Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

NLO-i otmice zrakoplova

21 Svi 2019
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nedavno se na internetu pojavio video, gdje je jasno vidljivo kako NLO-i otimaju zrakoplov. A ovo nije izolirani slučaj. Otmice zrakoplova od strane neidentificiranih letećih objekata počinjene su mnogo godina.

To se dogodilo 8. kolovoza 2009. godine. u SAD-u, Arizona. Vidjevši kako NLO prati avion, autorsnimka trčao ka kuči snimajuči ono što se događalo. Zapisnik koji je objavio pokazuje da neidentificirani objekt leti iza malog aviona. Isprva, NLO je slijedio avion, a zatim se, dižući se gore, sustigao ga, sletio na avion, spojio se s njim u jedan, a zatim velikom brzinom naglo popeo sa "plijenom".

 

    B17 mjesec

                                                                                                                            B 17 kojeg je na mjesecu snimio Ruski staelit na Mjesecu?   

21. listopada 1978 u Australiji je zrakoplov Cessna-182 nestao. Avionom je upravljao dvadesetogodišnji pilot Frederic Valentich, koji je nestao zajedno s zrakoplovom. I taj je incident objektivno dokumentiran od strane zemaljskih kontrolnih službi. Budući da Australija nije SAD, ove informacije nisu klasificirane. Oni su dostupni svima da ih pročitaju.

Dana 19.06. Valentich je zatražio od dispečera zemaljske službe da nadgleda situaciju u zraku ako postoji bilo koji drugi zrakoplov pokraj njegovog zrakoplova. Nakon što je dobio negativan odgovor, izvijestio je da promatra veliki zrakoplov na nadmorskoj visini od oko 1500 metara. Na pitanje dispečera o modelu zrakoplova, odgovorio je da ne može razabrati. Vidio je četiri jaka svjetla.U 19.07 "avion" je prošao iznad Valenticsa 300 metara više. U 19.09, Frederick je uzbuđeno rekao da predmet koji je promatrao nije zrakoplov. Četiri minute pilot je izvijestio da objekt ima izduženi oblik, metalni kovčeg koji je svjetlucao izvana,zelenim svjetlima. U 19.11, Valentich je poslao dispečeru da se čini da se objekt lebdi nad njegovim zrakoplovom. Nakon toga, veza s pilotom je nestala.

potraga za olupinom cesne trajale su sedam dana. I nisu našli ništa. Ni najmanje krhotine. Svjedok incidenta pronađen nakon nekoliko godina.47-godišnjak se vraćao s dvije nećakinje nakon lova na zečeve. I, na putu kući, primijetili su na nebu čudan, zeleni predmet koji je lovio zrakoplov . Nakon nekoliko minuta, i NLO i zrakoplov bili su izvan vidokruga, tako da svjedok nije mogao reći što se kasnije dogodilo s avionom. Obitelj i policajac, o kojem je pričao o onome što je vidio, u nevjerici su reagirali na njegovu priču. Nekoliko godina kasnije, otac Valentich je saznao za svjedočenje svjedoka. Nakon što ga je upoznao, detaljno se raspitivao kako je NLO slijedio avion kojim upravlja njegov sin.

Iz nekih publikacija slijedi da je, navodno, kasnije jedan od ufologa donio pločicu na kojoj je Valentich napisao sljedeće. - NLO-i i njihovi piloti postoje. Oni su me oteli, a mene su zamolili da postanem pilot stranog teretnog broda na razdoblje od 25 godina, bez starenja. Vanzemaljci koji su mi dali prijedlog nalikuju ljudima i, prema njihovim uvjeravanjima, provode istraživanja na našem planetu. Zapravo, vanzemaljci kradu kisik iz zemljine atmosfere. Koji se u tekućem stanju transportira do satelita Jupitera Callista, gdje se nalazi njihova baza. "

    2019 05 21 233212               

8. rujna 1970 na nebu Velike Britanije nestao je vojni avion. Pilot, kapetan Sheffner, uspio je izvijestiti da je u blizini njega bio objekt bez jasnih obrisa, koji je bio jako svijetao, i uputio se ravno prema njemu. Komunikacija s pilotom prekinuta je sredinom rečenice. Operator radara u Staxonu Waldeu primijetio je kako su se tragovi iz aviona i NLO-a spojili.Avion je pronađen dva mjeseca kasnije. Na dnu Sjevernog mora. Najčudnije je bilo to što pilot nije bio unutra, a pokretnii dio kokpita bio je na svom mjestu. Pojasevi na pilotskom sjedalu bili su zakopčani. Kako je napustio kokpit ostao je zagonetka.

Godine 1972 u SAD-u su tri lovca nestala bez traga, poslana su da presretnu nepoznati objekt.Godine 1953 u zračnoj bazi Kinross (Michigan) lokatori su zabilježili kako se NLO približio zrakoplovu, nakon čega je znak s radarskog zaslona nestao. F-89C presretač za sve vremenske uvjete nestao je s poručnikom Wilsonom.

U ožujku 1992. NASA nije dala jasan odgovor na pitanje kanadskih tjednih tjednih vijesti o tome dali je sovjetski satelit 1988 godine na mjesecusnimio američki bombarder B-17 Flying Fortress koji leži na površini od Drugog svjetskog rata.Ruski vojni pilot potpukovnik Gurenkov rekao je da je duboko uvjeren da je bombadere na mjesec odnijeli vanzemaljci. Govorio je o tome kako je ljeto 1988. njegov lovac gotovo otet od strane ogromnog NLO-a. Tijelo u obliku cigare, duljine ne manje od pola kilometra, doletjelo je do lovca na od oko 300 metara dok je izvodio borbeni trening. U nlo-u su se otvorila dva velika vrata, a nlo je Gurenkov zrakoplov počeo uvlačiti u unutrašnjost.

uključio je forsaž ali avion je neumoljivo usisan u vanzemaljski brod. Iznenada, zvuk nalik sireni došao je iz NLO-a koji se mogao čuti čak iu pilotskoj kabini borca. Vrata su se odmah zatvorila, a brod doslovno u djeliću sekunde nestao iz vidokruga. Gurenkov je odlučio ispričati što se dogodilo tek nakon što je vidio fotografiju američkog bombaša na površini mjeseca.

Postoje mnoge činjenice koje svjedoče o otmici zrakoplova . Teško ih je odbaciti. NLO-i, koji posjeduju mnoštvo neporecivih prednosti, lako otimaju naše zrakoplove. Zajedno s pilotima. Čini se da su oteti u svrhu studiranja. Vrlo je vjerojatno da će u budućnosti koristiti pilote u nepoznate svrhe.

  2019 05 21 233600

                                                                                                                             spomen ploča na pilota  koji je  nestao "23. studenoga 1953., u potjeri za NLO-om iznad kanadske granice"

 

izvor

http://repin.info/vesti-iz-kosmosa/nlo-pohishchayut-samolety

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno