Nedjelja 1 Listopad 2023

Pretraga

Zabranjene tehnologije

12 Srp 2019
(Reading time: 5 - 10 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Drugi dio članka razmatra glavne aspekte odvraćanja proboja i tehnologija bez goriva i tajnog nadzora nad tehnološkim razvojem ljudske civilizacije. Navedeni su konkretni primjeri vlasničkih tehnologija i organizacija koje su za to odgovorne.

Prvi dio
Nikola Tesla nije bio prvi izumitelj koji je upao u područje beskonačne energije i uređaja svemira. Ali Tesla posjeduje sljedeće riječi: "Da bi se upoznali s tajnama Svemira, razmišljajte o kategorijama energije, frekvencija i vibracija." U velikoj mjeri, ovaj fizičar je razvio tehnologije svog prethodnika i suvremenoga Johna Keelya, koji su potaknuli maštu njegovih suvremenika u drugoj polovici XIX stoljeća. Treba napomenuti da je Tesla, pod vodstvom zlokobnog J.P. Morgana, zajedno s idejama o darivanju čovječanstva slobodnom energijom, također njegovao projekte novih sustava naoružanja. Oružje je bilo tako strašno i destruktivno da bi, kako se naivno nadao Tesla, mogućnost "spaljivanja bespomoćnih žena, djece i civila ODVRAČALO od njihove primjene u praksi čak i za najpokvarenije političare opsjednute ratom.

 

  tesla1                       

Energija ugljikovodika, zajedno s neodgovornim stavom potrošača prema okolišu, potopila je Zemlju u biokemijsku katastrofu. Postoji li izlaz iz ove slijepe ulice? Epigraf s riječima Tesle (vidi početak ovog dijela) sugerira da. Vraćajući se na temu alternativne energije i razvoj Nikole Tesle (o korištenju energije iz svemirskog etera), treba istaknuti tri točke.

1. Otkrića, do kojih je civilizacija "sazrela" često se dešava serijski (gotovo istodobno u različitim zemljama). Činjenica da je postojanje etera dokazano početkom dvadesetog stoljeća u današnje vrijeme ne može biti poznato samo osobi koja je fiksirana na "pećinsku" energiju i zombi teorijsku laž, čiji je propagator bio Albert Einstein.
2. Zemlja koja će biti lider u području teorijskog razumijevanja i znanstvene i praktične primjene teorije etera nesumnjivo će postati svjetski lider u većini novih grana znanja i proizvodnje i (u miru) napraviti nevjerojatan tehnološki iskorak.
3. Međutim, posjedovanje energije etera od osobe zahtijevat će visoku moralnost i odgovornost. Samo po sebi, nova energija neće generirati potrošača, obrazovan u duhu biblijskog koncepta i koji će imati odgovarajući svjetonazor, ni čovječanstvo ni moralnost. On će je percipirati kao svojevrsni čarobni štapić u duhu daljinskog upravljača. No, svijet kojim vlada globalni prediktor s eterskim oružjem sigurno će se suočiti s globalnom prijetnjom, koju je teško zamisliti.

   nt1

Kao što znate, ubrzo nakon skandala s potomkom gusara Morgana, mediji su stvorili mitsku sliku N. Tesle, koja odgovara kriteriju "urbanog luđaka". No, u drugom desetljeću 20. stoljeća i kasnije, Tesla se nije bavio samo globalnim energetskim pitanjima, već i razvojem oružja budućnosti. Evo izvadaka i zaključaka iz detaljne knjige Pavela Gorkyja "Zabranjeni Tesla":Naravno, State Department je bio zainteresiran za crteže i modele sustava oružja, o čemu je fizičar otvoreno pisao za života. Nakon Tesline smrti u siječnju 1943. godine, njegovim naslijeđem, koje je, između ostalog, imalo vojni značaj, rješavalo se: Ured za strateške usluge (buduća CIA), FBI i Ured za vanjske imovinske poslove. Tesla je 1893. godine ispunio svoj san i postao američki državljanin, tako da je pola stoljeća kasnije njegova imovina zaplijenjena u ratnim uvjetima, na pojednostavljen način i bez sudskog naloga.

U knjizi Gorky citira riječi predstavnika Ureda za inozemno vlasništvo Irving Juro. "... Rečeno mi je da je Nikola Tesla upravo umro, koji je, prema nekim informacijama, izumio" zraku smrti "- važnu vojnu napravu koja je sposobna uništiti leteći neprijateljski zrakoplov" projicirajući zraku i stvarajući" energetsko polje "koje uzrokuje kolaps zrakoplova , Štoviše, smatralo se da njemački agenti "love" ovaj izum i njeguju planove za njegovu proizvodnju. "Skupina vladinih dužnosnika za zapljenu izumitelja i znanstvenog nasljeđa uključivala je predstavnika Ureda za vanjske poslove, predstavnike Uprave za pomorsku obavještajnu i vojnu obavještajnu službu i dva agenta FBI-a. Sve osobne stvari pokojnika su zaplijenjene u skladištu na Manhattanu i u hotelima u kojima je živio: New Yorker, St. Regis, Waldorf-Astoria i guverner Clinton. Prema navedenom popisu, zaplijenjeno je 12 zaključanih metalnih kutija, čelični kovčeg, 35 metalnih kutija, 5 bačvi i 8 sanduka, sef u hotelskoj sobi i mnoštvo dokumentacijskih kutija pronađenih na skladištu u Manhattanu u sobama 5J i 5L.

O značaju i daljnjoj sudbini zaplijenjene arhive nije poznato ništa. Teslini su rođaci odavno bili uključeni u sudsko-diplomatske sporove s američkom vladom, i na kraju se dio naslijeđa srpskog fizičara vratio u svoju domovinu, postajući dio muzejske izložbe. Najvjerojatnije nitko neće znati kakvi su proračuni, crteži i prototipovi nestali u “rezervama” specijalnih službi i tajnih laboratorija. U svakom slučaju, sve dok ne postoje odgovori na pitanja o fizičkim načelima i ideološkim izvorima sustava, koji u današnje vrijeme uzrokuju uragane, tornade, suše, poplave, potrese, atmosferske napade i druge "prirodne anomalije".

    nt3         

Jedna od “žrtava” koja je izbjegla njegovu sudbinu bio je William Line (od 7:55). Bio je angažiran u vrhunskoj tajnosti za zrakoplovstvo SAD-a, a nakon njegovog razrješenja napisao je knjigu "Vanzemaljci iz Pentagona" (1999), koja sadrži bogatu bibliografiju i dijagrame nekih od uređaja N. Tesle. Poput Billa Coopera i Michaela Edwarda, Line tvrdi da su mnogi NLO-i proizvodi vojnih razvoja nadziranih nad-vladinim strukturama i temeljeni na tajnim tehnologijama koje su skrivene od javnosti. Od tada se, prema njegovim riječima, skrivao od ubojica koji su ga pokušavali ubiti uz pomoć zrake smrti.


Jessovi pomočnici prikupili su informacije o znanstvenicima koji su umrli dok su pokušavali svijetu ispričati o čudovišnim zbivanjima temeljenim na nasljeđu N. Tesle, počevši od dana njegove smrti. Pronađeno je oko 20 dosjea ljudi koji su umrli od rijetkih bolesti, srčanih udara i nesreća. Jedan od načina djelovanja na ljudsko tijelo je, prema Lyneu, "spontano" paljenje ili "eksplozija iznutra". Bila je tako strašna smrt da je umrla velika nećakinja N. Tesle. Stručnjak ONPE-a i, u prošlosti, astronaut NASA-e Brian O'Leary, nakon smrti dvojice svojih kolega, pobjegao je u Ekvador, gdje je umro od prolaznog oblika raka. Autor publikacija na temu ONPE, T. Bearden u jednoj od publikacija potvrdio je pokušaj atentata uz pomoć Venus ECM uređaja.Gledajući video snimke eksperimenata Johna Hutchisona o usmjerenom prijenosu energije, Jese Ventura primjećuje na nezamislivo uvijanje i urušavanje  čelične grede na mjestu uništenog Svjetskog trgovinskog centra. Tijekom intervjua, Hutchison pokazuje svoju instalaciju za čišćenje voda Meksičkog zaljeva potvrđuje da je oko 12 izvođača koji su radili na problemima usmjerenih energija umrlo zbog prerane smrti; da je FBI ukrao vlastitu praksu 1991. godine, ali ipak, 2006. godine, D. Rumsfeld i drugi "htjeli su [on] ponovno raditi na njima, koji je on pristojno odbio" u isto vrijeme proglašava sebe i svoju ženu "ludom". On također pojašnjava da ONPE instalacije mogu uništiti cijeli kontinent i spominje vjerojatnu uporabu ONPE-a u Iraku.


Ovdje je potrebno objašnjenje. U jednom trenutku, pitanje opremanja američke vojske sustavima UNPA pokušalo se odgovoriti (točnije, na ovu temu) na dva dužnosnika Pentagona - američki ministar obrane Donald Rumsfeld i generalni ravnatelj odbora Richarda Myersa. Iz njihovih odgovora slijedi da se takav rad zapravo provodi. Rumsfeld je također pojasnio da situacija ponekad zahtijeva upotrebu modela oružja koje se razvijaju - to jest, ponekad ih se doživljava u stvarnim borbenim uvjetima.Postojanje takvih instalacija potvrđuje umirovljeni pukovnik američke vojske Michael Edward. A bivši direktor programa za razvoj takvih sustava u Nacionalnom laboratoriju u Los Alamosu, pukovnik John Alexander dodaje  da se istraživanja na ovu temu događaju već nekoliko desetljeća i govorimo o nekoliko ONPE sustava. Novinar Washington Posta i analitičar Pentagona u prošlosti, William Arkin  objasnio je da se kinetički sustavi oružja zamjenjuju akustičkim i energetskim.


Proračun za razvoj DPR-a je oko pola milijarde dolara (oko 200 milijuna dolara za mikrovalno oružje, 50 milijuna dolara za nesmrtonosne sustave (na primjer, mikrovalne pećnice od 93 GHz) - još 50 milijuna dolara i do 200 milijuna dolara za tajne projekte) , Arkin je napomenuo da “žrtva” često čak i ne shvaća da je ubijaju, jer se utjecaj oružja ne osjeća do određenog trenutka.O kakvim "stvarnim borbenim uvjetima" je Rumsfeld govorio? Korištenje tajnog oružja od strane Amerikanaca u Iraku (2003. godine) bilo je predmetom studije koju je provela skupina dokumentaraca uz pomoć Majida Algazalija, glavnog pjevača Bagdadskog orkestra . Algazali je prikazao borbene zone na području zračne luke, gdje je korišteno oružje koje je spaljivalo odvojene dijelove tijela, ostavljajući ostale neozlijeđene (izgorele lubanje na netaknutim tijelima i 2-2,5-struka smanjenje tijela). Nakon toga, u takvim "testnim zonama", vojska je iz nekog razloga odrezala sloj tla debljine metra i zamijenila ga uvezenim. O tome svjedoči i Ch. kirurg Hillove bolnice (blizu povijesnog Babilona i oko 100 km od Bagdada), dr. Saad al-Faludji .

U priči sudjeluje i volonter iz Belgije Girt van Murter. Naveli su vanjska "obilježja" koja su uočena u 26 mrtvih i ranjenih u autobusu koji je napustio Hilu za susjedni grad. Na ulazu u kontrolnu točku, Amerikanci su naredili vozaču autobusa da se okrene i vrati, a na povratku Preživjeli putnici u autobusu nisu mogli navesti niti jednu pojavu samog udara (buku, eksploziju ili metke / fragmente). Nekim ljudima je nedostajala glava, drugi su imali udove. Deset bolničkih kirurga nije moglo shvatiti što bi moglo izazvati tako čudan učinak. U tijelima nisu pronađeni štetni elementi. Gotovo svi putnici su umrli, a Amerikanci su u hladnjake stavili njihova tijela. Nitko drugi ih nije vidio.

  nt4             

Radijski dokument televizijske kuće CNN, Radio Frequency Weapons (1985.), govori o radio-frekvencijskom oružju. Ističe da je u ovom području istraživanja Sovjetski Savez ispred Sjedinjenih Država za 3-5 godina. Video sekvenca uključuje snimku prebega iz sovjetskog vojno-industrijskog kompleksa Larisa Vilenskaya. Spominju se neke metode izravne projekcije slika i misli u svijest drugih ljudi. Među prikazanim uređajima nalazi se zavojnica N. Tesla. Područja primjene - utjecaj na velike skupine stanovništva, borbu protiv terorizma i provođenje posebnih operacija. Ne mislim da se sve navedene tvrdnje odnose na dezinformacije kako bi se zbunilo neprijatelja, iako priznajem da su neki trenutci pomalo pretjerani.Ja ću dodati još jedno razmatranje. Provođenje posebnih operacija velikih razmjera pomoću ONPE-a s velikim brojem žrtava na teritoriju strane države predstavlja rizičan pothvat, jer otkrivanje izvora napada pomoću sustava protuzračne obrane i svemirskog izviđanja i identificiranje njegovog identiteta odmah bi postalo osnova za međunarodni skandal i osvetu. Vjerojatno zbog toga su "pravi majstori Amerikanci (naddržavne strukture koje spadaju pod pojam šok-periferije Globalnog prediktora) odlučile testirati ovo oružje na svom teritoriju kako bi imale potpunu kontrolu i informacijski pokrov.Koristila je staru shemu "gniježđenja". Prva razina informacija je dezinformacija, druga je “lažna meta”, a samo treća je stvarna suština događaja koji su se dogodili. I devet godina kasnije, prema istoj shemi, udario je ekocid u oazi tople vode u Meksičkom zaljevu. I posljedice ovog eksperimenta i biološkog megatlaktika su još uvijek očite ...

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno