Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Namjerno žele izazvati lažnu invaziju Vanzemaljaca,da zgrabe vlast.

18 Lip 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američki agent, duboko u sustavu kaže da vosjska,bankari,političke elite bogataši namjerno žele izazvati lažnu invaziju Vanzemaljaca!

’Na čelu sa američkim vojnim šefovima biti će izvedena lažna invazija vanzemaljaca kako bi povećali svoju kontrolu nad svjetskom moći ili je povratili nakon gubitka prvog mjesta od Kine, prema bizarnoj novoj teoriji zavjere.

Prema šokantnim tvrdnjama, SAD će raditi sa vladinim agencijama i medijima kako bi stvorile široku paniku u javnosti.

 

Ufolozi su pratili zapanjujuću teoriju u članku napisanom prošle godine, koji je otkrio postojanje programa Pentagona vrijednog 15,8 miliona funti koji istražuje vanzemaljske pojave.

  aliens 686649                                                                    Zapanjujuće tvrdnje: Teorija je zarobila ljude na internetu        

Otprilike u isto vreme,znanstvenici su zapanjili svijet sa najavom da je asteroid u obliku cigare ušao u naš solarni sistem.

No, umirovljeni liječnik, psihijatar Steven Greer tvrdio je da bi ta objava mogla biti namjerni pokušaj vjerovanja u "prijetnju iz svemira".Rekao je: "Strogo govoreći, militaristi i ratnici, koji su htjeli" izvući vanzemaljsku guzu ", kao što je rečeno u filmu Dan neovisnosti, možda žele samo izgovor da opravdaju svoje postojanje i navedu svijet da na kraju potroši ogroman novac na obranu. Sume novca na percipiranoj, premda izmišljenoj prijetnji iz svemira. "Teoretičari zavjere dodali su: “Koliko god zvučalo krajnje ludo, čini se mogućim da se američka vlada priprema pokušati uvjeriti svijet da će se dogoditi vanzemaljska invazija, u najvećoj 'lažnoj predstavi' od 9 / 11.

Ne vjerujem u NLO-e ili vanzemaljske oblike života, ali vjerujem da se mediji slažu s velikim koordiniranim nastupima u suradnji s vladom.

"To je način da se ujedini cijela zemlja (ili svijet) protiv zajedničkog neprijatelja, ali i kao izgovor za hvatanje moći.

"I jednostavan način da ukradete više novca - da, trebamo cjepiva protiv vanzemaljskih virusa, tvrtka koju je moja prijateljica otvorila izumija je to cjepivo i to će koštati 10 milijardi dolara - ali to nam treba".

 space attack 1258162                                               IZVAN ZEMLJE: Teoretičari tvrde da bi SAD koristile lažnu invaziju vanzemaljaca da bi zgrabile vlast     

"Osim toga, ako je duboka država u ratu protiv predsjednika, kao što se trenutno čini, onda duboko stanje vjerojatno mora aktivirati neke prilično ekstremne planove za nepredviđene slučajeve koje je planirala dugo vremena."

izvor
https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/686649/alien-news-united-states-conspiracy-theory-invasion-return-of-kings-steven-greer-earth

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno