Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 53

30 Srp 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro2     

Da li se masovno zloupotrebljava HARP

Projekt HAARP (High-frequncy Active Auroral Research Program) službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u ionosferi istražiti njezine karakteristike. Javna je tajna kako je riječ o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istome su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno kako HAARP mora omogućiti sigurne komunikacije s duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama diljem svijeta bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.


Eletricitet,peckanje po rukama,licu,nogama,pucketanje u kosi,nema nigdje oblačka,nema vjetra tiho zlosutno mirno vrijeme.
Osim klimatskih promjena HARP se može koristiti i za naboj emocija,mržnje.
Čudno ponašanje građana u Hrvatskoj,sve nabijeno emocijama,kome to odgovara.Dalje neču o ovome jer se zalazi u politiku a njoj nije mjesto na ovoj stranici.
Kome odgovara emotivan naboj,svi to iskorištavaju.
Po količini izboja emocija kao da netko namjerno radi,kao da se sa time hrani,neznam kako sve događaje na svjetu opisati,kao da je netko gladan zla,mržnje,tuge,zavisti....

https://www.dnevno.hr/planet-x/panika-u-hrvata-otkrivene-stravicne-haarp-antene-u-hrvatskoj-nalaze-se-u-hrvatskim-sumama-u-blizini-ovog-hrvatskog-grada-8560-8560-8560/

 


O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno