Petak 15 Listopad 2021
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

NLO otmice

14 Ožu 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Otmice1
Neki su nakon otmice doživjeli drastičan pad svog mentalnog, društvenog i duhovnog blagostanja. Nedugo nakon spuštanja na svoj matični planet, priličan broj Zemljana se odao drogama, alkoholu, prežderavanju ili promiskuitetu. Postali su žrtve bizarnih opsesija koje su im onemogućile normalan život i uništile odnose s najbližima.

Vanzemaljci su otete pokušavali naučiti telepatskoj komunikaciji, novim mentalnim vještinama, pa čak i vlastitoj tehnologiji, no vjerojatno je najintrigantniji dio čitave ove priče jedan od najučestalijih elemenata NLO dijagnostičkih pretraga – seks s alienom.kliknite na read more...


Čini se kako su buljooki goluždravci iz kozmičkh visina neobično fascinirani ljudskom seksualnošću. Tu postoji više varijanti. Ili je oteti prisiljen na seks s vanzemajcem, ili pak s drugim čovjekom, i sve to pod budnim i znatiželjnim okom medicinskog osoblja letećeg tanjura. Postoji egzotičan detalj oko seksa, a taj je da vanzemaljci poprimaju formu poznatih ljudi, tipa Isusa, inih slavnih osoba, mrtvih supružnika ili čak, u jednom slučaju, samog pape (!), ne bi li privoljeli ispitanike na spolni čin.

Otmice2S druge strane, u dosta slučajeva provode se vrlo bolni eksperimenti nad otetima s pričom da su nužni, ali se ne daje nikakvo daljnje objašnjenje. Tako su nekima bez beda vadili očne jabučice i strugali pozadinsku šupljinu, često u namjeri da stave nekakav umetak prije nego vrate oči na svoje mjesto. Neki su bili podvrgnuti izrazito mukotrpnom stiskanju dijelova tijela, poput glave, prsa ili ekstremiteta. Drugima su zabadali igle u glavu i umetali predmete u nosnice. Bole analne i genitalne inspekcije rade se kako na odraslima, tako i na djeci.

Bizarna priča koju je ispričao jedan američki 40-godišnjak pod hipnozom savršeno se uklapa u već navedeno. Baka mu je došla u posjetu i sve bi bio kao i proteklih godina da u jednom trenutku noći nije čuo snažan muški glas u bakinoj sobi i potrčao. Rekla mu je da je to bio đavao. Sljedeće jutro tražila ga je da je odveze kući i tamo je umrla u roku od sat vremena. Odjednom je unuka spopala neizdrživa krivnja, ali joj nije mogao naći razlog. Nakon duboke hipnoze odmotala se priča. Ispalo je da je kao dijete bio otet na svemirski brod zajedno s bakom. Vanzemaljci nalik na reptile vršili su seksualne eksperimente nad oboma. Jedan od njih pojavio se u obliku bakinog pokojnog muža. Ona se uzaludno opirala seksualnom odnosu prozrevši iluziju. Nakon toga, malog su dječaka prisilili na isti čin s njom. Na kraju su vršili opsežne pretrage njihovih spolnih organa.

Koliko su vanzemaljske medicinsko-erotske priče plod podsvjesnih trauma ili fantazija i govori li opsjednutost seksom u velikom broju tih izvještaja više o nama nego o njima, nije možda ni pretjerano bitno. Sve se to možda nije dogodilo, ali ne zvuči ništa manje nemoguće. Dovoljno je zamisliti što bismo mi radili drugim manje razvijenim živim bićima po svemiru da imamo priliku. Sigurno daleko više i gore nego je to scenaristima 'Star Treka' palo na pamet.
Otmice3
Ispovjest jedne žene:

'Odveli su me u sobu i postavili na hladan stol. Brat je bio kraj mene. Tijela su nam bila paralizirana. U noge su mi stavili stakleni umetak. Bio je u meni 34 godine. Kako sam sazrijevao, sa svakom otmicom eksperimenti su postajali drukčiji. Došao je i trenutak kada su me prisili na spolni odnos s njihovom ženkom. Nekoliko godina poslije, na putu za Albuquerque, na usamljenoj cesti, ponovno su me odveli na brod. U sobu je ušlo devetoro djece. Rekli su mi da su moja. Djeca se me dotakla i rekla da su dobro, da se ne brinem.' Jesse, jedna od najuvjerljivijih žrtava NLO otmice.

nlo, otmice, vanzemaljske, folnegović, vanzemaljci


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno