Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Ufolog je na mjesecu otkrio vanzemaljsko "drevno oružje"

21 Kol 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ufolog je na mjesecu otkrio vanzemaljsko "drevno oružje"

Virtualni arheolog Scott Waring rekao je da mjesec ima drevno vanzemaljsko oružje.
Ono što ufolog naziva oružjem podsjeća na koplje kojim su vanzemaljci ratovali jedan s drugim vrlo dugo vremena.
Također, prema istraživanju, nekada je postojao život na Mjesecu i izgrađeni su gradovi koji su uništeni tijekom sukoba.
Ovaj zaključak je napravio istraživač, otkrivši na fotografiji površine Mjeseca nešto slično natpisu na latinskom jeziku „VEL“ i strelicom prema gore.
 Fotografiju su prethodno snimili aparati Nacionalne svemirske agencije (NASA).

  m1             

Razvijajući svoju teoriju, ufolog je iznio pretpostavku da govorimo o mitološkom koplju, koje se u nekim zemljama i dalje štuje kao svetište. Vanzemaljci su navodno ovo koplje predstavili kao dar ljudske civilizacije kako bi ga zaštitili od invazije vanzemaljskih neprijatelja.

Strelicu, koja je označena s desne strane natpisa, ufolog je protumačio kao oznaku mjesta "čudesnog oružja". Prema Waringu, ovo je mjesto Jackson Crater. Ujedno je ufolog smatrao odluku izvanzemaljaca da sakrije oružje na Mjesecu vrlo sjajnom, jer do određenog trenutka nepripremljeno čovječanstvo nije poželjno posjedovati tako moćno oružje.

Waring je na svojoj stranici objavio video s misterioznim "natpisom" i njegovim, što je još iznenađujuće, pretpostavkama.


pak, koliko je bogata ljudska mašta, to potvrđuje i sam Scott Waring. Međutim, neki su za ozbiljno uzeli riječi ufologa i vjeruju da je za vrijeme buduće ljudske misije na Mjesec potrebno provjeriti navedeni krater.

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno