Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Šta se događa 62

08 Ruj 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

    

Kada bi netko gradio gradove i podzemne baze

na mjesecu,trebao biimati vrhunski materijal za kupolu i hodnike,Neprobojno staklo je za to dobro,ali ima mana,trebalo bi iti predebelo da izdrži pritisak ili udarac meteora,a ujedno i nezgrapan je,beton ne.

 staklena kupovla tamna strana mjeseca                                                   Krupni plan divovske staklene kupole na tamnoj strani mjeseca koju je snimila ruska sonda Zond 3
star trek IV povratak kuči, e tu se po prvi put spominje prozirni aluminij,lagan,cvrst,otporan na udarac,materija budučnosti za izgradnju stanova nebodera.Ali ima mana,isuviše komplicirana i skupa tehnologija za njegovo dobivanje,ali samo za sada,jer tehnologija napreduje divovskim koracima,zahvaljujuči obrnutom inženjeringu.

  staklena kupola                                                               divovska staklena kupola,tamna strana mjeseca,snimila ruska sonda Zond 3        
Neznam zašto su dopustili u zvjezdanim stazam da se spomene prozirni aluminij koji je dobiven od srušenog NLO-a.
Gene Roddenberry mornarički obavještajac koji je davni 70 počeo pisati scenario za zvjezdane staze,nije pisao onako iz glave,več je trebao informacije.
Netko mu je rekao šta da piše,i tako sve do danas.
Ispod svih tih kupola,rasvjeta kao na zemlji,tamna strana stalno okrenuta suprotno od zemlje a ruska sonda Zond 3 sve je to snimila.
Tko su šta su ti stanovnici koji žive ispod kupola.
Pa zar to nisu isti oni koji nadgledaju planet zemlju i prate šta njeni stanovnici rade s njom,ne upliču se direktno,ali ipak kontrolišu.

Miro

 

 

 

od,a,ruska,je,to

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno