Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

Majke vanzemaljske hibridne djece organizirale grupnu podršku i udrugu

15 Stu 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Recimo da imate čudan osjećaj da su vas oteli vanzemaljci, imali ste seks sa njima i rodili hibridnu djecu koju nikada nećete sresti. Možda imate snove da su vam oplođena jajašca izvadili vanzemaljci koji vam omogućuju da u tim snovima vidite i razgovarate sa svojom hibridnom djecom. S kim biste krenuli razgovarati s takvom pričom? Može li vam pomoći ako se zna da postoji skupina žena koje imaju slične priče poput vas? No to je ipak istina!

Alien baby mothersBridget Nielson (lijevo) i Aluna Verse s crtežima svoje vanzemaljske hibridne djece


Prema njihovoj Facebook stranici, zajednica hibridne djece (koja se ponekad naziva i hibridna dječja zajednica) skupina je majki (i nekih očeva) koji vjeruju da imaju hibridnu djecu koja su „genetska mješavina ljudske i izvanzemaljske (Zeta Reticuli / Siva) DNK. "Ova djeca žive u različitoj dimenziji, ali njihove majke vjeruju da s njima komuniciraju u snovima i da će se uskoro fizički ukazati. Oni vjeruju da su svjetla iz Phoenix-a iz 1997. godine bila sa broda koji je nosio tu hibridnu djecu poznatu kao Shalinaya za koje kažu da znače "oni koji će prvi doći."
Bridget Nielson je nedavno intervjuirana o svojim iskustvima i organizaciji. Bridget živi u Sedoni, Arizona, i tvrdi da je imala seks sa vanzemaljcima ("Bilo je to nevjerojatno super, super sirovo, super primalno seksualno iskustvo") što je rezultiralo sa 10-ro hibridne djece (4 dječaka, 6 djevojčica). Kaže da su tisućama žena širom svijeta DNK uzorke uzimali vanzemaljci, ali one to ne znaju ili se boje priznati da su njihovi snovi i osjećaji možda stvarni. Ona vjeruje da se izvanzemaljci spajaju samo sa ženama koje "žele biti odvedene."

TiaTio
Da biste pomogli tim ženama, Nielson (koja za sebe kaže da je također medij) i drugi nude tečajeve za suočavanje sa osjećajem da ste hibridna majka i za lucidno sanjanje u kojem kontaktirate svoju hibridnu djecu. Web stranica ima blog za razmjenu iskustava (i ručno nacrtane slike njihove hibridne djece) s drugima i „izlazak/out-anje“ kao hibridnog izvanzemaljskog roditelja.

U redu, dijelovi stranice neodoljivo podsiječaju na New Age pokret, a prema njemu i promoviraju druge radionice i ture. Međutim, priče o otmicama vanzemaljaca postaju sve učestalije, ali informacije su i dalje oskudne, a osobe s iskustvima (ili pitanjima o osjećajima) strahuju da bi ih ostali mogli ismijavati. Postoje liječnici koji će pomoći onima koji vjeruju da su u njih ugrađeni vanzemaljski uređaji. Grupa za podršku onima koji vjeruju da su rodili vanzemaljsku hibridnu djecu ili osjećaju ili sanjaju o njima ima puno smisla. Organizacija tvrdi da ima stotine članova iz cijelog svijeta.
Što vi mislite o tome?

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno