Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Tajni projekti

Slavni profesor s Harvarda će u rujnu 2023. predstaviti dokaze o izvanzemaljskom brodu izvan Sunčevog sustava koji se srušio na Zemlju

12 Kol 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Slavni profesor s Harvarda će u rujnu 2023. predstaviti dokaze o izvanzemaljskom brodu izvan Sunčevog sustava koji se srušio na Zemlju

U članku objavljenom 8. kolovoza 2023. u "Daily Mailu" , znanstvenik s Harvarda Avi Loeb tvrdi da je možda otkrio dokaze o izvanzemaljskom životu i da će ih otkriti sljedeći mjesec (tj. u rujnu 2023.).

Dana 13. travnja 2022. pisao sam ovaj članak - Nedavno deklasificirani podaci pokazuju da je misteriozni objekt izvan našeg sunčevog sustava udario Zemlju 2014. - u kojem sam pokazao da novi podaci koje je objavilo Svemirsko zapovjedništvo SAD-a (USSC) potvrđuju bliski susret s međuzvjezdanim posjetiteljem 2014. Dokazano je da brza vatrena kugla koja je eksplodirala iznad Papue Nove Gvineje prije 9 godina zapravo potječe izvan našeg sunčevog sustava, prema USSC-u. Meteorit, čiji je promjer bio samo 0,45 metara, udario je u atmosferu našeg planeta brzinom od oko 200.000 km/h. Međutim, prof. Loeb tvrdi da su objekt mogli sagraditi vanzemaljci; pa su on i njegov tim tražili ostatke ovog meteorita (vanzemaljskog broda!?)

U lipnju 2023. pisao sam ovaj članak - Je li poznati američki istraživač pronašao prvi vanzemaljski artefakt u Papui Novoj Gvineji? – u kojem smo pokazali da, u ažuriranju otkrića u ovoj znanstvenoj ekspediciji, Loeb otkriva da je njegov tim pronašao mali komad žice sa sastavom koji je anomalan u usporedbi s legurama koje je napravio čovjek.

Sada je profesor Loeb rekao za Daily Mail : "Dobivamo neke zanimljive rezultate, ali ne mogu ići u detalje o njima dok ih ne objedinimo u dokument, znanstveni rad za koji se nadamo da ćemo ga učiniti javno dostupnim svima unutar otprilike mjesec dana" .

Znanstvenici su već prilično sigurni da je vatrena kugla 2014. došla izvan Sunčevog sustava, a Loebova analiza se nada da će rasvijetliti radi li se o običnom svemirskom kamenu ili o projektiranom uređaju poput svemirske letjelice ili sonde.

"Ovaj se objekt kretao vrlo brzo, brže od 95 posto zvijezda u blizini Sunca, a imao je i materijalnu snagu veću od svih stijena koje smo vidjeli u prošlom desetljeću u NASA-inom katalogu", rekao je Loeb . "Dakle, postoji šansa da je drugačiji od kamena. To sigurno nije kamen one vrste s kojom smo mi upoznati.'

izvor
https://www.lovendal.ro

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno