Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Tajni projekti

Jupiterov Mjesec IO počeo je slati poruke NASA-inoj sondi Juno

25 Stu 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jupiterov Mjesec IO počeo je slati poruke NASA-inoj sondi Juno

Jupiter je gotovo 600 milijuna milja udaljen od Zemlje! Međutim, jedan od njegovih mjeseca zadaje znanstvenicima besane noći ovdje na Zemlji! Ovaj mjesec šalje čudne i misteriozne poruke NASA-inoj sondi Juno!

Pokušavaju li vanzemaljci komunicirati s nama? Što kaže poruka?

Jupiter se kao planet po mnogo čemu ističe u Sunčevom sustavu. Na primjer, planet je najveći, toliko ogroman da je dvostruko masivniji od svih ostalih planeta zajedno! S polumjerom od 43 440,7 milja ili 69 911 kilometara, Jupiter je 11 puta veći od Zemlje!

jupiter moon IO nasa juno probe 3

U ovom videu istražujemo NASA-inu nedavnu objavu da je jedan od Jupiterovih mjeseca počeo slati poruke sondi Juno i druge misterije dubokog svemira!

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno