Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

ŠTA SE DOGAĐA 21

19 Pro 2013
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

   miro                                                                      

  Stargate ili zvjezdana vrata iz popularne SF serije,da li su samo izmišljotina nekog scenariste,ili se kako je to več odavno poznato?Sve što snimi Hollywood se več desilo ili se dešava.Mašta ide ispred znanosti,a znanost je uporno prati.
Ovdje nije riječ o mašti,nego o ostavštini drevnoga naroda.Koji je "BIO"tehnološki napredniji od današnje civilizacije.
Zašto naglasak na BIO.
Dje je sad taj narod ta drevna civilizacija,dje su oni da li su izumrli,ili su stradali u nekom oružanom sukobu na zemlji?

 


Pokušat ču ovako odgovoriti
Nama najbliži planet koji bi mogao biti naseljiv je udaljen oko 10 svjetlosnih godina.Ako bi imali svemirski brod koji se kreče brzinom svjetlosti,do tog bi planeta putovao 10 godina.Užasno sporo za svemiska prostranstva.
Zvjezdane staze i brod Enetrprise koji se kreče brzinom wap 9.9 pa mu opet treba oko 100 godina sa kraja na kraj galaksije čiji je promjer oko 100 000 svjetlosnih godina.
wikipedia

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=hr&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FWarp_drive&sandbox=1Za svemirska prostranstva opet presporo,im li išta brže.
Ima zvjezdana vrata,sa kraja na kraj svemira za par sekundi.E pa to su pronašli u Iraku.Prenio sam mislim prošli mjesec jedan mali skoro zanemariv članak,koji kaže da je u Iraku pronađen vremenplov,sa nekom čudnom letjelicom koja je zaštićena nekim magnetnim poljem,ili vremenskim poljem,neznam sad.
po svemu sudeči izgleda da su to otvorili i napravu pokrenuli

Da li su napravili isto što i glumci iz stargatea

ili šta je po meni vjerovatnije da su napravili,osovali su tim vrhinskih znanstvenika i krenuli u avanturu

Zato i nije nikakvo čudo sta se Američka vojska još dan danas na tim područjima zadržava,a rade se i ustupci,u Afganistan se vratio stari zakon vezan za preljub,kamenovanje,iako Američka demokracija to ne dopušta.
Da se vratimo na početak.Dje je ta drevna civilizacija,na nekom od 100 miliona naseljivih planeta,bave se svojim pametnim poslovima,nas ponekad posjete da vide jesmo li išta pametniji,pa kad vide da smo svakim danom sve veči kreteni,ali ima izuzetaka,koji misle svojom glavom,te sa njima stupe u kontakt,izmjena informacija,par savjeta,i biži kuči?
Sad smo mi njima krenuli u goste,a kako če to ispast,nadam se na najbolji moguči način,jer imam povjerenje u one koji misle svojom glavom.
A tko če ga znati,možda je planet zemlja samo mjesto za odrastanje da od budala nastanu dobra stvorenja.


autor
Miro-sinj

 

 

 

 

 

Ima zvjezdana vrata,sa kraja, na kraj svemira, za par sekundi,E pa to su pronašli

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno