Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Britanska ministrica obrane odbacila NLO kao potencijalnu ugrozu nacionalne sigurnosti

15 Srp 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kao što smo več svi upoznati sa izvješčem koji je Pentagon podastrao američkom kongresu po pitanju UAP-a/UFO-a/NLO-a i njihovim zaključkom da bi ti fenomeni mogli biti vojni zrakoplovi sa izuzetnim manevarskim sposobnostima, ali i da bi čak mogli biti vanzemaljski. Dalje su naveli kako ti fenomeni u najmanju ruku predstavljaju određenu prijetnju sigurnosti zračne plovidbe i potencijalno samim time predstavljaju i izravnu prijetnju američkoj nacionalnoj sigurnosti. Prema izvješću, od 144 viđenja NLO-a od strane američkih vojnih pilota od 2004. godine, sve osim jednog ostaju neobjašnjive.

modgbvelika

Iznoseći američko izvješće u britanskom parlamentu, bivši blagajnik Konzervativne stranke Lord Sarfraz rekao je: „Već desetljećima ljudi koji se bave NLO-ima odbačeni su kao fantasti. Ali sada je američki direktor Nacionalne obavještajne službe, koji nadgleda 17 obavještajnih agencija, objavio izvješće u kojem se kaže da podaci o NLO-ima nisu konačni. "
Dakle, shvaća li britansko Ministarstvo obrane izvješća o NLO-ima u britanskom zračnom prostoru ozbiljno? Ministrica obrane barunica Goldie (na slici gore) odgovorila je: "MO se bavi stvarnim prijetnjama potkrijepljenim dokazima." "Vlada i dalje ozbiljno shvaća svaku potencijalnu prijetnju Velikoj Britaniji." Međutim, „tijekom više od 50 godina takvo izvještavanje nije ukazivalo na postojanje bilo kakve vojne prijetnje Ujedinjenom Kraljevstvu“. Stoga britanska vlada ne planira provesti vlastitu istragu o NLO-ima.
Kasnije se raspravi priključio i Tory Viscount Ridley koji se nadodao na izjavu ministrice obrane:"Neidentificirano ne znači sumnjivo... U današnje vrijeme dronova, pametnih telefona, kamera posvuda i svih ostalih gadgeta koje posjedujemo, sama pomisao da bi neki svemirski brod mogao neotkriven letjeti u atmosferi mi izaziva podsmjeh, to je gotovo nevjerojatno. Puno je vjerojatnije da sve ove zamagljene slike imaju neka svoja dosadna objašnjenja."

Lady Goldie je kanije još rekla i : "Britanska zajednica protuzračne obrane otkriva i nadgleda sve leteće zračne objekte 24 sata dnevno kako bi promtno identificirala zračnu sliku kao dio nacionalnog sigurnosnog položaja Velike Britanije i naše predanosti integritetu zračnog prostora NATO-a." Tajfuni - borbeni zrakoplovi smješteni u Škotskoj i u Lincolnshiru "drže se u visokoj pripravnosti spremni za presretanje svake prijetnje zračnom prostoru Velike Britanije". Odbacujući NLO-e, lady Goldie izjavila je: "Imamo posla sa stvarnim prijetnjama potkrijepljenim dokazima."

Ipak, Lord Coaker predstavnik laburista u parlamentu je istaknuo slijedeće:"Pentagon je rekao da su" neidentificirani zračni fenomeni "zapravo ozbiljna prijetnja nacionalnoj sigurnosti." Na pitanje upučeno Lady Goldie, da li se slaže s tom ocjenom, ona je odgovorila:"Naravno da smo upoznati sa amerčkom procjenom. No i dalje smatramo da bi ozbiljnije pokrenuli vlastitu istraku, prijetnje moraju biti stvarne i moraju biti potkrepljene dokazima, mi moramo znati sa čime točno imamo posla kako bi se mogli najbolje pripremiti i riješiti potencijalne prijetnje nacionalnoj sigurnosti. Ministarstvo obrane ne planira pokrenuti vlastito istraživanje o UAP-ima jer su sva izvješća prikupljena tijekom više od 50 godina razmatrana i niti jedno jedino izvješće ne predstavlja nikakvu potencijalnu prijetnju našoj nacionalnoj sigurnosti."

U duhu sve ovoga ne mogu se oteti dojmu da Britanija nema neki svoj tajni program koji zaista nije ocjenio da su ovi UAP-i/NLO-i stvarna prijetnja, nego možda samo nešto što i nas promatra. Svi znamo za izvešća iz II.svjetskog rata i famoznim FOO Fighterima, od tuda sve ovo vuće svoje korjenje i ako si date truda da proučite što su onda pisali piloti i što sad prijavljuju i čak i snimaju, možemo vidjeti da se vrlo vjerojatno radi o istim "letjelicama" ili što več jesu, a mi se sa svom tehnologijom i ubrzanim napredkom nismo još ni približili spoznavanju što su i tko su, a kamoli da možemo reči da nam nisu baš nikakva prijetnja. Ameri su očito puno više uzbuđeni oko toga, zasada Kina i Rusija šute, ali vrlo vjerojatno će i oni izaći u javnost sa nekim svojim šokantnim izvješćima i snimkama.
Možda ćak britanci i nisu potpuno u krivu javno odbacujući ove nalaze, jer čak i da su to stvarne prijetnje, što mi to možemo učiniti da ih eliminiramo? Izgleda ne baš mnogo, da su nas željeli uništiti, to bi vrlo vjerojatno več odradili bez da se oznoje.

Što Vi mislite o ovoj raspravi u Britanskom parlamentu?

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno