Nedjelja 28 Studeni 2021

Pretraga

Tajna drevnih Hiperborejanaca

23 Tra 2020
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znanje drevnih Hiperborejanaca

Znanost još uvijek nema podatke odakle točno Hiperboreanci potječu. Sve verzije imaju oblik hipoteze ili legende, ili sugeriraju da vjerujemo u bilo što. Znanstveni dokazi su rijetki jer je prošlo ogromno vrijeme, kao što znanstvenici vjeruju u evoluciju. Prema predstavnicima protestantske crkve - zemlja je stara samo 6000 godina.

Ko je od njih je u pravu? kome vjerovati.Alternativnoj povijest razvoja čovječanstva. U stara vremena, na Zemlji su postojali titani. U drevnim tekstovima Starog zavjeta najvjerojatnije su se zvali Nefili. Kao što opisuje Mojsije u starom zavjetu, ova vrsta stvorenja pojavila se na zemlji zbog činjenice da su "božji sinovi" sišli s neba i uzeli ljudske žene za svoje žene. Prema tekstovima i rukopisima grčkog Ferenika, pleme divova, Nefili, stari Grci su ih nazivali Titani. Titan je mitsko stvorenje, obično ogromnog rasta i vezano za duhovne cjeline. Činjenica je da su titani, unatoč svojoj snazi, bili fizička, a ne duhovna stvorenja, i iz tog jednostavnog razloga i njima je, poput modernih ljudi, trebala hrana. A gdje je nabaviti u ogromnoj količini? Nigdje.

Postoji pretpostavka da su najpametniji titani, shvativši to, odlučili da trebaju promijeniti svoj izgled, zamijeniti svoj DNK i postati prilagođeni životu na planeti Zemlji, a onda su titani odlučili stvoriti novu rasu - hibrid čovjeka i titana, rasu hiperboreja. I u stara vremena, na teritoriju modernog Grenlanda, osnovana je zemlja hiperborejaca, hiperboreja. No činjenica je da takvo rješenje titana nije riješila problem s hranom za preostale, neprilagođene titane. I tada je Hiperboreja, kao i ostatak Zemlje, bila prekrivena vodama poplave, koju je bog stvorio. Titani, stvarajući hiperboreju, željeli su stvoriti za sebe kulturni centar Zemlje, mjesto procvata ljepote i časti, ali sami su bili ponosni i lijepi, što je dovelo do korumpiranja članova hiperborejskog društva. Tako je cijela zemlja bila prekrivena vodama poplave kiša nije prestajala više od 40 dana. Preživjeli su samo starozavjetni Noa, kojeg je odabrao Bog, i njegovi sinovi sa svojim obiteljima. Bog se također smilovao životinjama, pa je naredio Noi da sakupi sve vrste životinja na brodu. Nakon što su se vode poplave počele spuštati i isparavati u oblake, pleme Noah počelo je naseljavati zemlju.

Kada su, mnogo godina nakon toga, Noini potomci stigli do Egipta, vidjeli su da je Egipat tehnički napredan. Odakle potječe egipatska tehnologija? Napokon je cijela zemlja bila prekrivena poplavnim vodama i nitko nije preživio, nitko osim onih koji su bili na arci. Postoji verzija da su arhitekti egipatskih piramida bili sedam mitskih ljudi. Bili su lijepi, mudri, a zna se da su došli iz sjeverne zemlje. Sjeverna zemlja je Grenland, teritorij drevne hiperboreje. Znači li to da su graditelji piramida bili drevni potomci titana? Ako su hiperborejci bili tako pametni, zašto ih onda ne bi mogli spasiti od poplave ili su ih možda spasili? Do danas je veći dio našeg planeta prekriven vodama mora, oceana, rijeka i jezera. A što ako su Hiperborejci, slijedeći primjer svojih očeva titana, opet odlučili promijeniti svoju suštinu, suština tijela i promijenili su svoju DNK, tako da su stanovnici Hiperboreje mogli živjeti pod vodom. Je li to logično? Mislim da jesam. Ako hiperborejci do danas žive pored nas, zašto ih niko nije vidio?


Ili ih je možda vidio. Zamislite kako bi mogao izgledati moderni hiperborej? Pod oceanskom vodom nema svjetla, nema ultraljubičastih zraka, a najvjerojatnije je njihova nova koža blijeda, vjerojatno siva ili čak zelenkasta. Teško je prosuditi oblik lica, ali najvjerojatnije, zbog tako duge mentalne aktivnosti, glava je povećana u veličini. Kao što vidite, u vodi gotovo da i nema svjetla. Zamislite - tko je pred nama - ne liči na vanzemaljsko stvorenje. Mali rast, velike kose crne oči i siva koža. Možda NLO nije samo letjelica, već i podmornica? Tijekom godina Drugog svjetskog rata, Hitlerove trupe više su puta vodile znanstvene ekspedicije na Sjeverni pol. Prema sada deklasificiranim podacima, nacisti su više puta promatrali NLO-ove kako iskaču iz vode.

Ako su hiperborejci živi, ​​zašto se i dalje eksplicitno ne manifestiraju. Zašto oni žive tajno?

 

izvor
https://esoreiter.ru/news/0413/chto-znali-drevnie-giperboreycy.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno