Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Vlade skrivaju vanzemaljce

06 Tra 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vlade skrivaju vanzemaljce, tvrdi bivši ministar obrane: Paul Hellyer poziva svjetske vođe na otkrivanje 'tajnih dosjea' Paul Hellyer bio je ministar obrane Kanade od 1963. do 1967. godine On je to komentirao tijekom govora na Sveučilištu u Calgaryju Hellyer kaže da su vanzemaljci "posjećivali naš planet tisućama godina" Mnogi od njih su među nama, tvrdi, ali teško ih je razdvojiti

Bivši ministar obrane optužio je svjetske vođe za prikrivanje prisutnosti vanzemaljaca.Paul Hellyer, koji je bio kanadski ministar od 1963. do 1967. godine, sada poziva svjetske sile da objave ono za što vjeruje da su skriveni podaci o NLO-ima."Mnogi mediji neće dirati [dokumente]", rekao je tijekom uvodnog govora na turneji Disclosure Canada Tour na Sveučilištu u Calgaryju.

   vanzemaljci među nama            

"Samo morate nastaviti raditi i nadati se da ćete jednog dana dobiti kritičnu masu", rekao je, prema izvješću CTV-a.'[Javnost] će reći, na ovaj ili onaj način, "Gospodine predsjedniče ili gospodine premijeru, želimo istinu i želimo je sada jer utječe na naše živote."Hellyer, 91, prvi put je objavio svoje uvjerenje o vanzemaljcima na Zemlji 2005. godine i postao prvi visoki političar koji je to učinio.

On tvrdi da su vanzemaljci 'posjećivali naš planet tisućama godina' i da nisu impresionirani načinom na koji živimo."Provodimo previše vremena boreći se međusobno, trošimo previše novca na vojne izdatke i nedovoljno na hranjenje siromašnih i čuvanje beskućnika i bolesnika", rekao je.

  vanzemaljci među nama2       

U tom trenutku, tajnik obrane u to vrijeme, Robert McNamara (desno) razgovara u pentagonu, u Washingtonu sa svojim kanadskim kolegom Paulom Hellyerom (lijevo), 1963. godine. Hellyer je prvi visoki političar koji je javno izjavio da su vanzemaljci,stvarnost

Pogledajte cijeli intervju

Prošle godine, bivši kanadski ministar obrane izjavio je na ruskoj televiziji da vanzemaljci hodaju među nama.

Ali on je rekao da odbijaju podijeliti svoje napredne tehnologije dok ne promijenimo naše načine zagađenja i ratovanja

Rekao je Russia Today  program SophieCo ima 80 različitih vrsta vanzemaljaca od kojih neki 'izgledaju poput nas i mogli su hodati ulicom, a vi ne biste znali jeste li prošli pored njega'.U bizarnom intervjuu, Hellyer je objavio niz izjava o izvanzemaljcima koji su postajali sve čudniji i zvučali bliže zapletu Star Treka."Imamo dugu povijest NLO-a i, naravno, bilo je puno više aktivnosti u posljednjih nekoliko desetljeća otkad smo izumili atomsku bombu", rekao je.

Oni su jako zabrinuti za to i da bismo ga mogli ponovno iskoristiti, jer cijeli svemir je  kao jedinstvo, a to utječe ne samo na nas, nego i na druge ljude u svemiru."Oni se jako boje da bismo mogli biti dovoljno glupi da ponovno počnemo koristiti atomsko oružje."Međutim, Hellyer je za SophieCo rekao da većina stranaca želi pomoći umjesto da nas uništi."Rekao bih da su gotovo svi bezopasni i dobronamjerni i da nam žele pomoći, možda postoji jedna ili dvije vrste koje to ne čine", rekao je.Hellyer vjeruje da su vanzemaljci odgovorni za neke od naših modernih tehnologija, uključujući mikročip, LED svjetlo i kevlar prsluk, rekao je.

 

Kaže da nikada nije upoznao stranca, ali je vidio NLO u blizini svoje kabine na jezeru Muskoka u Ontariju.Hellyer je opisao nekoliko vrsta vanzemaljaca, uključujući "visokog bijelca" koji rade s američkim zračnim snagama u Nevadi.- Oni se mogu izvući s tim; imali su nekoliko njihovih dama odjeveni kao redovnice u Las Vegas kako bi kupovali i nisu ih otkrili - tvrdi on.Druga skupina vanzemaljaca zove se 'kratki sivi' koji imaju vrlo tanke ruke i noge i visoki su oko pet metara s velikim glavama.Treću skupinu zovu "nordijske plavuše", a Hellyer je rekao da, ako se sretnete s nekim, vjerojatno biste rekli: "Pitam se je li ona iz Danske ili odnekud drugdje.

 

  vanzemaljci među nama3

Hellierove tvrdnje vjerojatno će potaknuti teoretičare zavjere koji često gledaju Nasine slike radi dokazivanja vanzemaljaca. Sliku je snimio Merkur-Redstone 1A 19. prosinca 1960. "To je zapravo Zemlja u pozadini, a NLO je u pozadini, Mercury kapsulu", nedavno je tvrdio Scott Waring.

 vanzemaljci među nama 4            

 

 

     

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno