Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

NLO tajna stara 30 godina ipak otkrivena

01 Sij 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
nlo, istražiteljiLovci na NLO-e u Britaniji došli su do dokumenata i svjedoka koji potvrđuju kako je prije točno 30 godina čovjek bio u kontaktu s vanzemaljcima...
Punih 30 godina nakon misteriozne i zaslijepljujuće svjetlosti koja se pojavila nedaleko američke vojne baze u Britaniji neki su uvjereni kako su toga dana zemlju posjetili vanzemaljci. Na Boxing Day 1980. godine dogodio se incident koji je očito vojska po hitnom postupku pokušala zataškati.

No, lokalni stanovnici koji su sve vidjlei kažu da bi ključni svjedoci trebala biti posada helikoptera koja je toga dana navodno prevozila kolege do kapsule Apolla.

Naime, neki su uvjereni kako je taj helikopter prevozio vanzemaljce koji su se srušili nedaleko na planinskom području, u predjelu šume Rendlesham.

Svjedoci koji su bili u blizini gdje se dogodio incident spominju kako su vidjeli neko svijetlo koje se jako brzo kretalo nebom i u prvi tren im se učinilo kako bi to mogao biti NLO.

Čak je i nekoliko ljudi iz vojne baze opisalo letjelicu kao vrlo čudnu i nalik nečemu što čovjek nije izmislio. Nakon incidenta koji je očito poremetio mir u vojnoj bazi sigurnost je podignuta na veću razinu, a baza se čak odlučila naoružati nuklearnim naoružanjem. Za svaki slučaj... Pametnom dosta...
Net.hr21.12.2010.

nlo, istražitelji, istrage, o, nlo-ima
O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno