Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Šta se događa 52

29 Srp 2018
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

miro2         

Šta uzrokuje potrese.Tektonika ploča,zemlja je živ planet koji je doslovno nemiran.Ali nije ovako divlji,kao da zakoni fizike više ne vrijede.
Potresi,poplave,požari,oluje,grmljavinsko nevrijeme itd..
Ovako se ne ponaša miroljubiv planet kao šta je planet Zemlja,nešto ga uznemirava,planet kao da plače nečeg se boji.
Doduše velika je pohlepa za komadićem papira kojeg zovemo novac,a koji je bezvrijedan,i zbog tog papiriča čovjek uništava sve pred sobom.
Zato planeta plače.Ili je to Teslina igračaka znana kao HARP.
Možda.Kako bi se planet ponašao da neko veliko svemirsko tjelo dolazi u sunčev sistem i svojom gravitacijom remeti sklad na planetu


http://webtribune.rs/svet-uzdrman-novi-dokazi-navode-da-planeta-nibiru-stize-u-nas-suncev-sistem-u-oktobru-2017-godine/

 

Pa upravo ovako,potresi,poplave,erupcije,vulkana nagle klimatske promjene,teške i neizlječive bolesti,kakve veze ima gravitacija i bolest.Ima elektromagnetno polje koje se zbog toga mjenja djeluje na naše zdravlje a zna se da DNK upija svjetlost koja ga i mjenja,a ujedno i čuva podatke.

https://matrixworldhr.com/2012/01/09/svjetlost-moze-zapisivati-podatke-na-dnk-koja-te-podatke-pamti/

 

Čovjek nije samo skup genoma i stanica,više je od toga.
Da je vrag odnija šalu nešto se i sa suncem dešava,izobličilo se.


https://geek.hr/znanost/clanak/sunce-mijenja-oblik-a-ne-znamo-zasto/


ovo je malo uljepšano,ne malo nego poprilično,na ljep način je rečeno da se nešto veliko dešava.Da li našem sunčevom sistemu prilazi veliki objekat,to neznam,nemam teleskop niti neku bolju opremu ali vidim da se na nebu čuda događaju


https://www.vecernji.hr/techsci/video-pratite-potpunu-pomrcinu-mjeseca-1260934


je ti velika stvar pomrčina mjeseca,ali traje oko 100 minuta,e to je več problem,zašto tako dugo,znanstvenici če nači nekakav odgvor u stilu lud zbunjen nenormalan,ono nemoraš sve znati,šta si gluplji to bolje.
Dali dolazi pomoć iz svemira,znate li da ljudski mozak može kontaktirati sa cjelim svemirom,vrhovno biče svemira čuje bol ljudi,nepravdu poziv za pomoć.
Sjetite se da je sve počelo 2012 godine,koja je nazvana godina prekretnica,godina koja najavljuje zlatno doba,kada če čovjek živjeti sa bogovima.


Jedna mudra poslovica
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
preneseno sa
http://www.astrozmaj.com

indijanac2

Gdje je bijeli čovjek pogriješio?

    Službenik vlade SAD-a pitao je indijanskog poglavicu Dva Orla: "Vi ste svjedok ponašanja Bijelog čovjeka kroz zadnjh 90 godina. Vidjeli ste ratove i njegov tehnološki napredak. Vidjeli ste njegov progres i štetu koju je napravio."

    Poglavica je klimnuo glavom u znak odobravanja.

    Službenik je nastavio: "Uzimajući sve to u obzir, po Vašem mišljenju, u čemu je Bijeli čovjek pogriješio?"

    Poglavica je pogledao službenika i onda mu odgovorio: "Kada je Bijeli čovjek došao na ovu zemlju, Indijanci su upravljali njom, nije bilo poreza, nije bilo dugova, bilo je bizona u izobilju, bilo je dabrova u izobilju, voda je bila čista. Žene su radile sav posao, vračevi su liječili besplatno. Indijanci su čitav dan provodili u lovu i ribolovu, a čitave noći vodili ljubav." Nakon toga se poglavica naslonio i osmjehnuo: Samo je Bijeli čovjek bio toliko glup da pomisli kako može unaprijediti takav sistem!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Nikolaj Kozirjev je znao puno više o svemu ovome;https://www.hrastovic-inzenjering.hr/primjena-energije/energetski-clanci/item/597-kozirjevljeva-teorija-vremena.html

 

Miro

 

sve,to,u,je,samo

.

 

 

         

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno