Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Buđenje znanja

VIBRACIJE I ZLATNI PRESJEK: V1-ORION

08 Tra 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 2018 04 08 125010

   

 

Prof. dr. Velimir Abramović:  Finotvorno polje koje se uspostavlja našim aparatom V1-ORION idealno sinhronizuje (po zlatnom presjeku) našu individualnu prostorno-vremensku strukturu, a to su elementarne mase atoma i molekula i jonske struje nervnog sistema sa finotvarnim poljima našeg Sunčevog sistema i galaktičkim formacijama Mlječnog puta.

Suštinski olakšava rad šeste čakre (Trećeg oka – Epifize) koja otklanja loš protok i blokadu energija, odnosno oslobađa nas samoživosti, težnje ka moći, neodgovornosti, strahova, osjećaja besmisla, duhovne zbunjenosti i nestabilnih misli.

Ojačava točku gledišta iz dubokog, podsvjesnog djela našeg bića. To je mjesto gde su naše istinske motivacije, nivo svijesti koji upravlja našim akcijama, zapravo našim svakodnevnim životom.
Na fizičkom nivou pomaže rad šeste čakre u otklanjanju glavobolje, nervnih problema sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema.

2018 04 08 125022                  

Aparat olakšava meditaciju i NAROČITO – ASTRALNU PROJEKCIJU jer vibrira na višim temporalnim harmonicima Elementarne mase Fi (0,618033…) x  Pi (3,14159…)  I korektivno djeluje na prošlost bio-sistema, tj. ispravlja vibratorne greške (disharmonije) koje su se već dogodile u prošlosti. Evo na koji način: pročišćava energetsku DNA informaciju koju naša DNK prenosi na aminokiseline i vraća je u osnovno stanje balansa sa prirodnim okruženjem.

Radi se o tome da  je 90% rada ljudskog mozga autorefleksno preračunavanje  frekvencija  radi  vremenskog uskladjivanja našeg organizma – duše i tjela (kao mikrosistema) i finotvarnih polja zvjezdanog kosmičkog okruženja (kao makrosistema).

Rad aparata V1-ORION  je takvo da u prvoj fazi  skenira akupunkturne meridijane i čakre, balansira ih a potom povećava energetsko stanje u organitmu.

Zatim u drugoj fazi te vibracije djeluje direktno na regeneraciju gena sa frekvencijama koje  biokemičari  koriste kako bi popravili genetski nacrt, na kome se temelji život.

U trećoj fazi se intenzivno djeluje na fizičkom nivou te se pomaže rad šeste čakre u otklanjanju glavobolje,  nervnih problema i problema sa vidom, sluhom i opštim slabostima nervnog sistema i uz to se znatno umanjuje efekat negativnih zračenja kao što je zračenje koje deluje kao kontrola misli – „mind control“.
NIKOLA TESLA  je uočio blagotvorno dejstvo elektriciteta na zdravlje i skrenuo LjEKARIMA PAŽNJU NA ISCELJITELJSKU moć  ZRAČENJA


        „Ja radim za budućnost…..“ – govorio je Tesla

“U medicini budućnosti će se o tome raditi da se djeluje na energetske vibracije u tjelu“  –Prof. Dr. William Tiller, dobitnik Nobelove nagrade, kvantni fizičar sa Stenford Univerziteta

“U vibracijski kontekst …kao svojevrstan pristup ublažavanju  ljudske  patnje i unapređenju zdravlja ističu se  vibracijski predajnici inženjera Čedomira  Mraza.

…To, pak,  znači da se  podrška vibracijskih predajnika ing. Mraza koju, u krajnjoj instanci,  možemo nazvati razvojnom, može iskazivati  u okvirma svih pet nivoa oficijelno definisane zdravstvene zaštite  – od unapoređenja zdravlja do rehabilitacije.” –  Prof. dr. Vuk Stambolović

Informacije Email: ib.mraz@web.de


preneseno sa
http://kpv.rs/?p=3870

 

 

 

 


fizičkom, nivou, pomaže, rad, šeste

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno