Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Kazahstanci grade NLO bazu i veleposlanstvo za vanzemaljce

24 Tra 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NEVJEROJATNO, ali istinito, prema pisanju nekih kazahstanskih medija, ta zemlja pokušava biti prva u svijetu koja će ugostiti posjetitelje iz dalekih svemirskih prostranstava.

kazahstan, nlo

Prema pisanju tamošnjeg lista Express K, oni se spremaju izgraditi prvu NLO bazu s veleposlanstvom za vanzemaljce, a za taj je projekt tamošnja vlast navodno odvojila velik dio zemljišta pored grada Almatyja.

Imat će i službu za prevođenje? U plan izgradnje uključena je platforma za slijetanje, kuća za posjetitelje i služba za prevođenje, no detalji oko programa prevođenja nisu u detalje objašnjeni, što ne treba čuditi, jer se ionako još uvijek ne zna sa sigurnošću posjećuje li nas tkogod iz svemira, a kamo li još kojim jezikom uopće ti vanzemaljci govore, ako uopće i govore.

Svjetski ufolozi pozdravljaju taj potez kazahstanske vlade, koja otvoreno vjeruje kako je kontakt s vanzemaljcima neizbježan te pokušava zemlju predstaviti kao vrlo otvorenih nazora i onu koja razmišlja unaprijed.

Zašto Kazahstan?

E, sad, najvažnije pitanje od svih. Zašto Kazahstan? Razlog leži u dugogodišnjim glasinama o podvodnoj NLO bazi, koja navodno leži u brazdi Derbent u Kaspijskom moru, na koje Kazahstan ima izlaz. Taj je podatak čak potvrdila i Zrakoplovno-svemirska agencija susjednog Azerbejdžana.

Naime, Fuad Gasimov, koji je radio za staru sovjetsku akademiju znanosti, rekao je kako je SSSR u tajnosti pratio NLO aktivnosti i bilježio ih. "U grad Baku i na poluotok Absheron poslane su ekspedicije, koje su otkrile NLO baze oko okruga Nardaran i Pirshagi te izvora vode Siyazan. Ulazi u te baze nalaze se duboko pod zemljom", kazao je Gasimov u članku koji je 2002. godine objavio azerbejdžanski list Baku Sun.

 

Izvor: www.index.hr

kazahstan, gradi, bazu, za, vanzemaljce

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno