Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Najbolji dokumentarni filmovi o NLO -ima koji se ne smiju propustiti

24 Kol 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO -i su postali daleko više od fikcije koja se koristi za plašenje djece i objašnjavanje neobjašnjivih pojava, što će pokazati svaki dokumentarac naveden u ovom članku. Skeptici, budite upozoreni. Možda ćete i sami postati vjernici nakon što pogledate ove vrhunske dokumentarce o NLO -ima, navedene po redoslijedu objavljivanja od najranijih do najnovijih.

Mnogi od ovih dokumentarnih filmova mogu se gledati na gotovo svim popularnim streaming kanalima i svakako vas potičemo da ih pogledate...

ZNAM ŠTO SAM VIDIO (ORG.I KNOW WHAT I SAW)(2009) 1H 34M

 

I know what i saw velika 

Ova produkcija History Channela predstavlja sastavljene intervjue s ljudima iz sedam zemalja koji se smatraju najvjerodostojnijim svjedocima NLO aktivnosti u svijetu. To uključuje komercijalne i vojne pilote, generale zračnih snaga, službenike FAA -e i vlade te, naravno, astronaute. Ovi izvještaji iz prve ruke sadrže detalje istraga koje su dužnosnici i analitičari proveli desetljećima nad tim i drugim viđenjima NLO -a.

Glumci predstavljaju sami sebe:
Anthony Choy
Anderson Cooper
Gordon Cooper
Kenneth Arnold
William J. Birnes
R.J. Childerhose
John F. Burroughs

Stream na Amazon Prime Video, Vudu

 

PRIČA O BILLYJU MEIERU: NLO -I I PROROČANSTVA IZ SVEMIRA (ORG.THE BILLY MEIER STORY: UFOS AND PROPHECIES FROM OUTER SPACE) (2009) 1H 30M
billimajer.jpg
Ovaj biografski dokumentarac istražuje ogromnu količinu dokaza o NLO-ima koje je prikupio Billy Meier, samoopisani prorok i jednoručni poljoprivrednik iz Švicarske koji je predvidio povijesne događaje poput epidemije SIDE i ratova u Iraku. Nakon vlastitog bliskog susreta treće vrste, krenuo je u niz avantura koje su ga sve više približavale odgovoru na stara pitanja jesmo li sami u svemiru i, ako ne, što je još "vani" . " Film čak bilježi Meierovu potragu za snimanjem snimaka NLO -a iz prve ruke.

Glumci glume sami sebe:
Billy Meier
Michael Horn
Barbara Harnisch
Madeleine Brügger

Stream na Amazon Prime Video, Apple TV

 

DAN PRIJE OTKRIVANJA PODATAKA (THE DAY BEFORE DISCLOSURE) (2010) 1H 39M

daybeforedisclosure.jpg

Ovaj nagrađivani film u produkciji UFOTV-a razotkriva tajnu iza trenutne NLO-o inteligencije, a iza kulisa osvrće se na stvarna otkrivanja NLO-a i ET-a koja se pripremaju za objavljivanje, te na njihov utjecaj na društvo koje ide naprijed u budućnost u kojoj ljudska povijest možda više neće prikazivati ljude kao jedini inteligentni oblik života u svemiru. Film uključuje intervjue s osnivačem samog projekta Disclosure Project, dr. Stevenom M. Greerom (osobito ključnom osobom u nekoliko drugih dokumentaraca na ovom popisu.)

Glumci glume sami sebe:
Steven M. Greer
Terje Toftenes
Edgar Mitchell
Linda Moulton Howe
Nick Pope
Robert Dean
Stanton T. Friedman

Stream na Amazon Prime Video

 

SKRIVENA RUKA(ORG.THE HIDDEN HAND) (2012) 1H 20M

The_Hidden_Hand.jpg

Dobitnik nagrade EBE za filmove o NLO-ima, ovaj kontroverzni film ispituje mogućnost vanzemaljskog života ovdje na zemlji istražujući svjedoke i stručnjake iz stvarnog života o otmicama vanzemaljaca, viđenjima NLO-a i tajnim vladinim prikrivanjima ovih i s njima povezanih događaja.

Stream na Tubi, Pluto TV, Amazon Prime Video, Apple TV

 

MIRAGE MEN (2013) 1H 26M

Ova digresija od uobičajenih priča u dokumentima o NLO-ima uzima pristup prema kojem je sama mitologija NLO-a zavjera, a ne njezino zataškavanje, koju su SAD i druge svjetske vlade koristile kao "oružje za masovnu prijevaru" dizajniranu za prikrivanje tajnih operacija i tehnologija. Nešto potpuno drugačije od onoga na što ste navikli gledati i onoga što očekujete od nečeg što ima veze sa NLO tematikom:

Glumci:
Richard M. Dolan
Richard Doty
Robert J. Durant
Peter Gersten
Linda Moulton Howe
Mark Pilkington

Stream na YouTubeu, Tubiju, Vuduu, Google Play filmovima i TV -u, Amazon Prime Video, Apple TV -u

 

NEPRIZNATO (UNACKNOWLEDGED) (2017) 1H 40M
unacknowledged.jpg
Dr. Steven M. Greer još se jednom pojavljuje u autoritativnom dokumentarcu o NLO-ima u ovoj kompilaciji najtajnijih dokaza o kontaktu s izvanzemaljskim životom. Ovi službeno "nepriznati" dokazi uključuju strogo povjerljive dokumente i svjedočanstva, kao i prethodno neobjavljene snimke NLO-a.

Glumci:
Steven M. Greer
Giancarlo Esposito
Richard Doty
Edgar Mitchell
Donald Rumsfeld
Ross Dedrickson

Stream na Tubi, Vudu, Hulu, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play filmovi i TV, Apple TV

 

BOB LAZAR: PODRUČJE 51 I LETEĆI TANJURI (ORG.BOB LAZAR: AREA 51 & FLYING SAUCERS) (2018) 1H 37M

boblazarmovie.jpg

Kada je 1989. godine fizičar Bob Lazar zviždao o famoznom zloglasnom objektu američke vlade uperujući prema području 51 duboko u pustinji Nevada, postao je prvi koji je dao dojam o tome što je američka vlada znala o NLO -ima i vanzemaljskom životu i dao uvid u ono što su radili u tajnosti dok su javno tvrdili da samo testiraju eksperimentalne zrakoplove i oružje. Ovaj dokumentarni film prikazuje Lazarov svakodnevni život nakon što je misteriozno zašutio nakon njegove kontroverzne objave koja je preokrenula našu stvarnost.

Glumci:
Bob Lazar
Jeremy Kenyon Lockyear Corbell
George Knapp
Mickey Rourke
Layne Keck
Phyllis Tucker
Mario Santa Cruz

Stream na Tubi, Amazon Prime Video, Vudu, YouTube, Google Play filmovi i TV, Apple TV

 

FENOMEN (ORG.THE PHENOMENON) (2020) 1H 40M

phenomenomdocumentary.jpg


Ovaj film nudi vjerodostojne dokaze o NLO -ima kroz arhivirane arhivske snimke, intervjue i stručne uvide.

Glume:
Bill Clinton
Peter Coyote
Harry Reid
George Knapp
Christopher Mellon
Ivan Podesta

Stream na YouTubeu i YouTube TV -u, fuboTV, Philo, Google Play filmovi i TV, Vudu, Apple TV

 

JOHN JE POKUŠAVAO KONTAKTIRATI IZVANZEMALJCE (ORG.JOHN WAS TRYING TO CONTACT ALIENS) (2020) 16 MIN
John_Was_Trying_to_Contact_Aliens.jpg
30 godina, John Shepherd emitirao je radio -signale glazbe kroz milijune milja svemira u nadi da će ih neki vanzemaljski život primiti i, stoga, kada se dogodi nešto za čime je Shepherd čjeli život čeznuo i dobio odgovor, da inteligentan život postoji drugdje u svemiru. Kako se onda ponašati? Ovo možda jest kratki film, ali pun je srca i pokazuje neke neočekivane nagrade za upornost.

Glumite, kao sami sebe:
Ivan Litrenta
John Shepherd
James Veitch

Stream na Netflixu

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno