Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Nogometna zvijezda tvrdi da je zakasnio na trening jer su ga oteli vanzemaljci

19 Lip 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dok veći dio svijeta sa sve večim nestrpljenjem iščekuje distrakciju u obliku ponovnog pokretanja sportskih natjecanja koji će nam svima pružiti zadovoljstvo gledanja i uživanja u majstorijama najboljih svijetskih sportaša nakon isključivanja uzrokovanih COVIDom, postoji i nemali broj sportaša koji se ne žele vratiti u "ring" zbog straha od zaraze i to koriste kao izgovor za netreniranje i izbjegavanja natjecanja, no ovo nije članak o njima. Ovo je prića o jednoj bivšoj nogometnoj zvijezdi koja je imala jedinstven izgovor zbog kašnjenja na jedan trening dok je aktivno igrao.

Jedan suigrać je rekao slijedeće: "Rekao nam je da je jako zakasnio na trening zbog toga što su ga oteli vanzemaljci. Dao nam je kompletno objašnjenje od događaju i što je sve osiječao dok je bio otet, kao i što se događalo nakon toga."

U nedavnom intervjuu za jedan Brazilski podcast koji je pokupio ESPN koji pratim, trenutni čileanski nogometaš Gustavo Lorenzetti je govorio kako je Guillermo Marino, njegov kolega Argentinac i bivši suigrač u klubu Universidad de Chile svojedobno dao najbolji svjetski izgovor za kašnjenje na trening - otmicu vanzemaljaca.

U tom je intervjuu Gustavo rekao slijedeće: "Počeo je objašnjavati da se iznenada izgubio i da se odjednom našao u svemirskom brodu pod kontrolom vanzemaljaca. Objašnjavao je kako su mu izvlačili dušu, zatim je analizirali dok su drugi entiteti pazili na njega cijelo vrijeme putovanja. Otprilike nam je tako objasnio događaj."

Gustavo Lorenzetti je još kazao kako nije imao nikakvog razloga ne vjerovati svom starijem kolegi i suigraču pošto je riječ o izuzetno ozbiljnoj osobi. On je vrsta osobe koja NIKAD neće nikamo zakasniti, bio je izuzetno korektan što se tiće posla. "Nemam pojma je li trener vjerovao Marinu, iako je bio ključni igrač te 2011. godine kada je klub osvajao titulu prvaka i južnoamerčki kup, s time da su svi timovi u to vrijeme prednost davali zvijezdama i starijim igračima koji su bili pred igračku mirovinu.

"Nisam siguran da li da Vam ispričam ovu priću ili ne pošto će Guille početi primati pozive sa mnogo različitih kanala koji nemaju veze sa sportom, ali zamolio me da Vam ipak prenesem sve detalje vezane uz nju."

Na žalost ESPN je prenio dosta šturo cijeli događaj jer je to sportski portal i nezanimaju ih ovakve priće. Kako se čini, išao sam dublje istraživati priću, nema nikakvih pratitelja na Marinovom profilu niti ikakvih informacija o vanzemaljskom susretu sa njegove strane, odnosno na njegovom profilu. Međutim, Loranzetti tvrdi da ga je Marino molio da prenese svoju stranu priće znajući da će se pokrenuti lavina polemika oko tog događaja. No izgleda da u Čileu i nije bilo previše interesenata, valjda zbog njihove duge povjesti viđenja NLO-a i raznih prića o otmicama, a i nogomet je sport sa jednom od najpoznatijih sportskih prića vezanim uz povijest NLO-a. To je bilo u Italiji, Firenci 1954.godine kada je jedna utakmica iznenadno prekinuta jer su gotovo svi gledatelji na stadionu digli glave u zrak i gledale ogromni NLO kako lebdi iznad njih(valjda i vanzemaljci nisu imuni na nogomet :)) Kasnije je službeno objašnjenje bilo da je riječ o velikoj plutajučoj masi paukova u migraciji?????? WTF? Za veliku večinu gledatelja i ljudi koji su svjedočili događaju ovo je ostalo neobješnjivo. Naime radi se o regiji gsje stvarno postoje ogromni rojevi paukova koji bi teoretski mogli napraviti neku iluziju broda, ali da su baš nekoliko minuta lebdjeli iznad samog stadiona je ipak vrlo malo vjerojatno tj.nevjerojatno!
A pazite sad ovo, isto u Čileu 2015. prilikom svečane ceremonije otvaranja Copa Amerike, došao je također neidentificirani objekat i na cijele tri minute prekinuo samu ceremoniju otvaranja igara, baš trenutku ispaljivanja svečanog vatrometa. Video niže

Kako bilo da bilo, znamo da Marino nije jedini sportaš koji je otkrio susret sa vanzemaljcima. Apsolutna nogometna legenda veliki Diego Maradona tvrdi da su ga oteli vanzemaljci i vratili ga nakon tri dana. Nitko nezna gdje je bio ta famozna tri dana, zatim tu je Aaron Rodgers, legenda NFL-a koji tvrdi da su on i svi njegovi suigrači vidjeli NLO iznad New Jerseya. Vjerojatno ih ima i više, ali sportaši baš poput pilota ne izlaze sa takvim stvarima van, bojeći se ismijavanja i vrijeđanja. To je mogao biti i jedan od razloga zašto je sam Marino toliko dugo čekao da Loranzetti isprića svoju priču.

maradonaufoslika

A možda je sve i samo dobro izrežirana šalaod strane vrhunskih sportaša koji su poznati po tome da su večinom veliki šaljivdžije.

Što vi mislite o tome?

 

Izvori:

https://mysteriousuniverse.org/

https://www.espn.com/

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno