Ponedjeljak 25 Listopad 2021

Pretraga

Filmovi

Film - Oni žive

31 Srp 2012
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ovo je film za sve zaljubljenike "Teorija zavjere", preporučam da si uzmete sat i pol vremena jer film govori upravo o onome o čemu se naveliko piše po svim "alternativnim" stranicama i blogovima koje se bave ovakvom tematikom. Nećete biti oduševljeni ljepotom snimaka, kadrovi su poprilično sirovi i vidi se da je riječ o niskobudžetnom uratku, ali ona nit kroz koju nas redatelj vodi je upravo fenomenalna i mislim da je ovaj film snimljen 20-ak godina ispred svog vremena. Sada upravo, ako malo bolje pratite vijesti se po cijelome svijetu događaju stvari koje su opisane na početku ovoga filma.

 

Prije samog gledanja preporučam da ga stavite na full screen,pripremite pivo ili vino(gemišt) i lijepo se smjestite...

 

a sada vas prepuštam filmčini :)

 

 

  Svi komentari su dobrodošli...

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno