Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Analiza DNK pokazala: Izdužene lubanje su ostaci druge vrste bića, a ne ljudski!

09 Lis 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lobanje

 

Ove mutacije upozoravaju da je otkrivena nova vrsta bića, koja liči na ljude, ali s genetičke strane se dosta razlikuje. Foerster smatra da se ova bića, baš zbog te velike razlike, nisu mogla ni pariti s običnim ljudima. On smatra da njihova genetika nema nikakve veze s našim evolucijskim stablom.

Godinama unatrag, nauka uvjerava društvo da je Homo sapiens odnosno čovjek, jedini predstavnik evolucije na našoj planeti.

Međutim, najnovija istraživanja pokazuju da ljudska prošlost i nije baš onakva kakva se predstavlja. To je razlog zašto se mediji sve više interesiraju i fokusiraju na tajne povijesti i arheologije.

 

Još 1928. godine Julio Tijelo je otkrio groblje s preko 300 izduženih lubanja. Na temelju pronađenih ostataka zaključeno je da su mrtvi bili pokopani umotani u skupe tkanine sa zagrobnim poklonima.

To je uzeto kao dokaz da je postojala još neka, ljudima nepoznata kultura. Ono što je bilo najčudnije jeste da su to grobovi ljudi s izduženim glavama u medijima poznatim kao lubanjama iz Ice. Naziv su vjerojatno dobile po regiji Ica u kojoj su pronađene, na južnoj obali Perua. Neke od ovih lubanja su stare preko 3000 godina.

Kada je u pitanju izduženost glave, znanstvenici su prvo mislili da je to deformacija uzrokovana tijekom nekog obreda. Utvrđeno je da postoje plemena koja su oponašala neke obrede nasilnim izduživanjem glava djece.

Ali onda su otkrili još jednu činjenicu, a to je da je mozak kod ovih lubanja bio za 25% veći nego kod normalnog čovjeka. Nakon ovog saznanja, odustali su od takvog mišljenja jer tako nešto ne objašnjava povećanje mozga.

lobanja1

Još jedna neobična karakteristika ovih lubanja je da su njihove kosti bile deblje od ljudskih. Također, zubi su im bili veći, a donja vilica snažnija. Imale su jednu tjemenu kost umjesto dvije koliko ima čovjek. I bile su teže za 60% od ljudskih.

Zato su se znanstvenici počeli pitati da li je moguće da su ove lubanje pripadale običnim ljudima. Slični ostatci su pronađeni iu drugim dijelovima svijeta poput Europe, središnje i južne Amerike, Afrike, Rusije ... Kada je pronađena beba s ovako izduženom lubanjom to je uzeto kao dokaz da se radi o prirodno nastaloj deformaciji.

Brien Foerster, stručnjak za drevne izdužene lubanje, se osobito posvetio istraživanju ovih lubanja. On je uzeo uzorke kostiju, tkiva, zubi, kose i korijena zuba s nekoliko ovih lubanja koji su poslani u jednu genetičku laboratoriju u Teksasu na ispitivanje i detaljnu analizu.

Nakon dobivenih rezultata on je izjavio da su prilikom analize, otkrili da DNK ovih lubanja ima nepoznati mutacije koje se ne mogu naći kod čovjeka, primata i poznatih životinja.

Ove mutacije upozoravaju da je otkrivena nova vrsta bića, koja liči na ljude, ali s genetičke strane se dosta razlikuje. Foerster smatra da se ova bića, baš zbog te velike razlike, nisu mogla ni pariti s običnim ljudima. On smatra da njihova genetika nema nikakve veze s našim evolucijskim stablom.
Ove lubanje se nalaze u povijesnom muzeju u Parakas i dalje se analiziraju kako bi se došlo do što konkretnijih i točnijih podataka i zaključaka o njima.

(Skandalozno.rs)

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno