Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

NLO, made by Nikola Tesla

25 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Futuristički NLO Nikole Tesle

Nikola Tesla smatra se jednim od najinovativnijih i najtajanstvenijih ljudi koji su ikada živjeli.Da Tesla nije izmislio i istražio sve što je učinio u svoje vrijeme, naša tehnologija danas bi bila znatno lošija. No, postoji li još nešto od Tesle? Je li imao kontakt s vanzemaljcima kao što je javno tvrdio?On je jedan od najnevjerojatnijih izumitelja koja je naša civilizacija ikada poznavala, a njegovo znanje i ideje su otišli daleko i izvan onoga što je poznato i prihvaćeno u njegovu životu.Tesla je bio genij, a njegovi izumi i ideje nisu imali granica.

 

  TESLA UFO 2         

Prije više od stotinu godina, tijekom prvog desetljeća dvadesetog stoljeća, Tesla je podnio zahtjev za patentiranje posebnog zrakoplova koji je nazvao "prvim svjetskim letećim tanjurom", prvim svjetskim NLO-em.Metode korištene u dizajnu letećeg tanjura odgovarale su opisima onih koji su tvrdili da su vidjeli  NLO-o iznutra: s diskoidnim kondenzatorom dovoljne veličine da osiguraju dovoljan potisak za letenje, dok su drugi mali kondenzatori dopuštali kontrolu smjera leteći tanjura, na koji je dodao sustav žiroskopske stabilizacije i električnu kontrolu pogona.

I ako sve to nije dovoljno, Tesla je imao više; unutrašnjost broda opremljena je ravnim zaslonom i vanjskim videokamerama za mrtve točke na pilotu.

Teslin NLO ima oči, a one su napravljene od elektrooptičkih leća, raspoređenih u kvadrante, što je pilotu omogućilo da vidi sve. Zasloni i monitori smješteni su na konzoli na kojoj preglednik može promatrati sva područja oko vozila, a Teslin nevjerojatan izum uključivao je povećavajuće leće koje su se mogle koristiti bez mijenjanja položaja.

U osnovi, riječ je o nevjerojatno dobro dizajniranom zrakoplovu, koji danas možemo izgraditi. Ili smo ga već izgradili? Što se dogodilo s ovim izumom? Zašto ne letimo u svemir s Teslinim nevjerojatnim izumom?


Patent je bio odobren, NLO ili, kako se već naziva, IFO, kao što je bio identifikovan kao nezasitna mašta, Tesle, imao je manu: budući da NLO nije uključivao sopstveni izvor energije, trebalo je da ga napajaju kule sa bežičnim prenosom energije, Teslini izvori „slobodne energije“.Nedostatak finansijskih sredstava doveo je do napuštanja razvoja tornjeva, tako da je, na kraju, i NLO pao u tamu, a Teslin NLO ili bolje rečeno IFO nikada nije napravljen.

Ali nebrzat sa zaklučkom? Ne budite tako sigurni jer je američka tajna služba zapljenila sve patente koji pripadaju Tesli nakon njegove smrti "iz razloga nacionalne sigurnosti".Sada, ako su Tesline ideje bile lude kako su ih neke kategorizirale, zašto bi Tajna služba SAD-a preuzela patente iz razloga nacionalne sigurnosti? Hmmm, razmislimo malo o tome.Ideje velikog Nikole Tesle su nevjerojatne i još bolje, daleko ispred svog vremena, mnogi njegovi izumi, usmjereni na doprinos svjetskom miru kroz pristup slobodnoj energiji, ali i vlade i finansijeri tog vremena, nisu pratili napredak Teslinog um; Godinama kasnije, nacisti su koristili njegove revolucionarne modele i tehnološke projekte (ne onako kako je to on zamišljao), a sada mnoge njegove projekte drži tajna služba, daleko od očiju javnosti.

izvor:https://www.ancient-code.com/this-was-nikola-teslas-futuristic-ufo/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno