Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

"Oteta" tvrdi da su joj vanzemaljci prenjeli poruku i ostavili ozljede na njenom tijelu

11 Svi 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najveća zamjerka istražiteljima NLO-a, skepticima i znatiželjnoj javnosti zbog izvještaja očevidaca paranormalnih događanja su mutne fotografije i nedostatak bilo kakvih drugih konkretnih dokaza. Najveća pritužba koju istražitelji NLO-a, skeptici i znatiželjna javnost imaju u izvještajima o otmicama izvanzemaljaca je ista. Sada jedna žena u Bradfordu u Engleskoj tvrdi da su je vanzemaljci oteli 52 puta i ima dokaze koji to potkrepljuju. Hoće li joj istražitelji NLO-a, skeptici i znatiželjna javnost povjerovati, možda vi?
“Doživjela sam 52 paranormalna incidenta. Nema upozorenja na njih i ne mogu naslutiti da će mi se išta dogoditi unaprijed. Jednostavno se dogodi. Sve što mogu je da nastavim normalno sa životom, inače bih poludjela. "
Paula Smith, 50-godišnja stanovnica Bradforda, grada u okrugu West Yorkshirea, tvrdi za The Daily Star (nažalost, jedina medijska stranica koja donosi njezino svjedočenje) da je prvi put oteta 1982. godine nakon što je u blizini vidjela svjetla u šumi. Svjetla su bila na letjelici koju ona opisuje u obliku divovskog bumeranga ili divovskog propelera na tri noge - svaki sa svjetlom na kraju. Crna struktura također je imala svjetla na rubovima i procijenila je da je "visoka i široka oko 10-ak metara" i "da se kreće u potpunoj tišini i okreće u smjeru kazaljke na satu i brzimom od 2km/h." To je prilično točna procjena brzine za nekoga tko je Daily Staru rekao da je bio izvan sebe od straha.

WOMAN ABDUCTED BY ALIENS 52 TIMES1
“Sjećam se da sam pokušala pobjeći, ali činilo mi se kao da je tlo živi pijesak, kao da tonem u zemlju, a zatim je sve postalo crno. Prema riječima moje obitelji, nestala sam na četiri sata, ali ne sjećam se što se zapravo dogodilo. Od tada iskustva ne prestaju. Odveli su me s prozora spavaće sobe i kreveta. "
Smith zatim opisuje što se dogodilo na tim putovanjima - vidjela je "prezentaciju" zemaljskog krajolika koja se iznenada promijenila ... rijeka je postala crna, a nebo krvavo crveno. Da, poput posjetitelja iz budućnosti, tvrdila je da je upozoravaju na "Zemlju koja se uništava čovjekovom pohlepom". Čovjek bi pomislio da bi joj tada rekli da to emitira svijetu, ali ona tvrdi da se bojala to nekome reći iz straha od ismijavanja. Vanzemaljci su ustrajali - odveli je još 51 put. Iako nikada nije imala kameru, naslikala je sliku jednog od ET-a - izgleda kao naš standardni sivi vanzemaljac ... samo srebrne boje.

da, da, da ... a što je s dokazima?

Ako ste i dalje ovdje nakon što ste pročitali ostatak njezine priče, stekli ste pravo na dokaze koje je podijelila s The Daily Star.

WOMAN ABDUCTED BY ALIENS 52 TIMES2

"Pedesetogodišnjakinja je podijelila slike modrica koje su, kako kaže, na njenom tijelu ostavili vanzemaljci nakon jedne otmice."
Točno - njen dokaz su fotografije trokutastih modrica na ruci i četiri kružne modrice na prstu. Daily Star prenosi ono što je rekla:
"Paula tvrdi da su modrice otisci prstiju koje je ostavio vanzemaljac."
Ajmo sad krenuti sa sumnjama:
1) Jedini izvor je The Daily Star(tradicionalno žute novine).
2) Vanzemaljci koji dolaze upozoriti čovječanstvo ne daju svom glasniku ništa što bi čovječanstvu pomoglo da joj povjeruje.
3) Kad njihov glasnik zakaže u misiji, daju mu još 51 priliku.
4) Inače dobroćudni vanzemaljci nanose modrice svojem glasniku.
5) Nema drugih dokaza nakon 52 otmice.
6) Njezin je razlog da napokon izađe uvjeriti "milijune" drugih otetih da se jave - nadamo se s više dokaza o svojim slučajevima.
7) Jedini izvor je The Daily Star.

Većina šire javnosti želi vjerovati. Zašto vanzemaljci ne mogu odabrati vjerodostojnije glasnike i opremiti ih vjerodostojnijim dokazima? Zašto ih Smith nije pitala za to. Je li njena priča halucinacija ili podvala?

Moje mišljenje je da je samo htjela skrenuti pažnju na sebe, izuzetno sam skeptičan po ovakvim pitanjima.

Da li je Vas uvjerila u svoju priću?

 

Izvor:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/brit-gran-says-shes-been-24068073

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno