Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

Ufolog je vidio ogromne gradove na Veneri

01 Svi 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ufolog je vidio ogromne gradove na Veneri

Vanzemaljske gradove veličine Los Angelesa otkrio je Scott Waring na slikama površine Venere.

Poznati ufolog Scott Waring odlučio je detaljnije proučiti površinu Venere radi bilo kakvih anomalija koje su istraživači primijetili, no pokazalo se da karta planeta sada nije dostupna na web stranici NASA-e. Radujući se svojoj inventivnosti, ufolog je rekao da je prije godinu dana spremio kartu na svom računalu, a sada je besplatno proučava.

  venera2

                                                              Fotografije iz otvorenih izvora

Gledajući kartu površine Venere, ufolog je shvatio zašto je NASA odlučila ukloniti ovu kartu sa poslužitelja. Prema Waringu,na karti su vidljive umjetne građevine, od kojih su neke veličine velikog američkog grada Los Angelesa - oko 70 kilometara.

Ufolog smatra da otkrivena građevina ima oblik kotača koji je prema opisima povjesničara sumnjivo sličan drevnoj Atlantidi. Virtualni arheolog je na karti otkrio tunele i logičan cestovni čvor.

Waring nije očekivao da će američke vlasti odlučiti ukloniti Venerinu kartu iz javne domene, ali na radost ufologa, on je sada dobio njezinu kopiju i sada NASA neće moći sakriti istinu o Veneri od javnosti.

izvor
https://esoreiter.ru/news/0420/ogromnye-goroda-na-venere-uvidel-ufolog.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno