Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Na mjesecu pronađena diskoidna letjelica

06 Tra 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na Mjesecu je pronađena diskoidna letjelica i mrtvi vanzemaljac

Neumorni ufolog George Graham, vlasnik popularnog kanala Streetcap1 na YouTubeu, nastavlja tražiti prisutnost izvanzemaljaca na Zemlji iu bliskom prostoru. Sada je na Mjesecu pronašao tajanstveni tanju (diskoidnu letjelicu).Umjesto toga, bit će rečeno da je George pronašao tu lrtjelicu na jednom od snimaka mjeseca, koji su napravili astronauti iz misije “Apolon-17”. UFOlogist je pronašao tamni krug, vrlo sličan uobičajenom točku, koji po prirodi ne može biti izrađen. I, prema istraživaču, ova diskoidna letjelica" baca sjenu razmjernu sjenama kratera Mjeseca. Iznenađujuće i to, naglašava Graham, da na prethodnim fotografijama koje su napravljene minutu ranije, ova letjelica nije uočena.

Korisnici Interneta sugerirali su da bi se “kotač”(diskoidna letjelica) mogao slučajno dobiti u obliku greške u snimanju, jer u ono vrijeme oprema fotoaparata nije bila toliko profesionalna kao što je sada. Drugi korisnici vjeruju da ovaj kotač još jednom dokazuje da Amerikanci nisu letjeli nigdje i da nikada nisu bili na Mjesecu. Netko je slučajno bacio taj kotač u studio i upao je u okvir zajedno s imitacijom lunarne površine.


Video: Sada na Mjesecu otkrili su i kotačPredlažemo da pogledate i videozapis Georgea Grahama, koji je objavljen nešto ranije. Na njemu, ufolog pokazuje mrtve vanzemaljce otkrivene na jednoj od slika Mjeseca. Međutim, većina korisnika World Wide Weba nije mogla ništa razumjeti iz ovog nalaza, tako da nije slučajno da je jedan od korisnika sa zlonamjernim mislima napisao da, očito, treba biti dugogodišnji ufolog da vidi ovdje nešto što izgleda kao humanoidno, se ne vidi.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da su sve lunarne misije NASA-e bile prijevara, onda potraga za anomalijama i još više tragova vanzemaljaca na lunarnim fotografijama američke svemirske agencije u potpunosti se pretvara u farsu. Možda su NASA-ini znanstvenici sve to učinili namjerno i sada se smijulje naivnim ufolozima kao što su George Graham, Scott Waring i drugi.

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno