Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

ŠTA SE DOGAĐA 15

09 Sij 2013
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
orbitalna_platforma

Vjerujem da su se mnogi pitali?Zašto na internetu ima vrlo malo svježih informacija o NLO-ima,izvanzemaljcima i sličnome.
Velika veličina tih informacija je prešla na papirnato izdanje,tj sada se prenose časopisima,magazinima koji su specijalizirani za to a sam internet tj youtube je namjerno preplavljen lažnim snimkama nlo-a i to visoke kvalitete.Zašto?
Više je razloga a jedan od njih je prikrivanje stvarnih događaja.
Na planetu zemlji,da li se vodi rat protiv izvanzemaljaca.Možda sam popija malo više više kave pa me drma kofein i pišem gluposti!
Ali,opet ali ta ćuna napetost,ta napetost što se osječa u zraku i taj neki čudan opis straha koji vlada svuda okolo,od nepoznatoga,i tajanstvenog.Nagriza mozak stalno se postavlja pitanje ŠTA SE DEŠAVA ŠTA SE TO KRIJE?
Kupujem razne knjige časopise,magazine i tražim,tražim odgovor na moja pitanja.Nisam jedini koji traži mnogo ljudi traži.
Možda vam je poznat časopis ARKA davnih 80-ih godina je izlazio na području bivše juge.Ekipa je uredno pratila pojave nlo-a i o tome pisala.A onda odjednom je stala,ali nakon novih izdanja, više to nije ona tako zanimljiva Arka.
Dobra zamjena za nju su specijalizirani časopisi koji se mogu nači na svim kioscima u hrvatskoj(nisam naveo ime jer je to bezplatna reklama).
A u jednome od njih čitam:
RAT PROTIV NLO-A informacija je od 9 mjeseca 2012 stara vjest ali je zbog toga i zanimljiva jer je vjerovatno dobro provjerena.Ne vjerujem da bi to netko pisao onako bez veze,znam da je ovo bilo na internetu ali djelomično tj dosta škrta informacija,kao da netko stidljivo ili u nekome strahu piše.
Tako u jednome časopisu(nebih naveo ime zbog reklame) piše o prisutnosti kineskih vojnih brodova uz obalu sjeverne kalifornije.
Jedna azijska tajna služba izvješčuje o operacije kineske i američke ratne flote koje su u punoj ratnoj spremi protiv vrlo agresivnih izvanzemaljaca,te se ujedno govori kako su ovi događaji potvrđeni iz više raznih izvora.

Objavljivane su vjesti o viđenjima NLO-a po cjelome svjetu,a nakon viđenja NLO-a iznad Južne koreje,internet je preplavljen lažnim snimkama NLO-a a pretežno na youtubeu a neke su visoke kvalitete.
Sve sada šta se dešava mnogo liči na događaje koje smo gledali u seriji dosje x,mogu još napomenuti:da li vam se čini da vaši časovnici pomalo brljaju,odjednome na računalu mi fali nekih 3 ili 7 minuta, sat koji je sihroniziran sa internetom kao da poludi a to se zna desiti i sa androidom,zašto.
Spominje se:dimenzijske rupe i iskrivljenje vremena??
Spominju se i podorbitalne platforme,koje se raspoređuju iz zračne baze Vandenberg,i naoružane su energetskim oružjem,na šta se točno misli autor teksta nije objasnio da li je to laset,fotonski top,eletromagnetni top ili šta drugo.
Ujedno na pacifiku je dosta zeznuto stanje,navodno jedan izvanzemaljski entitet stvara dosta problema.
Zive u pozemnim bazama a dovest ce i svoje matične brodove koji bi bili smješteni ispod mora u pacifiku,a jedan takav svemirski brod je smješten ispod mora blizu otoka Catalina,južna obala kalifornije.
Izgleda da su u zazvrat ameri dobili tehnologiju pomoču koje su još davne 1972 godine napravili svemirski brod brži o d svjetlosti,pokretan nuklearnom fuzijom.
------------------------------------------------------------------------------------------
Sad bi se moglo reči zašto je svjet zadesila velika ekonmska kriza,zašto se mnogima koji se bave tematikom NLO-a otvorena ruga u lice ismijava ih se.
Sve sa samo jednim ciljem zataškavanje.

AUTOR
miro-sinj
Spominju, se i, podorbitalne, platforme,koje se
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno