Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 61

05 Ruj 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  miro

i.Mjesec je umjetna tvorevina,kažu paranoične osobe,koje misle da ih netko stalno prati nadgleda itd,ili je mjesec prirodna tvorevina nastao prije nekih 4 milijarde godina.
Misli se da se udavna vremena planet zemlja sudarila sa objektom veličine Marsa, kojeg su znanstvenici nazvali Theia,od izbačenog materija tokom vremena nastao je mjesec

 

Dali netko živi na mjesecu,svemir je pun života,iako nas uče suprotno,samo zato da nedižemo pogled u svemir i da ne tragamo za istinom,pa su stvoren mnoge religije,sekte,znanstvene istitucije koje nam ispiru mozak sa takvim pričama,od kojih nas prožima muka i povračanje.

E pa izgleda da netko IPAK živi na mjesecu.Sad ovdje počinju razne priče.Od Hitlera,treči reich,Marija Oršić,Nikola Tesla itd.
Amose vratiti na kasno 19 stolječe i Američke sonde Lunar Orbiter 2,možda je bilo bolje da nikad i nije lansiran u putanju oko mjeseca,jer tada je nastala panika do svemirskih razina,kada je snimio tornjeve,osam tornjeva različitih visina,a velika im je sličnost sa Egipatskim obeliskom,pa i onim u Londonu,Parizu,New Yorku.Slučajnost,nebih rekao,slučajnost ne postoji.

mjesec toranj1                      
Slike sa snimkama tornjeva nema u javnosti,one uredno prolaze cenzuru,i to se zamrači,ali tokom vremena,original snimci ipak izlaze u janost,istina se nemože sakriti,mnogi tehničari koji rade u NASA namjeno su prokrijumčarili nekoliko filmskih negativa i dali u javnost,te se to objavilo po raznim forumima, stranicama teorije zavjere,itd.

  mjesec toranj2     
Raspored tornjeva podsječa na na zvijezde u pojasu Orion,a piramide u Gizi isto?
Prošlo je dosta dugo vremena,stvari se iz temlja mjenjaju,nema više skrivanja,mnoge države šalju svoje sonde,pa tako nema više tako velike cenzure,1995 godine Richard C.Hoagland se zainteresirao za jednu sliku sa mjeseca koju je snimio Apollo 10

  mjesec toranj3   
pa je iz nacionalnog centra podataka svemirske znanosti zatražio snimak i vidi čuda dobio original negativ.Imjao je šta i vidjeti.Niz građevina.

Miro

 

 

 

razne,od,i,da,nikad

  

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno