Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Vračaju se

06 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pentagona tvrdi: "Anunnaki će se vratiti na Zemlju"

Pojedinac po imenu Stan Deyo, za kojeg se navodi da je izvor iz Pentagona, izjavio je u jednom intervjuu da postoje znakovi da se Annunaki vraćaju na zemlju. Ali tko su Annunaki i zašto neki vjeruju da su prije bili na zemlji. I koji su to znakovi da bi se ova rasa mogla vratiti?

AnunnakiPa, za početak. Anunnaki su dokumentirani kao drevna skupina pojedinaca koji su se godinama zbog svoje mudrosti i neobičnih djela mnogi svrstali u bogove. Ali neki također vjeruju zbog svog znanja i djela da su stranci s drugog planeta koji su došli na zemlju.  Jesu li Annunaki također stvorili čovječanstvo? Ovo može izgledati kao pitanje koje neki ne žele razmatrati, osobito oni koji su vrlo religiozni. Vjerujemo u Bibliju i višu silu poznatu kao Bog. Međutim, razmislite na trenutak koji je Bog, odakle je došao i zašto bi stvorio čovječanstvo.

"I reče Bog:" Stvorimo čovjeka po svojoj slici, po našoj sličnosti ... "Pričekajte trenutak zašto je ovaj poznati prolaz u množini, a ne u jednini, ako je Bog samo jedan entitet, ne bi li pročitao nešto slično tome kako bi Bog učinio mojim imidžom ili nečim sličnim. Dakle, što ako je Bog onakav kakvog ga poznajemo bio grupa bića koja su nas stvorila i možda to učinila za svoje istraživačke svrhe kao suprotstavljanje samo jednom od njih. Samo misao, ako je to istina, Annunaki su stvarali čovječanstvo i bili su napredna vanzemaljska rasa,  koja je napustili zemlju, ali sada neki, uključujući Stan Deyo, vjeruju da se vraćaju i da imaju dokaz u tom smislu da može se događa.


Kao što je Stan Dayo izjavio u intervjuu, on je uvjeren da postoje znakovi povratka Anunnakija. Prvo, dva kometa povezana s Annunakima, koji su također bili poznati kao sumerski bogovi, ISON i Encke, astronomi su smatrali da prolaze pored zemlje. Ovi kometi nazvani su po dva sumerska boga, a neki vjeruju u znak povratka. Onda koliko nas se sjeća u studenom 2013. godine čudne pojave viđene na nebu. Ovo neobično svjetlo nije bilo vidljivo samo u jednoj regiji, već po cijelom svijetu i mnogi su ga uhvatili na filmu, čak je i večernje vijesti učinile jer je bilo tako čudno vidjeti. Sada dolazi veliko pitanje da li se Annunaki vraćaju zašto sada? Pa, to bi ovisilo o tome što se zauzima na toj temi, neki bi mogli pomisliti da će zauzeti zemlju, iako neki misle da su Annunaki na neki način kontroliraju Zemlju. Možda to ima veze s činjenicom da je čovječanstvo postalo svjesnije onoga što se događa u svemiru, a Annunaki sada znaju da više ne mogu ostati skriveni. Nitko ne zna zašto ni oni koji vjeruju da su to znakovi koji dolaze od Annunaka.

Strah ili nova nada.
 Dakle, ako dolaze Annunaki je razlog za uzbunu? Pa, zapamtimo, bez obzira na razlog, ako su Annunaki stvorili čovječanstvo, oni su tehnički odgovorni za naše živote. Dakle, možda se nemamo čega bojati. Ali u vremenima u kojima se čini da je svijet potpuno na rubu, mi kao ljudi moramo pronaći našu nadu. Sjetimo se kako reagiramo na Annunakije koji se možda vraćaju ili čak kako se ponašamo jedni prema drugima u potpunosti ovisi o nama. Vrijeme je da shvatimo da smo mi ti koji kontroliraju svoje živote, a ne bilo kakvu državnu instutucija ili čak Annunaki.

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno