Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Energetske linije zemlje

25 Tra 2019
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zemljine najmoćnije točke energije povezane s 'Ley Lines' su otkrivene

U slučaju da se uopće osjećate ugodno sa čakrama, znate da su one toliko bitne za našu prilagodbu i vitalnost.Nadalje, slično, kao što imamo čakre, tako ih ima i Zemlja. Slično tome, budući da su kroz naše tijelo prisutne linije vitalnosti, također su tu i po cijeloj zemlji - samo se Gaijine vitalne linije nazivaju ley linije i one prenose vitalnost.

 

Ley linije
 prenose vitalnost između vibracijskih fokusa na kojima se susreću, i kao što se događa, te točke prijelaza dodatno su dio dijela svjetski najposjećenijih mjesta, uključujući Angkor Wat, piramide, Machu Picchu i Stonehenge.Dok relativno malo društava danas još uvijek zapovijeda ley linijama, ipak ljudski napredak je zaostao. Kineska su društva provjerila aludirala na njih kao krilate linije zmija, a Aboridžini Australije nazvali su ih linijama snova. Negdje drugdje na planeti poznati su kao linije duša ili ley linije.Štoviše, upravo na tim točkama prijelaza, gdje se te energije susreću, otkrivamo čakre majke zemlje.

earths most powerful energy points connected by ley lines revealed 140142     

Konkretno, sakralna čakra ima svoj unutrašnjost u titcaca kamenu i ta vitalnost seže do Machu Picchua. Isto tako, imperativ je da dvije ley linije koje se susreću na jezeru Titicaca budu poznate kao ogromne mitske linije zmija, uključujući i mušku nevjerojatnu liniju zmija koja se povezuje s planinom Shastom.Nadalje, ženska nevjerojatna mitska zvijer spaja jezero Titicaca s Uluru, koji  još slave lokalna aboridžinska plemena.Ista ženska iznimno krilate linije zmija također se povezuje sa Stonehengeom, koji sjedi na srčanoj čakri Zemlje.

Grlena čakra je jedna od glavnih čakri koja nije povezana ni s jednom velikom krilatom linijom zmija, nego je još uvijek iz ogromne vitalnosti, što pojašnjava zašto je ona bila u središtu toliko povijesti čovječanstva.

Različite  alternativne čakre, treće oko  kreće zbog tajanstvenog doba. Budući da smo trenutno u doba Vodenjaka, treće oko nalazi se u blizini Stonehengea; kada uđemo u doba Jarca, čakra će se preseliti u Brazil. Krunska čakra prikladno je smještena na jednom od najznačajnijih vrhova na planeti, na planini Kailas, na planinama Himalaja. S obzirom na mogućnost punog Mjeseca u Škorpionu, brojni mještani hvale svaki dolazak punog mjeseca u Škorpionu (što se događa svake godine u travnju ili svibnju).

Leyove linije su 5 elementarnih energetskih valova koji teku oko Zemlje neposredno ispod i iznad površine Zemlje. Svaki od njih odgovara sinusnom valu koji se vrti oko Zemlje, oscilirajući jednom prema gore i jednom prema dolje. Ley linije, ili energetski kanali, rotiraju oko svoje vlastite osi poput elektromagnetskih linija i imaju promjer od oko 100 km (obujam zemlje za usporedbu oko 400'000 km). U 5 Leyovih linija teče životna struja, koja energično animira i opskrbljuje biljni, životinjski i ljudski svijet i pod utjecajem je magnetskog polja. Oni su također u vezi i rezonanciji s pet baza stvaranja, 5 elemenata i 5 područja.

U nekoliko svjetskih karata, na kojima su prikazane gotovo neistražene ley linije, mogu se naći samo 1 ili 2 svjetski obuhvatne krivulje, što je samo djelomično točno i ne otkriva veze. Jer kao što ćemo uskoro vidjeti, samo sa 5 ley linija postaje koherentan s osnovama stvaranja i tek tada iz njega izlaze geometrijske zemljane rešetke.

Ime Ley Lines, ili Lay Lines, danas se koristi za sve moguće energetske linije, u južnoj Engleskoj često već za povezivanje od jednog monolita do drugog. To je zato što je ime izvorno izvedeno iz aktualnog popisa engleskih sela sa sufiksima -leigh ili -ley (stari engleski za "čišćenje, čišćenje"). No, ovo rasprostranjeno mišljenje temelji se samo na publikaciji Alfreda Watkinsa iz 1921., koja je nadalje posumnjala da bi to mogle biti stare prave staze koje su rezultat najkraćih vizualnih veza. Danas se shvaćaju kao ley linije (svete ili zmajske linije), uglavnom, aranžmani ili veze oznaka zemlje, poput megalita, prapovijesnih kultnih mjesta ili crkvenih zgrada. Ili se tvrdi da su Leyove linije drugo ime za zračenje Zemlje, ali one sadrže 3 geomantičke mreže i nema valovitih linija. Najbliže objašnjenje  je da je Ley Linija bila pretpovijesni sustav nacionalnog mjerenja na temelju astronomskih načela. No, energetski su temelji odredili mjesto i orijentaciju zgrada.

Ley rešetke iz svete geometrijeSada se sve lijepo uklapa, jer se iz sjecišta pet ley linija pojavljuju 3 ley rešetke pred našim očima, s oblicima iz svete geometrije.

Mreža tetraedraTa se tetraedarska rešetka pojavljuje prvo kada spojimo 12 glavnih sučelja ley linija. Tetraedar odgovara trostranioj piramidi s 4 lica. To je jedan od osnovnih elementa metafizičkog stvaranja i pojavljuje se u kubičnom kristalnom sustavu. U kemiji, ona igra važnu ulogu u prostornom rasporedu atoma, budući da su 4 vodikova atoma u molekuli metana tetraedralno raspoređena oko ugljikovog atoma. Ugljikovi atomi u dijamantnoj rešetki također su tetraedarski, a svaki atom je okružen s 4 tetraedarska atoma. 2 tetraedre zajedno tvore i zvjezdasti tetraedar.

Piramidalna mreža

Iz horizontalnog spoja 12 glavnih sučelja pet ley linija i njihovih sučelja na gornjim i donjim valovima pojavljuje se piramidalna rešetka. Četverostrana piramida s 5 lica odgovara oktaedru jer se sastoji od dvije piramide spojene na bazi. To također objašnjava zašto su Atlantijci izgradili piramide na takvim sučeljima kako bi stvorili vezu i rezonanciju s Leyovim linijama i njihovim energijama.

 solarsystem      

Mreža DodekahedronaAko sada spojimo preostala sučelja, pojavljuje se dodekaedar, drugo platonsko tijelo od 12 jednakostraničnih peterokutnih površina. 10 diljem svijeta i 2 iznad Sjevernog i Južnog pola. Ove dvije točke su uporišta koja se ne vide na 2 dimenzionalnim kartama jer povezuju liniju s osovinom na svih 5 uglova, što opet odgovara polovima Zemlje i magnetskom polju. Dakle, postoji 12 područja oko 12 centara koji omogućuju tijek božanskih energija, u svih 12 dimenzija stvaranja istovremeno. Zato i dodekaedar duhovne vizije odgovara takozvanoj Kristovoj mreži, istoj formi, ali gotovo beskrajno većoj jer obuhvaća cjelokupno materijalno stvaranje.

 

izvor: https://www.disclose.tv/earths-most-powerful-energy-points-connected-by-ley-lines-revealed-315261

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno