Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

ŠTA SE DOGAĐA 18

25 Stu 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

                            miro-sin    

Kakvo je to čudnovatno zujanje koji dolazi s neba

.Zvuk je sličan zvuku eltromagneta ili zujanju trasformatora kojemu se malo rasklapala željezna jezgra.Na nebu se nemože ništa vidjeti,nikakva letjelica,nikakav leteči objekat ili slično.

 

Osim nekakvih čudnih izobličenja koje sam vidio ovo ljeto ali nisam uspio snimiti.Desi se događaj u trenu,nema vremena ni za kameru ni za fotoaparat,jednostavno se desi.Pretežno se dešava po noči,ali nemora značiti,jer po noči se lakše uoći promjena sjaja i oblika zvjezd.,Tako sam vidio izobličenje zvjezde kao da je bila refleksija slike na zakrivljeno zrcalo.

Pogledajte ovaj isječak iz Star Treka,pažljivo pogledajte da vam se predoči kako to izgleda!

Da li ste primjetili,ako ste pažljivo pratili na 1:08 sekundi kako se izobličava prostor kada se Kligonska Grabljivica pojavljuje!E pa takvo sam izobličenje vidio,a u zadnjih 10 dana čujem tajanstveno zujanje,nekada jače nekada slabije?Koje me izludi!Neznam odakle dolazi,nije od tv aparata,linije,frižidera,neznam odakle.Tada sam se sjetio Asgarda,ili MALI SIVI?

To je onaj simpatični vanzemaljac iz Stargetea,sa svojim močnim svemirskim brodovima.

Samo poslušajte zvuk,sam video nije toliko bitan,ali taj zvuk,kao da odgovara:šta se to dešava u svemiru.

Sada sami zaključite koliko ima sličnosti.Nema ovo veze sa HARPOM koji i nije oružje.

Putujuči kroz svemir zajedno sa galakijom Mlječna Staza planet Zemlja dolazi u nova područja svemira dje vladaju drugačiji zakoni u svemiru i dje se nalaze drugacije tehnološki razvijene civilizacije,koje su odavno na zemlji, i koje nas redovito posječuju,ali se to od nas krije?

Neznaju kako če stanovnici planeta Zemlje reagirati,te je bolje na kapaljku puštati informacije,snimke NLO-a,razne SF filmove,od koji su mnogi totalna svinjarija,jer vanzemaljce prikazuju kao zla i okrutna čudovišta,a u stvari je obratno!

 

autor

Miro-Sinj

 

 

 

 

To je onaj, simpatični, vanzemaljac, iz stargetea,sa svojim močnim

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno