Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 63

09 Ruj 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 miro

 

      

Šta se događa na Južnom polu,koja je svha svih onih navodno istraživačkih baza.Proučavanje južnog pola i njegovih 5 Km leda,sumnjam.
Diljem planeta su stare zidine nekad velikih i gusto naseljenih gradova,drevnih velikih civilizacija.
Ako su tu stare zidine i artefakti ,dje su stanovnici.
Svima je pozant film koji je nažalost loše snimljen Star Gate iz 1994 godine,e pa doista je u Egipatskoj pustinji pronađen sličan prsten za putovanje kroz galaksije umjetno stvorenim crvotočinama.
Projekt Montauk je bio testiranje tog uređaja,a kako ljudsko tjelo nije prilagođeno za putovanje kroz umjetnu crvotočinu. projekt je do daljnjega odbačen,zvjezdana vrata zakopana u duboki led južnog pola,dok se ne nađe rješenje
Jednom prilikom dok sam čitao razne knjige naišao sam na izraz svemirski kapetani,nije se radilo o zvjezdanim stazama.pa postoji takva tehnologija,velikih nevidljivih letjelica,velike kao nosač aviona,kako redovito promatram nočno nebo,pratio sam jednu zvjezdu kako se stalno vrti u krug lagano se njišuči,odjedno se preokrenula na nebu,ma nije se doslovno preokrenula,bešta ogromno je prošlo ispod nje pa je došlo refleksije svjetla,i tu se spominje u knjigi koju sam čitao veliki trokut,tj letjelica u obliku velikog trokuta,a nevidljiva,poznati Aurora projekt.
Sve je to zemaljska tehnologija,financirana od strane bogatih bankara,koje neki zovu i Kabala, finacijeri 3 reicha,i onih suludih znanstvenika,kojima je mržnja i strast za zlom na prvome mjestu.
Stara izreka kaže ima boga,izvanzemaljci koji stalno nadgledaju ovaj planet,potrudili su se da im unište mnoge podzemne baze i nuklearno oružje,sprečavajuči oružani sukob između suparničkih vojnika,zablokiravšim im oružje.
Dr Edgar Mitchell je to i potvrdio,kako su vojni insajderi vidjeli neobične letjelice,izad baza sa projektilima.
White Sands poznata baza dje je eksplodirala prva nuklearka,izvan zemaljci nastoje spriječiti da zaratimo i pomažu da se na zemlji uspostavi mir
Zaposlenici iz raznih podzemnih baza,rekli su da su za vrijeme hladnoga rata često viđali NLO-e,a mnoge probne projektile su NLO-i obarali.
Svemirski program rat zvjezda,je več pri samom lansiranju uništen,projektili koji su lansirani u orbitu i čekali da budu upotrebljeni uništavajuči kontinenete,imali su istopljeno i radioaktivno bezopasno nuklearno streljivo.
Krajem 1980 i početkom 1990 uništeno je sve nuklearno streljivo SAD-a i SSSR.
Zna se da svi Američki presjednici prolaze torturu tog zla,i moraju ih slušati,ali davne 1984 godine desilo se nešto dje ih je sve uhvatila panika,pojavila se divovska kugla veličine našeg mjeseca,koja je istraživala cjeli sunčev sistem,ujedno je bila baza za mnoge svemirske brodove koji su iz nje izlazili,pa zar prije par godina nisu bila viđenja dva sunca,pa se to objašnjavalo čudnim meteo uvjetima.
Planet zemlja krije velike tajne.

 


miro


u,i,čekali,da,budu

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno