Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

ŠTA SE DEŠAVA 17

18 Stu 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

    miro     

Nedjelja 17.11.2013 oko 19.00 sati visoko na nebu u smjeru juga,pojavila se neobična svjetlost,na koju se malo tko obazirao!

Možda je to zato što je ličila na IRIDIUM SATELIT,ali nije?Jer ti sateliti imaju karakterističan bljesak.

 

Ovdje se radilo o pulsirajučem bljesku koji postepeno nestaje,tj udaljava se,kao u Star Treku kada svemiski brod pokrene pulsni motor.

Primjetio sam kada god dođe do takve pojave na nebu,desi se potres?Što je još zanimljivije?Ti su potresi na vrlo maloj dubini od 1do 10 kilometara.Kako več neko vrijeme pratim te pojave u području Sinja ovo je drugi potres na maloj dubini 2 kilometra,a prvi je bio 17.05.2013 Brnaze na dbini od jednog kilometra?

Predio oko brnaza je rudarski kraj,vadio se drveni ugalj,ima više okana koja su zatvorena!Dok je predio oko Dinaroida dje se češto javljaju potresi,tražena nafta i zemni plin,doduše tu se sudaraju dvije tektonske ploče,pa dolazi svako malo do potresa,ali koliko je sve ovo povezano sa misterijom tajanstvenoga svjetla.

Zanimljiva je i misterija CRNE GOSPE U GALI blizu sinja,koju je pratila misteriozna svjetlost.Dok je drugi dan na nebu nastao pravi kaos od chemtrails,i neobične naoblake?Kao da se nešto želi sakriti.

  EVO NEKOLIKO SLIKA IZ SINJA

    cemical4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

.

      cemical3    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

    cemical2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

      cemical1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

    cemical8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

   cemical7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

    cemical6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autor

miro-sinj

 

 

 

 

 

 

 

Predio oko, brnaza je rudarski kraj,vadio se drveni, ugalj,ima, više okana

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno