Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 29

23 Svi 2016
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

x files

Tko smo šta smo odakle smo.U današnjoj bosni je postojala tehnološki napredna civilizacija.Prema nekim tumačenjima,potomci su Baskija,koji još dana danas postoje u Španjolskoj.


Odakle oni u španjolskoj,sa Atlantide,koja je dva puta  uništavana,a treči put dotučena,ali ostale su kolonije.


Ali šta je bilo prije toga.Možda knjiga 12 planet Zecharija Sitchina daje odgovor.
Moramo se vratiti 500 000 godina u prošlosto,kad se na zemlju (u područje današnje Afrike) spuštaju svemirski brodovi sa planete Nibiru (nama poznat kao 12 planet),koji u potrazi za rudačom slječu na naš planet rudare plemeniti metal Zlato.Navodno imaju problem sa atmosverom svoga planeta a zlato je kao katalizator koji ubrzava čiščenje(?).

Na svojoj su koži osjetili kako je teško rudarstvo,pa se uhvatili igre boga,te su bio inženjeringom stvorili humanoida da im služi kao stoka,ili marva da radi teške poslove.
Tokom vremena došlo je do ispravaka i manipulacije dna da bi nastao čovjek kakav je danas.
Za to vrijeme zemlja se naseljava tim navodno humanoidima,a pretežno drevni Sumer,danas Medoperzija Irak,Iran.
Tehnologija,civilizacija,kultura,znanost,cvjetaju,zar mislite da su Faraoni gradili složene građevine kao što su Piramide ili Zigurati (https://hr.wikipedia.org/wiki/Zigurat),(https://hr.wikipedia.org/wiki/Piramida_(arhitektura))
Međutim nešta se čudno počelo dešavati između kolonizatora sa Nibirua tkz.Anunakija,kojima je moč i slava udarila u glavu pa su se počeli ponašati kao neki bogovi,te zaratili među sobom.

Keopsova piramida je ima navigacijske uređaje koji su u tome ratu uklonjeni i unišetni,istraživači keopsove piramide su otkrili komore dje je dolazilo do kemijskih reakcija i stvaranje eletriciteta.
(http://dokumentarnifilmovi.net/misterije/drevni-vanzemaljci-ancient-aliens-sezona5-online/)
Nemogu a da ne spomenem Sodomu i Gomoru jer se i danas nešta čudno dešava,nema to veze sa biblijskim izvještajem,nego sa propalim eksperimentom,dje se čovjek ponaša kao životinja,a to izgleda da i danas rade.
(http://rs-lat.sputniknews.com/analize/20160522/1105878182/eksperiment-nauscnici-himera.html)
Međutim u područje današnjeg mrtvog mora je upotrebljena nuklearka.Postoji dan danas ionizacija karakteristična za nuklearnu eksploziju.
Piramida ima diljem planeta,pa zar je potrebno toliko piramida za navigaciju.
Možda da se vratimo u malo bližu prošlost,još dok je živio i radijo izume Nikola Tesla,njegov poznati
wanderklif toranj.
Da li je želio kopirati piramide,radi bezplatne energije,ili je shvatio da je piramida ujedno i odašiljač pa je želio stupiti u kontakt sa izvanzemaljcima a FBI ga je u tome spriječio,nastao je cjeli splet okolnosti,od prestanka financiranja,i drugih problema,slučajnost?
Ajmo malo u Bosnu,bosanska piramida sunca,nije samo složena građevina,nego i uređaj koji još dan danas radi,a zbog čega toliki otpor prema Mr Semiru Osmanagiću,žele ga zaustviti u istraživanju,zašto.
Znaju lokalni močnici i elita šta se nalazi u i ispod piramide,tehnologija,uređaji,ćiji,Anunaki.
Sad se vratimo na početak priče.
Dolaskom u bližu orbitu zemlje,Nibiru remeti sam planet zemlju,potresi ,erupcije vulkana diljem planeta,čudne pojave sa klimom,katastrofalni meteo uvjeti,nevolja sa svih strana,objašnjenje,zagađenje i zagrijavanje planeta.Ha ha ha.
Ista se stvar deslila davno u vrijeme Noa,kada je došlo do poremečaja orbite,zagrijavanje,otapanje leda na polovima a pogotovo južni pol,kad je uslijed bočaste vode ogromna količina leda teška milijarde tona skliznula u more i stvorila cunami visok 2 kilometra koji je čistija sve pred sobom.
Ti takozvani bogovi su se smilovali i spasili čovječanstvo,ne samo Noa i njegova obitelj nego sve,šta se dalo spasiti sa svojim letjelicama,te su iz orbite promatrali kako cunami uništava zemlju.
Kad se katastrofa smirila letjelice su spustile preživjele na "planine", jer jejedino na planinama bilo moguče živjeti, a tkz bogovi su im poklonili sjeme otporno na hladnoču,otuda mnogi gradovi u planinama. Bosna je planinska zemlja, i tu je nastao sadašnji način života, za područje balkana i vjerovatno evrope, za to vrijeme šteta na zemlji se popravljala,gradeči brane,nasipajuči stradalo zemljište uz pomoć "bogova"(?).
Gradeči piramide koje su stabilizirale orbitu zemlje,ujedno stvarajuči energiju neophodnu za rad strojeva,tada nije bilo smrdljivih dizel motora i nafte,ali je bilo raznih oblika energije.


Život ide dalje i sve se ponavlja,luđaci barataju sa smrtonosnim oružjima,ratovi na sve strane,kao i u davna vremena,bogovi ratuju,igraju se sa ljudskom dna,izluđujući sve uzduž i poprijeko.
Dje su ti bogovi,to nisu ni iluminati ni masoni,to su samo sluge,šta se desava u orbiti zemlje,nlo-i,razne sonde izvanzemaljaca,a mjesec zabranjena zona.Pod zemljom gradovi,(čiji).
Povijest nije kako izgleda,drugačija je treba je mjenjati,a o tome drugi put.

 

 

 

 

 

vrijeme, Noa,kada je, došlo,do poremečaja, orbite,zagrijavanje

   

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno