Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 28

21 Svi 2016
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Plavi mjesec  

Koliko često se čuje za pojam plavi mjesec,u zadnje vrijeme dosta često.Nekako od kraja 2012 godine kao da dolazi do naglih pojava kako u atmosveri planeta zemlje tako i u svemiru,oko našeg planeta.

Da li je moguče da zbog vulkanske prašine,koja je davno nakon erupcija završila u atmosveri,dolazi do loma svjetlosti.Nemogu vjerovati da ta fina vulkanska prašina filtrira svjetlost širu od 0.7 mikrona te ne propušta crvenu boju a sve ostalo propušta,te mjesec izgleda kao plave boje?
Ali da baš ali taj navodnofenomen se događa svaki u prosjeku 2,7 godina,ali nije pravilo,zna se desiti i ranije,i vezan je za erupcije vulkana,a moš misliti.
Prvo trube u svemiru, pa chemtrails pa plavi mjesec,te nestaju zrakoplovi,ratovi na sve strane,šta još nedostaje Štrumfovi,Gargamel,papa štrumf.
Moguče da se spusti divovski NLO.Da li, je moguče, da ,zbog ,vulkanske, prašine

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno