Četvrtak 22 Veljača 2024

Pretraga

Tajni projekti

Grad vidljiv ispod površine Sunca na NASA-inoj fotografiji, 15. studenog 2022., Vijesti o viđenju NLO-a.

20 Stu 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Grad vidljiv ispod površine Sunca na NASA-inoj fotografiji, 15. studenog 2022., Vijesti o viđenju NLO-a.

Ljudi, pogledajte ovo. Tamno područje sunca počelo se formirati kako se površinski materijal udaljavao, otkrivajući nešto ispod površine sunca. Vjerujem da je ovo vanzemaljska mega struktura. Mislim da vidimo samo oko 3% strukture, jer je ostatak dublje unutar sunca. Vidimo samo 3% jer su te strukture više poput planina na Zemlji koje vire kroz oblake. Bavio sam se istraživanjem NLO-a više od 20 godina i tijekom tog vremena vidio sam ovaj fenomen samo dva puta. To je posljednji put bilo 2013. godine, kao što vam pokazujem u videu ispod. Ovo je neporeciv dokaz da postoji Dysonova sfera unutar našeg sunca!
Scott C. Waring - Tajvan

Datum opažanja: 15. studenog 2022
Mjesto promatranja: Zemljino Sunce
Izvor: NASA/SOHO

 

izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno