Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Da li smo na pragu revolucije?

21 Sij 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mumija3

 

Kada su otkrili ovo tijelo, odmah su zaključili da nešto nije ljudsko sa njim. Nakon što su pregledali ruke, zaključili su što bi to moglo biti

Da li smo sami?

unearthing nazca mariaZnanstvenici su procjenili da postoji preko 100 milijona galaksija koje sadrže ugrubo preko 800 triliona planeta u do sada poznatom svemiru. Tisućama godina ljudska vrsta gleda u nebo i pita se da li tamo postoji nešto ili netko tko nas gleda ili nadgleda. Uobličili smo te naše nade i strahove u religije i razne pokrete, ali do sada nije bilo niti jednog jedinog konkretnog i opipljivog dokaza koji bi rasvjetlio ovaj misterij. Nedavno otkriće mumificiranog ostatka u Peru-u na dobrom je, čak i odličnom putu da nam da konačni odgovor ili nas barem opako približi ka odgovoru.

Pogledajte video na linku ispod ukoliko želite saznati više o otkriču za koje se pretpostavlja da bi moglo biti izvanzemaljskog podrijetla:

http://video.flexmmp.com/embed/125395/

implant metallique main

 

Nevjerojatna mreža drevnih geoglifa ugravirana je u podnožju peruanske pustinje Nazca.
Vidljive samo izdaleka, ove izvanredne figure postale su poznate kao linije Nazca i desetljećima privlače arheologe iz cijelog svijeta. Ali kada je tim istražitelja poznatih kao grupa Gaia odletio na ovu zapanjujuću lokaciju, nisu imali na umu geoglifove. Umjesto toga, grupa je nedavno otkrila ono što bi potencijalno moglo biti prva poznata vanzemaljska mumija.
Mumificirani humanoid mjeri 140cm u visinu i ima iznimno velike oči. Osim što ima izduženu lubanju, fosilizirano biće ima jednu karakteristiku koja je ostavila momčad zaprepaštenu - tri prsta na svakoj ruci i stopalu! Znanstvenici koji proučavaju fosil kažu da to možda nije deformirano ljudsko biće, već "drugo stvorenje". Prema grupi Gaia, ispitivanja bi mogla pokazati da mumija sadrži materijale koji se razlikuju od svih drugih pronađenih u fosilima.

Tvrdeći da su već izračunali starost ispitanika koristeći datiranje ugljika, tim navodi da je živio između 245. i 410. godine. Također je vrijedno napomenuti da okolne planine prikazuju slične trodijelne humanoide, što sugerira da su ta bića mogla postojati u antičko doba.

anneau main 300x300
Ali postoji i razlog da budemo skeptični prema ovom otkriću, jer skupina Gaia ne uživa najbolju reputaciju među istraživačima. Primjerice, uključenost jednog višeg člana u nekoliko lažnih otkrića NLO-a ozbiljno je narušila vjerodostojnost organizacije.

Stručnjak za NLO Nigel Watson tvrdi da fosil izgleda kao "gips na koštanoj strukturi s tri prsta pričvršćena za ruke". Međutim, Nigel priznaje da se njegova procjena temelji na videu jer osobno nije pregledao mumiju


Nakon što je pogledala dokaze, antropologinja Alicia McDermott zaključuje da je u tim situacijama "važno ostati znatiželjna, ali skeptična". Čini se da je to razuman pristup, jer je teško biti 100% siguran da je nešto istina. Što god mislite o tvrdnjama Gaia grupe, njihov rad može na neki način pomoći u odgovaranju na jedno od najtrajnijih pitanja čovječanstva: jesmo li sami u svemiru?

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno