Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

ŠTA SE DOGAĐA 20

11 Pro 2013
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
   miro                                                

Da li je došlo vrijeme otkrivanje istine.

Šta bi se desilo kada bi jednoga dana,ili bolje da kažem,sutra ili prekosutra,političar ili neki drugi visoki dužnosnik,objavio u javnosti,stupili smo u kontakt sa izvanzemaljskom civilizacijom koja je tehnološki razvijenija od nas.

Oni su na planetu Zemlji žive međunama,to su naši prijatelji susjedi?

Kakva bi bila reakcija,počet ču od sebe:ništa novo sasvim normalna stvar,ali kako bi drugi ljudi,druge nacije reagirale?

prenosim jedan članak

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

preneseno sa

http://www.jutarnji.hr/john-podesta-vraca-se-u-bijelu-kucu--zeli-li-nas-to-obama-upoznati-s-vanzemaljcima--/1146004/

 

VIDEO: KRAJ ZAVJERAMA? Obama u Bijelu kuću vraća političara koji želi otkriti sve o vanzemaljcima

Povratak Johna Podeste u Bijelu kuću jedna je od zanimljivjih stvari u “reogranizaciji” kabineta predsjednika Baracka Obame u kojoj, zapravo, nijedan od dužnosnika kojima su građani bili najviše nezadovoljni nije smijenjen.

Čikažanin John Podesta, poznati američki liberal i progresivni ideolog, karijeru je počeo kao savjetnik demokratkost senatora Daschlea a nastavio je kroz nis visokih funkcija u kongresnim i senatskim odborima i radnim skupinama, specijalizirao se za intelektualno vlasništvo ali najstrastvenije se zalagao za transparentnost državnih poslova.

 

Godinama je bio među najbližim suradnicima Billa Clintona, u njegova je dva mandata bio zamjenik šefa predsjednikova ureda, politički savjetnik i Clintonov tajnik te je nadgledao predsjednička pomilovanja i kao šef njegova ureda s Clintonom preživio aferu Lewinsky i postupak opoziva.

 

Podesta je odigrao ključnu ulogu u donošenju Izvršne uredbe 12958 kojom je omogućeno otkrivanje državnih tajni bez presedana u američkoj povijesti, oznaka tajnosti skinuta je s tisuća dokumenata, među njima i 800 važnih obavještajnih dokumenata. Puno živopisniji dio Podestine karijere razvio se nakon njegova odlaska iz Bijele kuće 2001.

 

 

Podesta je vodio liberalni think tank Center for American Progress (CAP) i objavio knjigu The Power of Progress: How America's Progressives Can (Once Again) Save Our Economy, Our Climate, and Our Country. (Snaga progresa: Kako američki progresivci mogu (još jednom) spasiti našu ekonomiju, našu klimu i našu zemlju).

 

Otvoreno podržava nastojanja svjetske NLO zajednice da pritiskom prisili američku vladu da otkrije sve što zna o vanzemaljcima i tako dokrajči teorije zavjere o zataškavanju i zloporabi privilegiranih informacija. Otvoreno je govorio o tome 2002. prije nego se pridružio CAP-u,kad je u Nacionalnom press klubu rekao "Vrijeme je da vlada skine oznaku tajnosti s dokumenata starih preko 25 godina i znanstvenicima da podatke koji će im pomoći da odrede pravu narav ovoga fenomena....Američki narod spreman je suočiti se s istinom.” rekao je Podesta.

 

Napisao je predgovore za nekoliko knjiga o vanzemaljcima i po tom se pitanju predstavlja kao “znatiželjni skeptik” prema službenim tvrdnjama o NLO-ima. Podesta je, čini se, nešto doznao dok je radio u Bijeloj kući, to je godinama pokušao otkriti javnosti a sada se iznenada vraća u Bijelu kuću. Obama vjerojatno nije zvao da ga savjetuje o reptilima sa Zete Reticuli, ali Podestin povratak mogao bi izazvati zanimljive rasplete na Zemlji i šire.

 

 

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Da li je stanovništvo planeta zemlje,moralno i humano kao nikada prije kada se ovako ozbiljna stvar dešava.

Da li je došlo vrijeme da se sve tajne saznaju!

autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

 

 

 

Šta bi se, desilo, kada bi jednoga, dana,ili bolje da, kažem,sutra

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno