Utorak 7 Prosinac 2021

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Rudari su se spustili 70 metara i pronašli kameni sarkofag

16 Stu 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rudari su se spustili 70 metara i pronašli kameni sarkofag. Otvarajući ga,vrištali su

Ovdje je u potpunom mraku otkrivena kamena kutija. Na površini se pokazalo da je čudni sarkofag star već 800 milijuna godina.

 

  rusar1       


Neobičan incident zabilježen je u malom selu u regiji Kemerovo. Arheolozi dobro znaju njegovu okolicu: ovdje i ranije pronašli su drevne artefakte davno nestalih civilizacija.

rusar2      

Sutradan je u sarkofag stigla znanstvena skupina iz glavnog grada. DNK analiza ostataka pronađenih u kutiji pokazala je da pripadaju ženi.

  rusar3        

Začudo, mnoga slavenska plemena posjeduju sličan skup gena. Dok znanstvenici nisu u stanju objasniti kako je to uopće moguće - prije 800 milijuna godina, nije bilo slavenskih plemena na vidiku.


izvor
https://news4land.com/news/full/6153?external_source_name=oblivki&external_creative_id=3278217&external_publisher_id=18645&external_campaign_id=228387

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno