Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Izgubljene civilizacije

U AFGANISTANU PRONAĐEN VREMEPLOV

19 Lis 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

     zaratustra-500x347      

VELIKA MISTERIJA:
PRONAĐENA VREMENSKA MAŠINA KOJOM JE PLOVIO PROROK ZARATUSTRA
Kontroverzni i šturi izveštaji navode da su vojnici pokušali da iznesu pronađenu vremensku mašinu iz pećine, ali su naišli na ono što su upućeni prenosioci i interpretatori zbivanja nazvali „vremenskim oknom“, kojim je naprava bila zaštićena, i da je tom prilikom „najmanje osam američkih vojnika nestalo“, kako i gde, nije opisano.

Priča, koja je sama po sebi bizarna i podseća na fantastiku, nije nova, ali se kao senzacija uporno vrti na Internet stranicama i, kako se čini, interesovanje za nju ne smanjuje se prolaskom vremena.

Lansirana je krajem 2011. godine i vezuje se za tvrdnju da su najpoznatiji svetski državnici u isto vreme osetili potrebu da posete Avganistan – Vladimir Putin, Angela Merkel, Obama i Dejvid Kameron, dok je izuzetak bio tadašnji francuski predsednik Nikolas Sarkozi koji se već nalazio u poseti Indiji, ali je nakon toga požurio da američkim vojnim avionom stigne u avganistansku ratnu zonu.

Šta je to što je navelo najmoćnije ljude sveta i čelnike svetskih sila da preduzmu ovakvo putovanje? Da li samo državnički poslovi i interesi i uobičajena problematika vezana za ovo politički trusno područje, ili je postojao i neki cilj o kojem javnost nije bila obaveštena uobičajenim protokolarnim izveštajima?

Za okupljanje u Avganistanu, smatraju pre svega zagovornici „teorije zavera“, među koje spada i Stiv Kvejl, poznati američki radio voditelj emisije „Od obale do obale“ (From Coast to Coast) i autor brojnih izdanja o drevnim tehnologijama vanzemaljaca na Zemlji, morao je postojati neki mnogo jači razlog.

A to je, ni manje-ni više, nego senzacionalno otkriće do kojeg su došli američki vojnici u jednoj od zabačenih pećina u avganistanskoj pustoši, svrstano pod oznaku „strogo poverljivo“, ali su neki detalji priče ipak „procurili“ u javnost.

O tome šta se zaista dogodilo, nema, doduše, nikakvih potvrda, ni zvaničnih ni nezvaničnih, ali isto tako ni demantija, što daje krila raznim pretpostavkama, pa između ostalog i onoj da zapadne sile na tlu Avganistana, ali i Iraka, drevne Persije, u stvari tragaju za nečim mnogo vrednijim nego što su naftni i drugi resursi! Da li su u tome uspeli, posle ovog događaja – ostaje da se nagađa.preneseno sa
http://www.vestinet.rs/pogledi/velika-misterija-pronadena-vremenska-masina-kojom-je-plovio-prorok-zaratustra
afganistan,smatraju,senzacionalno,otkriče,čelnike

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno