Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

"Lažni" videozapis o autopsiji vanzemaljca u Roswellu je možda ipak stvaran!?

06 Srp 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sječate se onog videozapisa s kojim su se mnogi sprdali i brisali pod u komentarima o obdukciji vanzemaljca iz Roswella? Onaj 17-minutni video u katastrofalnom crno-bijelom zapisu gdje se ništa "pametno" nije moglo razlučiti, tri patologa u Bio-hazard odijelima koja su im prekrivala cijelo tijelo ispituju i seciraju blijedo, trbušasto tjelo vanzemaljca koji je navodno pronađen netom poslije nesreće u Roswellu 1947. - sada ispada da je ipak bila riječ o autentičnom zapisu!?

autopsijaaliena

"Kazeta autopsije vanzemaljca" objavljena je 1995. godine nakon što je čovijek imena Ray Santili tvrdio da je kasetu primio 1992. godine od jednog umirovljenog snimatelja američke vojske. Ray je na kraju prodao kasetu sa snimkom nekoliko televizijskih kuća i sam je video emitiran u 33 različite zemlje. Navodno je video izazvao mnogo panike u svijetu( osobno se ne siječam, ubiti nisam ni mogo gledat u to vrijeme taj snimak jer je tu bilo vrijeme kakvo je bilo 90-ih). Svijet se po pisanju Daily stara smirio tek nakon što je drugi redatelj te snimke Spyros Melaris priznao da su on i Ray lažirali cijeli videozapis kako bi stekli slavu. Gotovo je instantno splasnula paranoja koja je prožela svijet, dok su ljudi mislili da se radilo o stvarnoj snimci autopsije na "pravom" vanzemaljcu.

autopsijaaliena1

Međutim, sada je u tijeku novi preokret koji pokazuje da je snimka zapravo bila stvarna. Propušteni memorandum iz 2001. navodno je poslan u svemirskom milijarderu Robertu Bigelow-u od strane fizičara Erica Davisa koji tvrdi da je bivši znanstvenik CIA-e pod nazivom Kit Green “bio upoznat tri različita puta s autopsijom tijekom i nakon njegova mandata u CIA-i o temama relevantnim za NLO-e i autopsiju vanzemaljaca u Roswellu. ”.

Vjeruje se da su informacije koje su 2001. procurile potjecale iz arhiva pokojnog astronauta Edgara Mitchella. Dio je dopisa glasio: "Nakon što je Kit napustio CIA, pozvala ga je osoba u uniformi u Pentagon." 2001, Kit je procijenio informacije i dao svoje stručno mišljenje o onome o čemu je obaviješten. Očigledno, dokaz koji je pokazan Kitu bio je isti, ali sada stvarni(fizički) leš koji je viđen u video snimci od Santilija iz 1995. godine. Znaći taj Kit tvrdi da je na svoje oči vidio pravi, stvarni, zamrznuti leš vanzemaljca koji je imao iste ozljede kao onaj jadnik sa snimke!!!!!

Konačni sažetak Kitove procjene glasio je: "Film / videozapis o autopsiji izvanzemaljaca je stvaran, vanzemaljski leš je stvaran, a leš koji se vidi u filmu / videu isti je onaj koji je Kit vidio na brifingu u Pentagonu 1987/88." Još više šokantno otkriće je da je Kit priznao da se strano vanzemaljsko forenzičko tkivo i organi čuvaju u Walter Reed-Oružanim snagama Instituta za patologiju Medicinskog muzeja u Washingtonu, DC-u.

autopsijaaliena2

Iako još uvijek ima mnogo nagađanja i konfuzije o tome je li video uistinu stvaran, nekoliko vrhunskih istraživača NLO-a podupiru film, a oni uključuju Lindu Moulton Howe, Granta Camerona i Richarda Dolana.

"Te riječi dr. Kit Greena o autentičnosti šestoprstog humanoidnog bića, preminulog nakon pada NLO-a iz 1947., potvrda je da je film koji je Santilli dao u javnost stvaran", izjavila je Moulton Howe u intervjuu.

I sad na kraju, što ako je riječ o stvarnoj, autentičnoj snimci? Znam da je sad to gotovo nemoguće dokazati, osim u slučaju da netko "malo" dublje zaviri u čašicu, a radi u tom muzeju u Washingtonu i sirovo iznese to tijelo na oči javnosti. U tom slučaju bi sve maske i lažne fasade popadale i tko zna šta bi se sve događalo. Moram priznati da je i mene pomalo strah implikacija koje bi uslijedile. Ali ipak trebali bi ostati mirni, jer da su nas htjeli potuć, to bi odacno i učinili, tako da ne bih paničario na prvu, ali mi sigurno nebi bilo svejedno. Ma koliko istraživao i pisao o ovoj temi!

Video, kao i slike “autopsije vanzemaljca” možete vidjeti ovdje.

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno