreaciju, pa je stoga stvorio individualne duše ili individualne aspekte Sebe kako bi istražio svemir. Taj proces se može poistovjetiti sa rađanjem individualnih ljudskih beba. Te dječje duše iznikle su iz Božje Glave i postale su entiteti na sedmoj gustoći (denzitetu) kojima je dan izbor. One su mogle istraživati šest nižih razina Kreacije ili su mogle evoluirati u duše roditelje, zrele duše kako bi ih mi nazvali, time što su direktno evoluirale od sedme do dvanaeste gustoće kroz proces koji se zove uzlazna rastuća spirala evolucije. U određenoj točki ovog procesa, te duše su postale poput njihovih roditelja, Bogovi Kreatori. Nakon toga, one su mogle ponoviti ciklus stvaranjem dodatnih duša, koje će se razviti i ponovno stvarati nove duše, itd., time nastavljajući proces....

Baš kao što vaša Zemaljska djeca idu u ljetne kampove kada dođu u određenu dob- možda ponavljaju to iskustvo godinu za godinom, određen broj godina . isto tako i vaše duše mogu odabrati putovati u niže gustoće kako bi istraživale i tada se vratile Roditeljima da im ispričaju sve o njihovom iskustvu u vanjskoj Kreaciji (ljetni kamp). Drugim riječima, vi možete reći svojim kozmičkim Roditeljima sve o vašem iskustvu na nižim razinama, kada se vratite u vaš dom na sedmoj gustoći.

Kada ste ostali "zarobljeni" na nižim gustoćama, bilo je neophodno stvoriti neke iscjeliteljske edukacijske uređaje, kao što u vašem svijetu postoje edukativni centri za one koji su postali intelektualno hendikepirani.

Zapravo, svi ste vi (nakon iskustva treće gustoće)postali intelektualno hendikepirani. Više niste mogli funkcionirati kao potpuno svjesne duše sedme gustoće, pa ste trebali pomoćne edukacijske uređaje. Jedan od tih uređaja, detaljno opisan u poglavlju 2, je ono što zovete kotač reinkarnacije. Taj specifični edukacijski uređaj vam dozvoljava da iznova nastavite lomiti dio svoje duše u fizička tijela, kako bi nastavili svoje istraživanje treće gustoće, sve dok niste dovoljno evoluirali da se pomaknete na četvrtu gustoću. Tada se proces nastavlja na malo drugačiji način, i tada stvarate tijela četvrte gustoće, koja su u osnovi jednaka onima na trećoj gustoi, osim što su intelekt i psihičko-intuitivne funkcije više razvijene."

 

M74pur  Ako sam dobro shvatio, postoji u principu 12 denziteta (gustoća),  prvih sedam bi mogli nazvati "nižim denzitetima" ili možda "vanjskim denzitetima" koji su "bliže" vanjskim djelovima kreacije...malo je teže sve to opisati našim ograničenim jezikom pogotovo sa našim nedostatkom percepcije konitnuuma bez vremena i prostora. 7 denzitet bi u biti bio sjedinjavanje sa svojim Bogom-kreatorom, sa onom dušom čiji smo mi fragment, odnosno sa samima sobom.

 

"Kao što smo naveli u poglavlju 1, većina duša dolazi u tijelo kroz diviziju(podjelu), spuštajući se niz evolucijsku spiralu od 12-te do sedme gustoće, dok su druge duše, uglavnom zvane drevne dušeg ili vrlo stare duše došle direktno iz carstva dvanaeste gustoće u individualnost.

Onda postoje one duše koje spadaju između tih kategorija. Odlučili smo preskočiti mehaniku podjele duša na višim razinama zbog složenosti i nedostatka prikladnih riječi kojima bi to opisali. Zato čemo se fokusirati na ono što se događa na nižim gustoćama.

Duša sedme gustoće ima nekoliko načina na koje se može podijeliti na manje dijelove. Kada se ona podijeli procesom sličnim normalnoj diobi stanica, (možete to povezati sa diobom stanica biološkog organizma), tada imate ono što se zove fragment roditeljske duše.

Postoje također sekundarni fragmenti ili dijelovi koji se lome od roditeljskih fragmenata. Kada se duša inkarnira u određeno carstvo, ta duša uzme mali dio sebe i projektira taj dio u određeni perceptivni organizam ili tijelo koje je prikladno za tu razinu ili dimenziju. Morate razumjeti, dragi Kreatori, da duša ne uzima svoje cijelo biće sa sobom u vanjske dijelove Kreacije. Ona uzima samo mali dio sebe u ta carstva, dok roditeljski dio duše ostaje na sedmoj gustoći.

To je relativno direktno ako duša ide samo na šestu razinu. Duša sedme gustoće na šestoj razini jednostavno odlomi dio sebe u šestu razinu, malo se razrijedi, uđe u svjetlosno tijelo đeste gustoće (ili da to točnije opišemo, ona proizvede svjetlosno tijelo jer je na toj razini to više proizvodni proces nego ulaženje u tijelo koje je već stvoreno), i postaje entitet šeste gustoće koje istražuje svijet šeste dimenzije.

Entitet šeste gustoće ima dio sebe za svoju roditeljsku dušu na sedmoj gustoći, i šesto se direktno može povezati sa svojim roditeljskim dijelom, isto kao što se mali izviđački brod odvaja od matičnog broda i vraća se nazad nakon skeniranja planeta.

Duše mogu imati višestruke fragmente u svakoj od nižih gustoća, pa tako duša sedme gustoće može imati nekoliko fragmenata šeste gustoće.

Kada duša sedme gustoće odlući doći u petu gustoću, dalja fragmentacija može biti neophodna. Kako se ta duđa dalje fragmentira, može imati nekoliko dijelova u petoj gustoći. Svaki od tih dijelova može imati primarni fragment u šestoj gustoži, koji zauzvrat ima roditeljski fragment na sedmoj gustoći.

Pa tako imamo roditeljski fragment na sedmoj gustoći, primarne fragmente na šestoj i sekundarne na petoj gustoći.

Fragmenti pete gustoće, zauzvrat, stvaraju zgušnjavanje koje im dozvoljava da uđu u svjetlosno tijelo pete gustoće, kako bi istražili svjetove pete dimenzije. Proces proizvodnje tijela pete gustoće je malo teži od procesa proizvodnje tijela šeste gustoće.

Kada duša odluči otići dalje u četvrtu gustoću, slijedi sasvim drugačiji proces, ono što zovete inkarnacija, i u tom slučaju, stvara se tijelo iz genetskog uzorka, koje postaje embrij i fetus, sposoban da ugosti fragment postojeće duše pete gustoće. Duša se fragmentira i zgušnjava ulazeći u maternicu druge duše, ljudske majke, i taj fragment prolazi kroz rodni kanal kao inkarnirana duša. Ta duša ima članove svoje duševne familije, ako ih tako želite nazvati, aspekte sebe sa pete gustoće, koji zauzvrat imaju primarne fragmente duše na šestoj i roditeljsku dušu na sedmoj gustoći."

Kada fragment duše uđe u fizičko tijelo u trećoj dimenziji, on prolazi kroz svoj životni vijek kao duša inkarnirana u ljudski biološki organizam, tj. fizičko tijelo. Ako duša nije dovoljno evoluirala da bude sposobna direktno se pomaknuti u sljedeću dimenziju (vraćanje gore po evolucijskoj spirali kroz uzdizanje), i ako izabere riješiti se tijela na kraju tog života, još jednom će se vratiti u diskarnirani aspekt sebe na astralnim ili eteričnim carstvima, sve dok se ponovno bude mogla zgusnuti u drugo tijelo. Fragment može biti sposoban uzdići se jednu razinu gore, ili više od toga, ponekad sve do sedme razine, između reinkarnacija, ovisno o njegovoj razini svijesti i onoga što mora naučiti.“

Tako da ako uzmemo u bzir teze ove teorije, prvih sedam denziteta nije ništa drugo nego suma fragmenata naše izvorne duše, koja je pak fragment svega što postoji iliti nadduše 12 denziteta i samim time "Božje glave".

 

Preuzeto iz knjige: Sal Rachele „Zemljine promjene i 2012“   http://www.multiupload.com/366565L943

Objedinjavanje i osvrt na materijale:  Feliks Šemanjski (find me on Facebook – Cofex Light Carrrier)

 

ljudske, božje, kreacije, metafizika, feliks, semaljnski

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno