Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 60

31 Kol 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

Povratak na mjesec dali je mudro.

Nlo-i su pratili astronaute na mjesec u svemirskoj avanturi programa Gemini i Apolo.Maurice Chatelain direktor komunikacija on je otvoreno priznao da su astronauti programa Gemini i Apolo pračeni od strane Nlo-a.
Kako za tako složenu operacij,let na mjesec nisu imali kvalitetnu komunikacijsku opremu,tražili su i dobili pomoć vanzemaljaca.
Nasina tajnaSvaki put kad bi astronaut želio obavijestiti kontrolu leta da vidi NLO,onda je upotrijebio kodno ime za nlo,djed mraz.
Misija Apolo 13 oštečenje spremnika kisika,je bilo namjerno izazvano od strane nlo-a jer su misiji apolo 13 nosili nekakvu nuklearnu napravu,svrha te nuklearke je bila s ciljem mjerenja infrastrukture građevina na mjesecu i boječi se razaranja na mjsecu nlo sprečava akciju Apolo13.
Davne 1995 Maurice Chatelain je objavio članak da su misije Apolo na mjesecu pronašle nekoliko misterioznih struktura.
Karl wolf je na tajnom NASA brifingu davne 1965 godine vidio slike raznih zgrada i kupolastih građevina na mjesecu.Obratio se medijima u nacionalnom novinarskome klubu 10.05.2001 godine te je opisao šta je vidio davne 1965 godine u jednoj zasebnoj prostoriji NSA-e otkrili smo nekakvu bazu na drugoj strani mjeseca.

neke informacije su preuzete iz knjige misterij uzašča,David WilcockMiro

 

 

 

 


put,bi,kad,je,bilo

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno